Dodaj do ulubionych

JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!!

02.08.07, 11:54
Może jednak spróbujemy zawalczyć o Niedżwiedzia i o nasze radio!!!!

Obserwuj wątek
    • new_machine Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:31
      To znaczy? bedziecie przywiazywac do mikrofonu ;)))))
      • dd99 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:39
        gdyby to pomogło, to czemu nie ;)
        • iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:44
          ja chętnie, bardzo chętnie
          • jester102 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:45
            no to jest nas już troje :)))
      • jester102 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:45
        my już jesteśmy przywiązani !
    • iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:01
      musimy wyjśc z propozycja "manifestacji" poza to forum. Moze Trójkofan nam
      pomoże???
      • unimill Re: JUTRO będzie futro? 04.08.07, 01:55
        I trzeba włączyć redaktorów Trójkowych.
        Niech staną w obronie misia.
        Tak jak on stawał w obronie innych redaktorów.
        Program misia programem radiowym.
      • trojkofan.trojka.info Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 15.08.07, 18:21
        Ech... widzę, że się nie sprawdziłem. Nie mogłem pomóc, ponieważ
        przebywałem na urlopie.
    • kaczka-pieczona Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:02
      Z kim chcecie walczyć? Z Niedźwieckim?
      • iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:08
        nie z niedzwieckim, ale o niego. Może by warto uświadomic Skowrońskiemu i
        Sławińskiemu jaki błąd popełnili, stwarzając mu takie warunki w których czuł
        sie żle.
        • unimill Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 04.08.07, 01:51
          iga napisała:
          > nie z niedzwieckim, ale o niego. Może by warto uświadomic Skowrońskiemu i
          > Sławińskiemu jaki błąd popełnili, stwarzając mu takie warunki w których czuł
          > sie żle.
          WŁAŚNIE!!!
          Trujko wróć!

Ależ jadem pokapało...
    • iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:36
      Internetowy felieton Niedźwiedzia z ubiegłego piątku:
      "Zycie jest piekne!
      Mimo wszystko. „Kazda chwile chwal”… Tak kiedys spiewala Halina Frackowiak, a
      ja nie bardzo Jej wierzylem. Teraz juz wiem o co chodzilo. O zycie. Takie
      proste i zwyczajne. Wstajesz rano. Kawa, sniadanie. Codzienne sprawy… Nie
      myslisz o zyciu, wielkich rzeczach. A ono sobie plynie, mija bezpowrotnie. Tak
      widac musi byc. Nie lubie podejmowac waznych decyzji. Mam stres, bol glowy,
      bezsenne noce… Kupilem kawalek swojego miejsca w Gorach Izerskich. Bede tam
      kiedys mieszkal. Tak chce. Moj kolega napisal mi maila, ze kazdy facet powinien
      posadzic drzewo, rozkrecic jakas fajna audycje w radiu i zbudowac dom. To juz
      jestem spelniony! I tak mi z tym dobrze. Listy Trojki z Mucznego i Szklarskiej
      Poreby udaly sie wyjatkowo pieknie. I jak tu nie jechac, jak tu sie nie
      cieszyc? W Bieszczadach odkrylem inny kawalek swiata, innych ludzi. Oj, chyba
      bede tam wracal. W Szklarskiej spotkalem dobrych znajomych. Wiele „nocnych
      Polakow rozmow”. O zyciu… O wszystkim. Kilka spacerow ulubionymi trasami z
      Jakuszyc. Postaralem sie zakochac w tych miejsach takze innych. Alina Dragan
      byla tam pierwszy raz. Chyba tez Ja zlapalo. Alina z Chicago nie bardzo chciala
      stamtad wracac. Odwiedzilismy Zamek Czocha. Dziewczyny chcialy, zeby „starch je
      przelecial”. Tym razem sie nie udalo, ale za to zmoczyl nas deszcz. Latte w
      Lesie ciagle najlepsza na swiecie. Fajnie miec takie miejsca, do których zawsze
      chce sie wracac. (piatek 27 lipca 2007)"
      • rudiger121 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 05.08.07, 12:38
        Hmm, wychodzi na to że Niedźwiedź odszedł bo poprostu chciał.
        Nie można zabronić nikomu szukania swojego szczęścia...

Może uruchomi swoje radio, internetowe. Albo choć stronę. Chciałbym...
        • monika.baka Głąby, pomyśleć !!! 05.08.07, 13:10
          Jak czytam te wypierdy "pójdźmy bronić nasze radio i Niedźwiedzia" to słabo mi
          się robi do czego głupota może doprowadzić. Czego bronić ? Kogo ?
          Ludzie, 25 lat w jednej firmie to stanowczo ! STANOWCZO !! za długo. Podziwiam
          tego faceta, kłaniam mu się w pas, że w ogóle wytrzymał. Cud i silna psychika,
          żeby wysiedzieć w jednej firmie 25 lat ! Czy pomyśleliście, że Marek po prostu
          chciał odejśc, chc wyjechać z Warszawy ? Radio Złote Przeboje to taki trochę
          radiowęzeł robiony na kolanie. Marek Niedźwiecki powiedział, że chce wyjechać z
          Warszawy i Radio Złote Przeboje mu to umożliwiło. Będzie mógł nagrywać programy
          w lokalnym studiu gdzieś i przesyłać je do Warszawy. Co miesiąc wpłynie niezła
          pensja zamiast honorariów, Marek po prostu wyjeżdża a Radio ZP umożliwiło mu
          realizację audycji "z domu" i dlatego się zdecydował.
          Zamiast pieprzyć te kalafiory na forum lepiej jedna z drugą idź do terapeuty
          bronić zdrowego rozdądku i zdrowej psychiki. Uszanuj decyzję Marka
          Niedźwieckiego, uszanuj decyzję dyrekcji ( zmęczonej zresztą terroryzowaniem
          przez Marka o kolejnych odejściach a to do Zetki a to do PIN ). Wybrał radio,
          które może robić z domu gdzieś w górach o czym marzy. Jeżeli przeczytasz jego
          książkę będziesz wiedziałą o co chodzi.
          Uderz się mocno patelnią i przestań zaruwać forum bełkotem.
          • mnich_tajniak bez przesady 07.08.07, 16:57
            Też mi się wydaje, że człowiek ma prawo wyjechać z Warszawy. Nikt nie może być
            niewolnikiem tego co robił, nawet jeśli to robił przez 25 lat. Nie sprowadzałbym
            tego jednak do firmy, do wytrzymywania w niej lub nie, bo to w ogóle nie o to
            chodzi. Nie ta płaszczyzna.
            Podobnie z tytułem "głąby" bym się nie zgodził.
          • mar993 Re: Głąby, pomyśleć !!! 16.08.07, 16:56
            " monika.baka 05.08.07, 13:10 Odpowiedz

Jak czytam te wypierdy "pójdźmy bronić nasze radio i Niedźwiedzia" to słabo mi
            się robi do czego głupota może doprowadzić. Czego bronić ? Kogo ?
            Ludzie, 25 lat w jednej firmie to stanowczo ! STANOWCZO !! za długo. Podziwiam
            tego faceta, kłaniam mu się w pas, że w ogóle wytrzymał. Cud i silna psychika,
            żeby wysiedzieć w jednej firmie 25 lat ! Czy pomyśleliście, że Marek po prostu
            chciał odejśc, chc wyjechać z Warszawy ? Radio Złote Przeboje to taki trochę
            radiowęzeł robiony na kolanie. Marek Niedźwiecki powiedział, że chce wyjechać z
            Warszawy i Radio Złote Przeboje mu to umożliwiło. Będzie mógł nagrywać programy
            w lokalnym studiu gdzieś i przesyłać je do Warszawy. Co miesiąc wpłynie niezła
            pensja zamiast honorariów, Marek po prostu wyjeżdża a Radio ZP umożliwiło mu
            realizację audycji "z domu" i dlatego się zdecydował.
            Zamiast pieprzyć te kalafiory na forum lepiej jedna z drugą idź do terapeuty
            bronić zdrowego rozdądku i zdrowej psychiki. Uszanuj decyzję Marka
            Niedźwieckiego, uszanuj decyzję dyrekcji ( zmęczonej zresztą terroryzowaniem
            przez Marka o kolejnych odejściach a to do Zetki a to do PIN ). Wybrał radio,
            które może robić z domu gdzieś w górach o czym marzy. Jeżeli przeczytasz jego
            książkę będziesz wiedziałą o co chodzi.
            Uderz się mocno patelnią i przestań zaruwać forum bełkotem.
            bez przesady"
            Pani jak zwykle wszystkich wszędzie na różnych wątkach beszta - jk znam życie -
            jesteś gruba, brzydka, stara panna, nikt Cie nie chce i trzeba się mścić na
            wszytskich, którym się powiodło??? Swietna zasada - a do tego Pewnie z LPR he he he
    • klaudia_klein Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 16.08.07, 14:59
      Ale przeciez Marek chce stad wyjechac. Tak to trudno zrozumiec?
      Australia to dobre miejsce na rozpoczecie czegos nowego. Na milosc takze. Na
      bycie ze swoim partnerem. Dajcie mu juz spokoj.Marku trzymam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka