atomix3 30.12.06, 17:59 Słuchacie? Dziś (31.12) i jutro (31.12) między 16 a 22. Musze przyznać, że Piotrek Metz świetnie prowadzi okraszając kolejne miejsca listy swoimi wspomnieniami. Podoba mi się... Brawo Panie Piotrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
un1 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 18:58 To prawda. Metz ma dar trafnego komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 19:34 Niestety,jutro będzie Niedżwiedzki i czar pryśnie.Gdyby jeszcze Metz wydłużył swój komentarz choćby o jedno zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 20:19 Pewnie, ze słuchamy. Radio przez wielkie "R". Teraz 2x Dzem. Za chwile wspaniałe "Do kołyski" Do nasłuchania Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Ja tam wolę Niedźwiedzia. 30.12.06, 21:11 Ja tam wolałbym żeby Niedźwiedź miał dar samoograniczania się. Tymczasem w nowej ramówce pojawi się w kolejnym wcieleniu, jako spec od mocnej muzyki, razem z Mannem. Czy naprawdę w 3 nic nie może się obyć bez Niedźwiedzia? Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem. Metz jest OK. _ Bóg jest urojeniem - Frydryk Nietzsche, Richard Dawkins. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: Ja tam wolę Niedźwiedzia. Ja również! 30.12.06, 22:00 Unie_Pierwszy. Dajże już spokój z krytyką pana Marka Niedźwieckiego. Nudny jesteś. Wiemy wszyscy na tym forum, że masz jakiś kompleks Mistrza, ale chyba sam musisz sobie z nim poradzić. Naprawdę mnie nie obchodzą Twoje frustracje. Ale wracając do meritum: Nie można panu Piotrowi Metzowi odmówić fachowości i znajomości się na muzyce, mnie jednak bardzo irytuje mówienie do słuchacza per "ty". To jest radio publiczne i pewne standardy powinny obowiązywać. Na Nowy Rok drogi unie1 - więcej radości, uśmiechu i innego podejścia do życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Ja tam wolę Niedźwiedzia. Ja również! 31.12.06, 00:59 rojkofan.trojka.info napisał: >Wiemy wszyscy na tym forum My, trojkofan, Naród Polski:-). Do Siego. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 a ja wolę moją mamę 31.12.06, 02:17 Unie, naród nie naród, my tu raczej mikry forumowy narodek, ale Twoja niechęć wypływa i proszę bardzo, wolny kraj, ale zjadliwa i nieprzyjemna. Ta niechęć. Mnie ustawiła indirka, żebym się nie wdzięczyła za bardzo i na zdrowie mi wyszło, Tobie też wyjdzie na lepsze z tą żółcią na wątrobie powalczyć. Może masz powody, nie wiem. Ale takie sobie te Twoje ataki przy rewelacyjnych dla odmiany komentarzach innych, nie ukrywam, uzależniłam się od Ciebie prawie jak od theagaty. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: Ja tam wolę Niedźwiedzia. Ja również! 31.12.06, 08:32 > masz jakiś kompleks Mistrza :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Dawno nikt tak skutecznie nie próbował zabić mnie śmiechem. Dziękuję pięknie za masaż przepony. No przecież misia nie da się usunąć z programu, jest jak pleśń. Przepraszam, pleśń pomaga czasem robić serki, a ta kalarepka ino skutecznie popycha Trójkę w stronę Radia Miś, to znaczy Radia Złote Przeboje. Do kuśnierza misia - tylu bezdomnych marznie. Niektórym dosiego roku, reszcie Dosi Ego Ryku. Bo zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu wolę Niedźwiedzia. Ja również! 31.12.06, 09:09 unimill napisał: > No przecież misia nie da się usunąć z programu, jest jak pleśń. > Do kuśnierza misia - tylu bezdomnych marznie. Zastanawiam sie tylko dlaczego deprecjonujesz Niedzwiedzciego do poziomu misi, niedzwiadków, innych zwierzatek...Pozwalasz sobie na to bo to Twój kolega? przyjaciel? Moze choć znajomy? Wracam więc do pytania" dlaczego? Ciśnie sie tylko jedna odpowiedz: brak kultury. Szkoda Pozdrowienia dla pana Marka. Od 16.00 cudne godziny, "innym" proponuje wówczas przerzucić stację. Po co sie męczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: wolę Niedźwiedzia. Ja również! 31.12.06, 10:08 Jak zwykle Zbyszu - celny komentarz. Na tym właśnie powinna polegać kultura wypowiedzi. Przedstawiajmy swoje zdanie, argumenty, ale bez zbędnej złośliwości, w czym na forum szczególnie celują dwaj panowie o nickach zaczynających się na "u". Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Ja tam wolę Niedźwiedzia. 30.12.06, 21:18 a ja Metza, zdecydowanie! krótko zwięźle i na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_pelagia Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 21:12 Jest rewelacyjnie. W domu wszyscy wkoło radia siedzą i słuchają. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 21:17 a teraz moja ulubiona łysa śpiewaczka - Nothing Comperes 2U :) Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 30.12.06, 21:57 słuchając tego zaczyna docierać do mnie że oto właśnie rok się kończy; przypomniałam sobie jak słuchałam topu nr 12 Odpowiedz Link Zgłoś
atomix3 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 31.12.06, 13:06 Ufffff. Ale się narobiło ;) I Pan Piotr i Pan Marek to dobrzy radiowcy. Niema najmniejszego się "podniecać" tym, kto lepszy? Dla jednych ten pierwszy, dla drugich ten drugi. A oni po prostu wszyscy są dobrzy, każdy inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 31.12.06, 14:49 O takich jak Marek Niedżwiedzki mówiono i pisano kiedyś : idol kucharek,służących i panienek z Gimnazjum Dla Dobrze Urodzonych Dziewic.Nie każdemu odpowiada mizdrzenie się do słuchaczy i uszczęśliwianie swoją osobą każdego dnia i w każdej prawie godzinie nadawania Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_pelagia Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 31.12.06, 15:46 Ani ja kucharka, ani służąca ani panienka z dobrego gimnazjum, a Marka Niedźwiedzkiego bardzo szanuję i lubię. Przedstawia sobą to, co w radiowcu cenię najbardziej-kulturę osobistą i muzyczną, tolerancję na inne rodzaje muzyki. I pewnie dlatego że go lubię, nie mam wrażenia, że jest go dużo czy za dużo na antenie Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 31.12.06, 16:51 A ja i kucharka, i służąca, i panienka z dobrego gimnazjum. Poza tym jednak mam uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Odebrać Markowi Top Wszechczasów 31.12.06, 16:59 On niszczy tę audycję. Zawsze tak twierdziłem, a w momencie, kiedy da się porównać z Metzem, widać to bardzo wyraźnie. Zauważcie: Metz o każdej piosence potrafi coś powiedzieć, mówi, dlaczego jest ważna, dlaczego tu jest. Niedźwiecki: "w 94 roku na 45, w 96 na 48, w 98 na 57". Top Wszechczasów to _jest_ fantastyczny pomysł na wielką audycję. Przez idiotyczne zasady ustanowione dla lenistwa i wygody prowadzącego (choćby ten nieszczęsny formularz do głosowania) robi się z tego nudne zestawienie tych samych utworów co roku. Chciałbym w przyszłym roku Topu prowadzonego _tylko_ przez Metza. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Odebrać Markowi Top Wszechczasów 31.12.06, 17:12 Gratulacje w zdolnościach do eliminowania. Parę takich osób zaliczyliśmy po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Re: Odebrać Markowi Top Wszechczasów 31.12.06, 17:37 astat5577 napisała: > Gratulacje w zdolnościach do eliminowania. Parę takich osób zaliczyliśmy po > drodze. Nie mam zamiaru nikogo eliminować. Wiem, Astat, że jesteś fanką Marka, ale czy naprawdę uważasz, że z Topem jest wszystko w porządku? Z Listą zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Odebrać Markowi Top Wszechczasów 31.12.06, 18:32 Fanka to nie jest chyba adekwatne słowo, ale niech tam:) Faktem jest, że nie oceniam obiektywnie, dlatego staram się siedzieć cicho. Konsekwentnie:))) Ale irytuje mnie ocenianie własną miarką (jakby można mieć było inną...) Ja na przykład wolę pana Zambrowskiego od pana Kaczkowskiego, choć jego ostatnia audycja nadal we mnie siedzi i uważam ją za swoją audycję roku. Lubię Agnieszkę Szydłowską i ceniłam pana Rokosa miotającego się w formatach. Co to zmienia? Że mam inny gust niz przyjęty za poprawny? Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 literki i literówki 01.01.07, 20:58 E. Przepraszam pana _Z_E_mbrowskiego_ a pomyłki w nazwiskach uważam za potrójnie katastrofalne, więc siedzę gdzieś tam pod szafą i się wstydzę. No cóż, niejedna wpadka mi się zdarzyła, proszę brać na mnie poprawkę, ale na nowy rok jakoś chciałam tę erratę... I życzenia. Dla wszystkich. Dla unapierwszego też:). Też jesteście tak koszmarnie niewyspani? Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Obiektywnie 31.12.06, 19:13 Doskonała audycja, chociaż w drugiej 50-ce jets więcej perełek niż w I (Bema Pamięci Rapsod Żałobny...). Za duzo popików (Bryan Adams....), Kiczów (Angie...) itp. i itd. Ale jest DOBRZE. W ubiegłym roku Metz prowadził fatalnie. W tym roku rewelka. Stworzył genialną audycję z klimatem. Niedźwiedź przeciętny jest w porównaniu z genialnym Metzem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: wolę MN i mogę to uzasadnić 31.12.06, 19:22 Otóż takie pogadanki w stylu "przy tej piosence pierwszy raz w życiu się całowałem" są dobre w audycjach autorskich gdzie rzeczywiście od prezentera wymaga się jakiegoś wprowadzenia. Mnie np. bardziej interesuje czy "Ocalić od zapomnienia" Marka Grechuty, które po raz pierwszy pojawiło się w 100 jest z roku 70 czy 71. Powiedzmy, że mam w sobie więcej statystyka niż melomana. Poza tym to Niedźwiedź wymyślił (albo raczej przeszczepił na polski grunt) ideę topu wszechczasów. I takie teksty jak "odebrać Markowi N. top wszechczasów" są po prostu wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
irokezik Re: wolę MN i mogę to uzasadnić 31.12.06, 19:34 Nikt nie mówi o odebraniu. Po prostu porównałęm rok 2005 i 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: wolę MN i mogę to uzasadnić 31.12.06, 19:37 Jak to nie. Użytkownik o nicku ph29 piszę aby odebrać Top panu Markowi. Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: wolę MN i mogę to uzasadnić 31.12.06, 19:36 Zgadzam się, że Metz był irytujący z tymi tekstami od siebie. Nie bardzo mnie interesuje co On robił przy tej lub innej piosence. A postulaty aby odsunąć Niedźwiedzia są niedorzeczne i nielogiczne. Dyrekcja miałaby usunąć człowieka, który jest najbardziej rozpoznawanym prezenterem radiowym, którego piątkowa lista zaraz po Lecie z Radiem jest flagową audycją ? Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_pelagia Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 31.12.06, 20:05 My chyba na Sylwestra nie pójdziemy, tak nam się pan Marek Niedźwiedzki prowadzący Top podoba. I wytwarza taki klimat, że się siada i słucha z uwagą. Powinniśmy pana Marka opatentować jako produkt polski regionalny:). Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 02.01.07, 12:30 Oprócz kucharek,sprzątaczek i rozegzaltowanych panienek z dobrych domów są jeszcze osobnicy niewrażliwi na urok M.N.którzy wyrażają to w prosty sposób:odpowiednim przełącznikiem.Nie domagam się wyrzucenia M.N.,ale tylko możliwości wyboru uaycji bez jego bełkotu i mizdzrzenia sie do "uduchowionych" słuchaczek.W ramówce powinny być zaznaczone audycje ,w których na pewno nie usłyszę M.N.Czy to tak wiele ? KAŻDY PREZENTER LISTY PRZEBOJÓW w latach 80-tych zyskałby niesamowitą popularność.Ale to wynikało z realiów realsocjalizmu,a nie z osobowości prowadzącego.A M.N. jest po prostu cwaniaczkiem-warszawiaczkiem z miejscowości Szadek. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 02.01.07, 12:47 Kto Ci broni być niewrażliwym albo domagać się? To wolny kraj. Post jednakowoż szalenie sympatyczny i pełen życzliwości, to tak na nowy rok? Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 02.01.07, 13:29 Nie wiedziałem, że M.N. prowadzi wszystkie audycje, serwisy i prognozy pogody ?? To już jakaś twoja obsesja nienawiści na punkcie M.N. połączona z brakiem kultury. Spieszę wyjaśnić, których audycji nie prowadzi pan Marek, aby imagistyk przypadkiem nie włączył radia i nie dostał ataku szału : -Zd3, Siesta, MiniMax, Program Alternatywny, Klub Trójki, Lista Osobista, Offensywa, Popołudniowe rozmowy z dźwiękiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 02.01.07, 19:39 > KAŻDY PREZENTER LISTY PRZEBOJÓW w latach 80-tych zyskałby niesamowitą popula > rność. i zyskali... a dziś reklamują proszki (jedni) i/lub grają do kotleta na potańcówkach "lata z radiem" > Ale to wynikało z realiów realsocjalizmu,a nie z osobowości prowadzącego. dziwne... byl rok 82,3,4 a mimo, ze juz pare lat pozniej powstaly, to sukces M.N z którego po prostu MA PRAWO dziś być dumny to efekt pogody, przychylności władzy, dziw natury etc. (a nie tego, że właściwy człowiek znalazł się na właściwym miejscu) > A M.N. jest po prostu cwaniaczkiem-warszawiaczkiem z miejscowości Szadek. bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Errata 02.01.07, 19:43 przepraszam... zgubił się fragment mojej wypowiedzi: ... mimo, ze juz pare lat pozniej powstaly komercyjne rozgłośnie zdobywając z marszu lwią część rynku i słuchaczy, żadna z tych stacji nie dała nam osoby choć w części tak popularnej i z którą mogłoby się identyfikować tak wiele różnych pokoleń... i to jest sukces Pana Marka. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 04.01.07, 12:52 Paniecwynarze ! Gdybyś znał Pan realia realsocu to byś wiedział, co to znaczyło być JEDYNYM PREZENTEREM JEDYNEJ LISTY PRZEBOJÓW.Gdy przyszła konkurencja to popularność i słuchalnośc M.N. spadła i to nie tylko z jego winy zresztą.Mamy dużo różnorodnych list przebojów,ale żaden z prowadzących nie ma luksusu braku konkurencji. Miał tego świadomość Dariusz Michalski,który na początku bardzo pragnął być prezenterem LP3,ale na szczęście wyrzucili go z Trójki. Czy to naprawdę tak wiele : móc słuchać Trójki i nie słuchać M.N. ? A tak naprawdę to głos słuchaczy nie ma żadnego znaczenia dla władz PR,czego dowiódł wieloletni protest słuchaczy po odwołaniu Piotra Kaczkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 04.01.07, 13:26 Oj, znowu walka Kaczorów z Niedźwiedziami? Po co? Żeby stworzyć listę, która naprawdę jest Listą, to nie jest tak sobie zrobić coś przypadkiem i że bez konkurencji. Bo konkurencja się pojawiła a Lista przetrwała, jako nadal ta najważniejsza i wyjątkowa. Odwołanie, jakie odwołanie? Z szefowania? Pan PK sie nie odwołał, nadal pracuje zgodnie z kolejnymi liniami, co więcej, no więcej sobie daruję. Akurat wiernie słucham jego audycji, bo lubię bardzo, natomiast, jeśli trzymamy się recepty 'róbmy swoje,' to może i innym dajmy do niej prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 04.01.07, 18:24 Nie ma żadnej wojny.Chodzi mi tylko i wyłącznie o M.N..P.K.nic do tego nie ma.Cwaniaczek-warszawiaczek z miejscowości Szadek jest bardzo zaradny i wciskał się wszędzie,gdzie tylko mógł.I to świadczy bardzo dobrze o jego zdolnościach biznesowych.Nie powinien jednak okazywać żdziwienia typu:Co ja tu robię? Nie wiem, skąd się tu wziałem ? I pozować na niezaradnego romantyka,któremu tylko spadające jesienią liście w głowie.Słuchacze jego audycji wiedzą co mam na myśli. "Ja chcę do Marka ! Ja chcę do Marka !Ja chcę do Marka! " Kto to zna, to wie o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fingoth Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 04.01.07, 18:54 imagistyk napisał: > Nie ma żadnej wojny.Chodzi mi tylko i wyłącznie o M.N..P.K.nic do tego nie ma.C > waniaczek-warszawiaczek z miejscowości Szadek jest bardzo zaradny i wciskał się > wszędzie,gdzie tylko mógł. >Kto to zna, to wie o co mi chodzi. Właśnie w tym problem, że forumowicze nie wiedzą o co chodzi i z jakiego powodu ten jad i brak elementarnych zasad kultury. P3 ma bogatą ofertę programową i każdy znajdzie coś dla siebie. Jak kogoś nie lubimy to nie słuchamy jego audycji. Ja osobiście nie lubię (jako prowadzącego, a nie jako osobę) P. Kaczkowskiego. Z tego powodu nie słucham jego audycji. Nie krytykuję jego osoby, nie pluję na niego jadem, nie obrzucam epitetami w stylu "cwaniaczek-warszawiaczek". Nie słucham, ale akceptuję i dopuszczam, że inne osoby są "zakochane" a audycjach pana Piotra. Śmiem bezczelnie stwierdzić, że Ty nie jesteś słuchaczem Trójki, mentalnie pasujesz raczej do Radia Maryja, świadczy o tym prymitywny język pełen obelg. Z doświadczenia wiem, że słuchacze Trójki są kulturalnymi ludźmi, którzy w swoich wypowiedziach nie używają personalnych zagrywek rodem z tabloidów. W Twoim wypadku jest to już zaawansowane stadium psychozy maniakalnej względem pana Marka połączonej z kompleksami typowymi dla "polaczków" - mnie się nie udało, to trzeba stłamsić, obrzucać błotem i obelgami tego kto dzięki swojej pracy odniósł sukces i zdobył szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 05.01.07, 15:59 Dziękuję za trafną charakterystykę nacechowaną miłością bliżniego.Ilość epitetów napisanych pod moim adresem napełnia mnie dumą.Wystarczy nie chcieć słuchać M.N. i już jest się zdemaskowanym.Dodaję więc,aby dopełnić obrazu chama i miłośnika RM ,że "Trójkę" słucham od 1976 roku i dlatego mam skalę porównaczą.Na początku także lubiłem M.N.,ale potem mi przeszło.Jego pieniądze są obojętne i może być najbogatszym człowiekiem na świecie.Byle tylko w "Trójce" można było posłuchać i innych prezenterów. Poza tym określenie : "polaczek" bardziej byłoby na miejscu w wypowiedzi jakiegoś polakożercy. Nie śmiej się ze słuchaczy RM.To w końcu oni wybrali PiS i Lecha Kaczyńskiego na urzędy.Nie obrażaj więc swoich sojuszników. Sądzę ,że wymieniliśmy już argumenty więc proponuję zamknąć ten wątek ,gdyż i tak pozostaniemy przy swoich zdaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 05.01.07, 18:52 imagistyk napisał: > Byle tylko w "Trójce" można było posłuchać i innych prezenterów. Ale przecież można, i to wielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
astat5577 Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów 04.01.07, 19:57 Zaradność biznesowa??? Gdyby nie to hasło, to bym sobie darowała dyskusję, ale to zabawne i mi się podoba bardzo. Zaradny Wielgus czy Miller, paru obecnie panujących, zaradne rodziny Bushów na przykład, zaradnych pełno, gdzie okiem nie rzucić. A nawet znam taką córkę pana Cole, która też być może załapała się na zaradość i nepotyzm:) Żeby jednakowoż zasłużyć na 'ja chcę do Marka' to trzeba jakoś sobie wypracować co nieco i zapracować na to. Bo to słuchacze chcą. A tego nijak nie da się zaradnością biznesową zorganizować. PS. Neandertalski mi przypomniał a propos Wielgusa tłumaczenie Żywot Briana, w tłumaczeniu oczywiście Beksińskiego... Sama nie wiem, śmiać się czy płakać. Wybieram opcję pierwszą:) PPS. A poza tym kocham stwierdzenia 'powinien - nie powinien', prawie jak żywcem z Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar przykro się robi 02.01.07, 19:55 poczytałem sobie posty... mamy niewątpliwie Dwa Dni Święta Muzyki dwa różne dni, prowadzone przez różnych ludzi, z muzyką tak różną jak różnić się może najstarszy i najmłodszy utwór jaki dane nam było usłyszeć, z wyborami które nas zaskakują, z brakami wybitnych (według nas, ale podejrzewam także według prowadzących) kawałków, z szokującymi spadkami jednych, gwałtownymi awansami innych, z nie idealnym systemem oddawania głosów... ale wciąż jest to ŚWIĘTO MUZYKI niestety dla niektórych najważniejsze jest to "że szklanka jest do połowy pusta" o ile są to jeszcze merytoryczne zarzuty podbudowane obiektywnymi przesłankami, ok ale osobiste wycieczki pachną zwykłą małością... Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: przykro się robi 03.01.07, 08:36 pancwynar napisał: > poczytałem sobie posty... > mamy niewątpliwie Dwa Dni Święta Muzyki > dwa różne dni, > prowadzone przez różnych ludzi, > z muzyką tak różną jak różnić się może najstarszy i najmłodszy utwór jaki dane > nam było usłyszeć, > z wyborami które nas zaskakują, > z brakami wybitnych (według nas, ale podejrzewam także według prowadzących) kaw > ałków, > z szokującymi spadkami jednych, gwałtownymi awansami innych, > z nie idealnym systemem oddawania głosów... > ale wciąż jest to ŚWIĘTO MUZYKI Ok, to jest ŚWIĘTO MUZYKI, ale to powoduje że co, nie możemy o tym rozmawiać i napisać, że mamy poważne zastrzeżenia? Że uważamy Top za audycję o wielkim i zupełnie nie wykorzystanym potencjale? Jak będziemy tylko klaskać, to Marek _na pewno_ nic nie będzie zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
grzynu Trójka: XIII Top Wszech Czasów - a wyniki ? 02.01.07, 22:40 Przezbywacie się tutaj, kto jest lepszy: Metz czy Niedźwiedzki. A czy mógłby ktoś podać choć pierwszą 10 topu. Niestety nie mogłem posłuchać do końca listy : ( Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Trójka: XIII Top Wszech Czasów - a wyniki ? 03.01.07, 07:55 Powinna być albo na stronach Trójki, albo tu: forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1001 Odpowiedz Link Zgłoś