Dodaj do ulubionych

Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka

28.12.06, 17:04
Jak poinformowała radiowa Trójka, żegna stary rok, a wraz z nim starą
ramówkę. Jaka będzie ta nowa? Czyżby pan Cejrowski na dobre powrócił do
Trójki? 1 stycznia ma być między 7a 10 ;-(

Sylwestrowo-noworoczna oferta Trójki m.in. pod adresem:
www.media2.pl/media/16039,sylwestorwa,radiowa,trojka.html
Obserwuj wątek
    • td2003 Cejrowski częściej w Trójce? 28.12.06, 17:46
      Super, już się cieszę!
    • muka77 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 28.12.06, 18:20
      atomix3 napisał:

Czyżby pan Cejrowski na dobre powrócił do
      > Trójki? 1 stycznia ma być między 7a 10 ;-(
      >

Codziennie?
    • doncabesa Re: Cejrowski- bez paniki!!! 28.12.06, 18:42
      To jest ramówka tylko na 1 stycznia 2007 roku, tak więc bez paniki z tym
      Cejrowskim. A tak poza tym zapowiada sie ciekawie w Trójce w Nowym Roczku.
      Pozdrawiam i czekam na Dekady. Ludziska miłego Roku życzę z Trójką oczywiście
      albo z innym radyjkiem. papapapa
    • atomix3 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 28.12.06, 20:21
      Trójka ujawnia pierwsze szczegóły nowej ramówki:
      www.media2.pl/media/16049,nowa,ramowka,trojki.html
      Jednak pan Wojtek będzie miał swój program, na razie tylko w soboty ;)
      • xk Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 28.12.06, 21:50
        ostre zmiany, zmiany, zmiany
        :-)
      • tosik04 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 02.01.07, 13:23
        Dariusz Rosiak o poranku? W poniedziałek? No nie wiem nie wiem... Ale może się
        niepotrzebnie obawiam?
        Myślę, że będzie z lekka "sztywno".
    • fingoth Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 28.12.06, 22:24
      Jak zawsze rodzi się pytanie co z Markomanią ?!?!? Co ze Sjestą.
      Dobrze, że skrócili tą sobotnią paplaninę polityków. Ciekawie zapowiada się
      autorska audycja Piotra Barona. Zmiany można streścić jako "więcej i
      różnorodniej". Chyba teraz każdy znajdzie dla siebie coś ciekawego Trójce.
      Oby tylko im słuchalność rosła.
      • tomek.sz Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 29.12.06, 10:47
        Pewnie i Markomania i Sjesta znajda swoje miejsce... Dla mnie powraca stare,
        dobre radio!!! Dziś słyszałem, że nawet jingle powracają. Faktycznie: niech się
        słupki pną do góry, bo już się boję, gdy będzie inaczej... Droga dyrekcjo! Tak
        trzymać!
        ts
        • astat5577 on natchniony i młody był 29.12.06, 13:48
          a śpiewak (nie Śpiewak:)) ciągle był sam.
          Niech się mury pną do góry. Zbudujemy nowy ład. Kiedy następny?

Może pan Chojnacki trochę z bluesem będzie miał wspólnego, odblusiona trujka
          strasznie.
    • mondokane Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 29.12.06, 13:54
      Nie wyglada to zle. :-)
      • imagistyk Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 30.12.06, 19:45
        Ale po co Niedżwiedzki w niedzielę z Mannem i Wasowskim ? Komu przeszkadzał Chojnacki,że o Piekucie nie wspomnę?Znowu Mareczek powie,że tak jakoś znalazł się w studiu?
        • un1 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 30.12.06, 21:22
          Przepraszam że się powtarzam, powie: cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem.
          • drrrrrr Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 01.01.07, 16:19
            Bedzie tam kosztem Markomanii ,ale niestety Niedzwiedz nie pasuje mi do
            stylistyki Manna i Wasowskiego,bedzie pomieszanie z poplataniem.Bo nie
            przypuszczam zeby po tym programie jeszcze prowadzil osobno Markomanie,to juz
            by bylo naduzycie.Wiec wychodze z zalozenia ze tym samym 13-letnia historia
            audycji Markomania dobiegla konca...
            • nierozpoznawalny Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 01.01.07, 17:30
              przez te wszystkie wasze przypuszczenia to pomieszania zmyslow mozna dostac,
              wrrr....
              Mann z Niedzwiedziem prowadzili kiedys 'Nauke sluchania', dobrze im szlo i
              calkiem w zgodzie zyli :) Byly tez kiedys 'snuje i lomoty' i to tez fajnie
              wychodzilo
              Natomiast w 'mocnej trojce' z G.Wasowskim to faktycznie juz niezly bigos z tego
              wyjdzie
              • fingoth Tylko nie kosztem Markomanii.... 01.01.07, 17:52
                To już lepiej niech zabiorą mu "W tonacji Trójki" i przywrócą 4 godzinną
                Markomanię o 16 w soboty.
                • td2003 Re: Tylko nie kosztem Markomanii.... 01.01.07, 20:57
                  Hhhmmmm, 16 w soboty już chyba na zawsze pozostanie (przynajmniej dla mnie) porą
                  należną Kaczorowi, chociaż on podobno zarzekał się, że już NIGDY do prowadzenia
                  sobotniej popołudniowej ZD3 nie powróci.
    • xk a na stronie Trójki - cisza! 02.01.07, 11:15
      nadal króluje 3 śniadanie oraz Orzech od 13
      ;-(((
      • preslaw Re: a na stronie Trójki - cisza! 02.01.07, 12:48
        Zawsze tak było, że jak się zmieniał ramówka, to strona zmieniał się później.
        Tradycji stało się zadość.
        • zbyszu a na stronie Trójki - cisza! 02.01.07, 13:59
          Niestety. Po raz kolejny tzw. wtopka. Chcący/niechcący wychodzi z tego
          antypromocja. Szkoda...
    • emku Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 03.01.07, 13:45

Na poczatek zaproponuję złoty medal dla pomysłodawcy zmian w Trójce.
      Przez ostatnich parę lat nie zdarzyło mi się, żebym Trójki słuchała ciurkiem od
      bardzo wczesnych godzin rannych do bardzo późnej pory - tak sie własnie zdarzyło
      wczoraj, tj, 2.01.07. Muzyka przygotowana przez pana Wasowskiego -
      fantastyczna, róznorodna i budząca tyle wspomnień miłych czywiście. Łukawski
      jest bardzo odpowiednim prowadzacym rano, o dawnych czasach opowiada tak jakby
      już wtedy żył, że nie wspomnę Łodeja - nocno-porannego prowadzącego. Układ
      programu wreszcie taki jaki my starzy trójkowicze pokochalismy i za którym tak
      tęsknilismy, powtórka wreszcie o normalnej porze. żeby jeszcze powróciła pani
      Barbara Podmiotko ze swoim przemiłym programem Pod dachami Paryża na pory
      nadawania nie godzące w najlepszy sen (od 2-4.00), to juz nic więcej mi do
      szcześcia nie zabraknie. Wałek pewnie już do nas nie wróci - szkoda, bo to była
      osobowość taka, że tez trudno było sie oderwac od radia kiedy
      on "nadawał".pozdrawiam wszystkich co czuja tak jak ja, a innych odsyłam do
      innego radia - tyle ich powstało...
      • behemot87 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 03.01.07, 13:54
        Dlatego ja sobie nagrywam audycje pani Podmiotko. :) Ostatnia (02.01.07) była
        wyjatkowo wspaniala. Odsluchuje te piosenki już trzeci raz i jeszcze mi się nie
        znudzily...
        • preslaw Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 03.01.07, 14:02
          Na stronie internetowej Trójki już są naniesione zmiany w ramówce.

www.polskieradio.pl/trojka/ramowka/
          Chyba nastąpiła pomyłka w zapisie sobotniej ramówki, bo jest napisane, że Salon
          Trójki trwa od 9.00 do 12.00, a następna pozycja czyli program Cejrowskiego
          zaczyna się od 11.00. Przyznam szczerze, że zamiany mnie zaintrygowały. Chyba
          posłucham Trójki żeby je ocenić, a Trójki nie słucham regularniejuż od dwóch lat.
        • emku Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 04.01.07, 10:21
          Ja tez kiedys nagrywałam nocne audycje pani Barbary, ale nieludzka pora
          słuchania 2-4.oo w nocy, nadwątliła ciut moje zdrowie.
          Kiedys korespondowałam z pania Barbarą, ale ostatnio nie dostaję od niej
          odpowiedzi, więc nie wiem co to znaczy. A może wiesz cos na temat jej
          programów, bo nie mogłam wysłuchac jej audycji w całości 2.01. Proszę daj mi
          znać, może coś wspomniała o tym w programie? pozdrawiam
      • nikiforia1 Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 03.01.07, 13:57
        Artur Andrus o tej porze wraz z p. Marią Czubaszek to piękny duet. Jutro będzie
        z K. Daukszewiczem i pewnie będzie równie ciekawie.Trójka przemówiła ludzkim
        głosem? Cuda się zdarzają:-)
        • preslaw Re: Trójka: Nowy Rok - nowa ramówka 03.01.07, 14:05
          Jeszcze bardziej mnie to zaintrygowało. Ale dla mnie najważniejsze są zmiany
          muzyczne. Za mało słuchałem żeby móc się kategorycznie i wiarygodnie
          wypowiedzieć, ale z tego co doleciało do moich uszu, muzyka nie za bardzo mnie
          zachęcała.
    • zbyszu A na stronie...? 03.01.07, 22:54
      Grzegorz Hoffman w osobie Artura Andrusa przemawia głosem Jana Chojnackeigo.
      Niesamowite pomieszanie-poplątaniowe. Gratulacje dla odpowiedzialnych za stronę
      www :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka