kornaccy 24.05.07, 18:38 "O dwóch takich, co ukradli księżyc" też startuje w konkursie? W kategorii "Najgorszy aktor <sceny politycznej> w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tata Marilyn Janáeek z Marylin Monroe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 23:09 W tytule macie byka, matoły. Może byście popatrzyli na oryginalne napisy w filmach, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Janáeek z Marylin Monroe IP: *.aster.pl 25.05.07, 07:19 A cóż to za dziwny kompozytor? Czyba z jakiegoś recycklingu? O ile mi wiadomo istniał pewien czeski kompozytor Leoš Janáček. Ale czasy sa takie, że pewnie uległ juz recycklinowi... Dziwne, że coś co się podoba schodzi z afisza, skoro zupełnie niedawno miało premierę... Ja myslałem, że takie obyczaje są tylko u nas... w Polsce, czyli nigdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Janáeek z Marylin Monroe IP: *.aster.pl 25.05.07, 09:03 Proszę proszę, każdy może byckrytykiem, nawet pan Hawryluk zna się na teatrze... A kojarzyłam go z muzykę. Słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Ten Janaek to jakiś rodak Janačka? 25.05.07, 11:50 Dział korekty w GW strajkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
praskejpepik Janáeek z Marylin Monroe 07.06.07, 17:05 Oprócz Janáčka zostal okaleczony również Karel Čapek. Bohaterka Sprawy Makropulos to bardzo wyrafinowana kobieta, która świat po więcej niż trzystu latach nie potrafi zaskoczycz. Jest światem znużona i zgodzi się na własną śmierć. Tak zostaje potwierdzone prawo śmierci, które rzekomo miała przezwyciężyć. MM to było 60 kg cielęciny. Jakoś mi nie pasuje do tej story. Odpowiedz Link Zgłoś