Gość: atx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 20:23 Wspanialy pomysl! Gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aolaka Polscy fani nagrali płytę U2 02.01.07, 21:38 Swietne DVD :) Tak poza tym o autorze DVD, Bartku Bugajskim można poczytać na u2-owej stronie: u2-site.com/articles/pl/21/nie,porzucajcie,wlasnych,pasji Niesamowite czego może dokonać osoba z pasją :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:49 Bartek rządzisz:D !!!!!!! Bartek na prezydenta :D A U2 na kolejny koncert do Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wersyfikator Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.server.ntli.net 02.01.07, 22:29 Gratrulacje :) dla Ciebie Bartku Pozdrowienia dla wszytskich Fanów U2 :) WERSYFIKATOR c.d.n.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: party party z tańcami IP: 217.17.38.* 02.01.07, 23:14 może narty? karty? ale party? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu a mnie to "wsyo ravno" IP: *.chello.pl 02.01.07, 23:19 U2 mnie już nudzi, przynajmniej ich najnowsze dokonanie- starsze, co innego. ale ja też miałam keidyś 17 lat i strasznie się "jarałam" tym zepsolem.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatara Ale kogo to obchodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:23 Co ciebie interesuje, lub nie? Wsio ci rawno, to nie klikaj i nie smiec tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.brnt.adsl.virgin.net 02.01.07, 23:28 Pomysl fantastyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska_mentalnosc Bono na pewno się ucieszył z pirata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Fragmety multicamu a YouTube IP: *.icpnet.pl 03.01.07, 00:24 tutaj mozecie obejrzec Story of the flag: www.youtube.com/watch?v=Nq-Aiz-G4Iw a tu New Year's Day z multicamu: www.youtube.com/watch?v=ZyFFyyorNmw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.M.S. Czas Zmienić Prawa Autorskie! IP: 80.51.47.* 03.01.07, 02:26 Prawa autorskie to przeżytek, miały kiedyś chronić autora i przyczyniać się do jak najszerszego rozprzestrzeniania jego dzieła, tymczasem obecnie służą nie autorom lecz wydawcom! Czas je gruntownie zmienić, lub zrezygnować z nich w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
polihistor Co na to prawnicy?;) 03.01.07, 03:47 Gdy Negativeland nagrało piosenkę u2 skończyło się w sądzie. aphorism.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breda Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.07, 07:04 5.07.2005r. to był najpiękniejszy dzień w moim życiu. Dzieki Bartkowi, ktory to dzieło stworzył i tym którzy dostarczyli materiały mogę się tym dniem cieszyc do końca swojego zycia. BArtek jesteś WIELKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pwo Polscy fani nagrali płytę U2 IP: 195.205.237.* 03.01.07, 07:54 Byłem, widziałem, wzruszałem się. Wspaniały moment Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Polscy fani nagrali płytę U2 03.01.07, 08:00 No to ZAIKS I ZPAV zrobią chłopakom teraz jesień średniowiecza :) z czterech liter :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.eu.org 03.01.07, 08:20 Zabrzmi patetycznie, ale niech będzie: Serce mi rośnie i żywiej bije jak czytam o takich ludziach. Ludziach którzy zamiast narzekać, rozczulać się działają! A mój największy podziw budzi fakt, że potrafią się skrzyknąć i działać wspólnie! GRATULACJE I WIELKI SZACUNEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c3p0 Zakaz filmowania... IP: *.mgm.gov.pl 03.01.07, 08:35 to nic dziwnego w tym kraju. Nie można pewnie filmować takich "gwiazd" jak rynkowski, doda czy rysio z klanu, a co dopiero U2! A swoja droga gdyby można było to nie powstałaby taka fajna sprawa. gratulacje dla twórców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Polscy fani nagrali płytę U2 IP: 217.96.27.* 03.01.07, 08:45 jak moge sciagnac ten koncert>\\ wchodze na ten link i chce loginu i hasla. Odpowiedz Link Zgłoś
ql Polscy fani nagrali płytę U2 03.01.07, 08:45 GRATULUJĘ! Najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia! Nie porzucajcie swoich pasji i dobrych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Sójka & Maciak & Burak 03.01.07, 08:55 Po pierwsze - kto ich (tzn. kancelarię) pytał o zdanie? Po drugie - skąd ta ich pewność? Z głębokiego przekonania? Bo najpierw, trzeba by ustalić autorów - a już to jest trudne. Potem udowodnić im zyski, lub działanie na szkodę, dopasować paragrafy, itd. Tak się akurat składa, że przeczytałem ustawę Prawo Autorskie (oczywiście nie znaczy to że znam ją na wylot!) i nie potrafię tak przypasować paragrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest prawie jak z zegarkiem z Pulp Fiction :) 03.01.07, 09:02 "Karol z Poznania niewielką kamerę wniósł między bokserkami a spodniami. Mówi, że innej możliwości, by nagrać koncert, nie było, a chciał mieć pamiątkę na całe życie. " powtarzam - prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiiii A gdyby tak skrzykneli się fani Gazety IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.07, 09:12 i zrobili w internecie dokładną kopię portalu Gazeta.pl, razem z logiem tekstami i wszystkim ? Skoro redaktorów GW tak jarają "nieoficjalne" działania, to może i to by się spodobało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczolina Polscy fani nagrali płytę U2 IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 09:23 GRATULUJE POMYSŁU!!!!!Chorzowski koncert był najlepszym na jakim miałam okazję byc, a moment stworzenia polskiej flagi to niezapomniane przezycie!pozdrawiam wszystkich fanów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb Gratulacje i wielki szacun!! IP: *.crowley.pl 03.01.07, 09:33 Byłem na koncercie i teraz jeszcze raz mogę to przeżyć!! Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś