Gość: WG IP: *.ghnet.pl 14.02.07, 09:46 "Od razu widać, że to książka na bakier. Z polityczną poprawnością." moim zdanie wręcz odwrotnie, świetnie wpisuje się w panującą modę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldek Seksualność z kłopotami IP: *.flashnet.pl 14.02.07, 13:37 "Autorka nie poprzestaje na stereotypach. Tutaj transwestyta czy homoseksualista nie musi być ofiarą. Prostytutka na ulicę ucieka z kochającej się rodziny. Homofob to także zawiedziony życiem, aseksualny chłopak, który biczuje się ze strachu przed przyjemnością ("nie chcę zaczynać pić herbaty, bo może okazać się to przyjemne")". Odpowiedz Link Zgłoś
oj.lala Seksualność z kłopotami 14.02.07, 20:38 Kupiłam, bo to autorka ze stajni Dużego Formatu i nie mogłam przestać czytać. Bardzo dobra książka. Może nie literacka ale bardzo reporterska, w najlepszym tego słowa znaczeniu. A "Bajki udokimentowane" kupię na Allegro czym prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Baśnie udokumentowane :) IP: *.flashnet.pl 14.02.07, 22:32 Z tamtym tytulem bylyby pewnie problemy :) To jest tom gdzies z polowy lat 70., ale w podobnym tonie jest "Dziennik tematow" czy "Trzy grosze za słowo". Ale moim zdaniem ten Kąkolewski jest trochę przereklamowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen "Trzy złote za słowo" IP: *.flashnet.pl 15.02.07, 15:56 Tak powinno byc. Teraz ja coś pomyliłem, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś