Gość: aan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 19:53 W końcu, tych co spowodowali zmiany rozliczyłbym. Tyle lat zmarnowane. Dobrze, że ponownie jest stara, dobra trójka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sveika Wszystkiego naj, Programie Trzeci! 30.03.07, 20:37 Wspaniale, że skończyła się era 'trujki', a wrócił Program Trzeci! Grajcie i mówcie sto lat i jeszcze dłużej! Wielki szacunek dla pana Skowrońskiego i wielkie 'dziękujemy'! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:31 Co raz czesciej slysze od znajomych ze da sie znow Programu Trzeciego sluchac i nie ogluchnac. Zatem kolejnych 45 swietlanej przyszlosci i takich szefow ktorzy potrafia posluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asasello "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.ghnet.pl 31.03.07, 05:37 Najlepszego! szkoda tylko, że pan Łupak zanim pochwalił musiał się przymilić do szefostwa i przywalić PR III za rzekomy polityczny "przechył" jestem raczej antyrządowy, ale nie uważam, że każde radio musi wyglądać jak TOK FM. to jest dopiero przechył... Odpowiedz Link Zgłoś
sekwana2005 moja "Trójka" 31.03.07, 07:02 Nie twierdzę, iż od poczatku słucham Trójkę Mam dopiero 51 lat Ale ponad 35 lat na pewno trójki słucham ! Także dla "60 minut na godzinę", Marcina Wolskiego i Jacka Fedorowicza Panie Marcinie, czy jest sens robić dziś kabaret z radia? Gdzieś na drugim końcu Polski z nowym znajomym przerzucaliśmy sie tekstami z "trójowej" Trylogii - Azja, zejdź z pala, to dam ci talara - Nie zejdę, bo już jestem nadziany... Był czas, gdy byłem zapraszany, przez Grażynkę Dobroń, Beatkę Michniewicz (cicho się w niej kochałem, by się nie dowiedziała, a tym bardziej moja żona). Grażyna zastanawiała się, dlaczego przed zapaleniem się lampki (jesteśmy na zywo) ciągle było u mnie yyyyy, uuuuuu - a znikało po wejściu na antenę. Kiedyś po dyskusji kilkuosobowej zajrzał technik pytając co za idiota ciągle trzaskał długopisem. Grażynka popatrzyła na mnie - ja na jej długospis... Raz dostałem premię (łapówkę) - za swą opowieść jak spędziłem 13 grudnia roku pamietnego Na półce mam nagranie koncertu i dyskusji z czeskim bardem, Jarkiem Nochawicą - spotkanie prowadził Artur Andrus Jadąc Mysliwiecką tęsknie spoglądam na "trójowe" budynki Wszystkiego najlepszego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoob "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: 193.110.80.* 31.03.07, 12:02 Bardzo się cieszę, razem ze wszystkimi słuchaczami, że wróciła 'stara' dobra Trójka, której wreszcie da się słuchać. Życzę kolejnych emm ... 333 lat emisji z sukcesami :) A żeby pamiętać jak 'źle' było, polecam te strony: trojka.net/protest/main/ www.tajniak.pl/protest/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.technika.net.pl 31.03.07, 12:20 oby tak dalej kochana Trójeczko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Przecież to kaczystowscy siepacze rządzą Trójką! IP: *.autocom.pl 31.03.07, 19:15 Jak to? Jest okazja żeby opluć kierownictwo Radia i GW nie korzysta? Nie potępia ohydnego poplecznika Kaczorów, Skowrońskiego? Jakim cudem ten tekst przeszedł przez redakcyjną cenzurę??! Kolego Maleszka, ustalić winnego i wylać na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
katerina2 "Trójka" zaprasza od 45 lat 01.04.07, 01:24 kocham Trójkę, kocham całym sercem! Mimo, ze 4 lata mieszkam za granicą, dzieki netowi nadal słucham Trójki.Cieszę się, że wraca stare, sprawdzone... Że wraca Monika Makowska.Pamiętam jak odchodziła, jak miała swoją ostatnią nocną audycję. Pamiętam, bo mam ją nagraną, mam mnóstwo audycji nagranych na kasetach, które słucham w aucie na włoskich drogach, gdzie los mnie rzucił. Trójka to mój dom rodzinny. Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
katerina2 "Trójka" zaprasza od 45 lat 01.04.07, 01:32 acha, zapomniałam dodać: 8 godz na dobę sluchania Trójki? To o 16 godzin za mało! Ale to tylko może zrozumieć ktos z tego samego elitarnego klubu jakim jest Trójka. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trójkowicz "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.ztpnet.pl 01.04.07, 13:36 Wróciły stare dobre audycje, dobrzy autorzy, dziennikarze. Brak mi wśród nich Jerzego Kordowicza, niezmordowanego propagatora muzyki elektronicznej. Ciekawe czy ktoś jeszcze go pamięta? Pozdrawiam Redaktorów i wszystkich miłośników Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arian3 "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.tomaszow.mm.pl 01.04.07, 14:27 Rzeczywiście dwójka i trójka są w sensie muzycznym najważniejsze w radiu.arian3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi "Trójka" zaprasza od 45 lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:37 Wczoraj fajnie grali Cohena...ech,stare dzieje i wspomnienia wrocily Odpowiedz Link Zgłoś
chanteeley "Trójka" zaprasza od 45 lat 05.04.07, 13:09 faktycznie jest lepiej, ale ten ostatni tydzień - nie do zniesienia. chcą byś świętsi od papieża.. mam nadzieję, że po wielkanocy wróci do normy.. Odpowiedz Link Zgłoś