Gość: mejsiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 14:31 TYLKO PIERWSZEGO LIPCA!!! O 12.00!!! piekna 66a Warszawa!!!! RZĄDAMY ZMIANY DYREKTORA PROGRAMOWEGO RDST!!! MANIFA W PELNI LEGALNA!!! PRZYJDZ I WEŹ ZNAJOMYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: someone Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 17:23 czlowieku, nawet nie potrafisz napisac poprawnie kogo zmiany rzadacie! :) Nie chodzi wam o dyr. programowego, a o szefa muzycznego - Adama Jaworskiego aka DJ'a Adamusa i dyr. zarzadzajacego - pana Slawomira Assendiego. Muzg sobie najpierw odblokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejsiak Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.03, 17:35 czlowieku wiem kogo chce wywalic i chce wywalic Assandiego... mozg mam calkiem niezle odblokowany... ja sie nie wkurze na Ciebie, pamietaj tylko o mnie jak przypadkiem bedziesz chcial 1-wszego lipca przejechac Koszykowa albo Piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 18:35 samuan, zostaff gooo...to dobry człowiek:) i on doskonale wie co chce robic... co chce zdziałac... !ja będe! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejsiak Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 14:15 Dziękuje Ci k8, dziekuje za wsparcie... tak jakby ktoś miał jakieś pytania co do blokady - mejsiak@wp.pl lub GG: 3887233 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 09.06.03, 13:46 Gość portalu: mejsiak napisał(a): > TYLKO PIERWSZEGO LIPCA!!! O 12.00!!! piekna 66a Warszawa!!!! RZĄDAMY ZMIANY > DYREKTORA PROGRAMOWEGO RDST!!! MANIFA W PELNI LEGALNA!!! PRZYJDZ I WEŹ > ZNAJOMYCH!!! MNIJ KSIONSZKOW, WINCY PIWA! alien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 08:39 ależ proszę:) /to tak tez, zeby temat odświeżyc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 11:47 Przeciez tam juz nie ma ani jednego czlowieka. Jak puscili plyte kilka miesiecy temu to kreci sie do dzis. Takiej chujozy to w zadnym radiu nie slyszalem. I takich debili za sitkiem. PS. Sorry, ale to w zasadzie debilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejsiak Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 11:49 no i dlatego trza cos zmienic!!! czekam na Was tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k8 Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 16:59 ja pierdole:)) (przepraszam) niech!!! ten niech?? dawno Cię nie widzialam;D dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sito Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 23:18 Gość portalu: niech napisał(a): > Przeciez tam juz nie ma ani jednego czlowieka. Jak puscili plyte kilka miesiecy > > temu to kreci sie do dzis. Takiej chujozy to w zadnym radiu nie slyszalem. I > takich debili za sitkiem. > PS. Sorry, ale to w zasadzie debilki. za mną nie stoją żadne debilki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.biezanow.net 13.06.03, 12:35 hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka'h Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.net.pulawy.pl / 10.5.25.* 13.06.03, 19:15 Gość portalu: mejsiak napisał(a): > TYLKO PIERWSZEGO LIPCA!!! O 12.00!!! piekna 66a Warszawa!!!! RZĄDAMY ZMIANY > DYREKTORA PROGRAMOWEGO RDST!!! MANIFA W PELNI LEGALNA!!! PRZYJDZ I WEŹ > ZNAJOMYCH!!! Żądamy Odpowiedz Link Zgłoś
cherrycoke71 Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! 18.06.03, 10:16 ale ta radiostacja to chyba nie jest państwowe radio i nie płacimy na nie podatków. A co się stanie jak jacyś ludzie staną u was pod balkonem i zaczną protestować, że nie podobają się im wasze żaluzje i żądają ich zdjęcia? Ktoś ma inny pomysł na radio i nie pokrywa się on z moim gustem . Przestałem słuchać r-stacji i tyle. Wielbicielom protestów życzę miłego spacerku ;-b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejsiak Re: BLOKADA RaDioSTacji!!! IP: *.acn.waw.pl 20.06.03, 12:30 Masz racje, wiec odwoluje ten strajk ! Troche mnie ponioslo. Ale sami widzicie, ze jest to juz kiepsie radio. Przelaczam sie na Eske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil Z cyklu: Radio i obyczaje IP: *.biezanow.net 20.06.03, 15:04 www.tylkokonkret.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=429&mode=thread&order=0 "Tym razem już oficjalnie: Potwierdziła się informacja o tym, iż w Radiostacji podziękowano Druhowi Sławkowi, JMI, Fiszowi, Tytusowi i Deszczu Strugi. Prawdopodobnie słuchacze otrzymają muzykę z komputera przerywaną wypowiedziami Moniki Dąbrowskiej. Nie to jest jednak najciekawsze. Tajemniczym sponsorem, który niejako wymusił zmiany okazał się... Mc Donalds. W trakcie audycji emitowany będzie dżingiel "Mc Donalds w Radiostacji. Prawdziwy hip-hop. Paluszki lizać!". Na odchodne usłyszano, iż najgorsze radio to takie, w którym o 8 rano i o 21 wieczorem leci inny muzyka i słychać inny głos. Brawo. Swój aplauz i wątpliwości możecie wyrażać na mail: dsz@pl.mcdonalds-ce.com (asystent rzecznika prasowego McDonalds Polska) " Odpowiedz Link Zgłoś