Gość: Czytelnik IP: *.aebc.com 21.05.03, 03:08 Szkoda, ze ja odnaleziono...Czy tylko takie szmaty sie publikuje w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cez Re: Odnaleziona powieść Ludluma IP: *.crowley.pl 21.05.03, 08:38 Gość portalu: Czytelnik napisał(a): > Szkoda, ze ja odnaleziono...Czy tylko takie szmaty sie publikuje > w Polsce? Powiedz mi w takim razie Czytelniku jaką książkę ostatnio przeczytałeś? Przepraszam, może to jednak twoja sprawa. Raczej powinienem zapytać: kiedy ostatni raz przeczytałeś książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Odnaleziona powieść Ludluma IP: *.icm.edu.pl / 192.168.1.* 21.05.03, 13:48 Gość portalu: cez napisał(a): > Gość portalu: Czytelnik napisał(a): > > Szkoda, ze ja odnaleziono...Czy tylko takie szmaty sie > publikuje > > w Polsce? > Powiedz mi w takim razie Czytelniku jaką książkę ostatnio > przeczytałeś? Przepraszam, może to jednak twoja sprawa. Raczej > powinienem zapytać: kiedy ostatni raz przeczytałeś książkę? Przyłączam się do narzekającego przedprzedmówcy, chociaż ja bym to wyraził delikatniej. Schematy Ludluma są nudne. Ostatnio czytam "Historię imperium rosyjskiego" (to jest dopiero kryminał!), "Waszi pis'ma na Swobodu", "Techniques of persuasion - from propaganda to brain washing" (w ramach studiowania technik używanych przez ulubione Radio M.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ostatnie zadanie ;-) IP: *.hispeed.ch 21.05.03, 08:39 W połowie takich filmów (na (takie) książki nie mam czasu) bohater wykonuje "ostatnie" zadanie. Cóż, liczba schematów jest ograniczona :-( Odpowiedz Link Zgłoś