dd99 02.08.07, 11:54 Może jednak spróbujemy zawalczyć o Niedżwiedzia i o nasze radio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_machine Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:31 To znaczy? bedziecie przywiazywac do mikrofonu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dd99 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:39 gdyby to pomogło, to czemu nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:44 ja chętnie, bardzo chętnie Odpowiedz Link Zgłoś
jester102 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:45 no to jest nas już troje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jester102 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 12:45 my już jesteśmy przywiązani ! Odpowiedz Link Zgłoś
iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:01 musimy wyjśc z propozycja "manifestacji" poza to forum. Moze Trójkofan nam pomoże??? Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: JUTRO będzie futro? 04.08.07, 01:55 I trzeba włączyć redaktorów Trójkowych. Niech staną w obronie misia. Tak jak on stawał w obronie innych redaktorów. Program misia programem radiowym. Odpowiedz Link Zgłoś
trojkofan.trojka.info Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 15.08.07, 18:21 Ech... widzę, że się nie sprawdziłem. Nie mogłem pomóc, ponieważ przebywałem na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka-pieczona Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:02 Z kim chcecie walczyć? Z Niedźwieckim? Odpowiedz Link Zgłoś
iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:08 nie z niedzwieckim, ale o niego. Może by warto uświadomic Skowrońskiemu i Sławińskiemu jaki błąd popełnili, stwarzając mu takie warunki w których czuł sie żle. Odpowiedz Link Zgłoś
unimill Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 04.08.07, 01:51 iga napisała: > nie z niedzwieckim, ale o niego. Może by warto uświadomic Skowrońskiemu i > Sławińskiemu jaki błąd popełnili, stwarzając mu takie warunki w których czuł > sie żle. WŁAŚNIE!!! Trujko wróć! Ależ jadem pokapało... Odpowiedz Link Zgłoś
iga Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 02.08.07, 13:36 Internetowy felieton Niedźwiedzia z ubiegłego piątku: "Zycie jest piekne! Mimo wszystko. „Kazda chwile chwal”… Tak kiedys spiewala Halina Frackowiak, a ja nie bardzo Jej wierzylem. Teraz juz wiem o co chodzilo. O zycie. Takie proste i zwyczajne. Wstajesz rano. Kawa, sniadanie. Codzienne sprawy… Nie myslisz o zyciu, wielkich rzeczach. A ono sobie plynie, mija bezpowrotnie. Tak widac musi byc. Nie lubie podejmowac waznych decyzji. Mam stres, bol glowy, bezsenne noce… Kupilem kawalek swojego miejsca w Gorach Izerskich. Bede tam kiedys mieszkal. Tak chce. Moj kolega napisal mi maila, ze kazdy facet powinien posadzic drzewo, rozkrecic jakas fajna audycje w radiu i zbudowac dom. To juz jestem spelniony! I tak mi z tym dobrze. Listy Trojki z Mucznego i Szklarskiej Poreby udaly sie wyjatkowo pieknie. I jak tu nie jechac, jak tu sie nie cieszyc? W Bieszczadach odkrylem inny kawalek swiata, innych ludzi. Oj, chyba bede tam wracal. W Szklarskiej spotkalem dobrych znajomych. Wiele „nocnych Polakow rozmow”. O zyciu… O wszystkim. Kilka spacerow ulubionymi trasami z Jakuszyc. Postaralem sie zakochac w tych miejsach takze innych. Alina Dragan byla tam pierwszy raz. Chyba tez Ja zlapalo. Alina z Chicago nie bardzo chciala stamtad wracac. Odwiedzilismy Zamek Czocha. Dziewczyny chcialy, zeby „starch je przelecial”. Tym razem sie nie udalo, ale za to zmoczyl nas deszcz. Latte w Lesie ciagle najlepsza na swiecie. Fajnie miec takie miejsca, do których zawsze chce sie wracac. (piatek 27 lipca 2007)" Odpowiedz Link Zgłoś
rudiger121 Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 05.08.07, 12:38 Hmm, wychodzi na to że Niedźwiedź odszedł bo poprostu chciał. Nie można zabronić nikomu szukania swojego szczęścia... Może uruchomi swoje radio, internetowe. Albo choć stronę. Chciałbym... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.baka Głąby, pomyśleć !!! 05.08.07, 13:10 Jak czytam te wypierdy "pójdźmy bronić nasze radio i Niedźwiedzia" to słabo mi się robi do czego głupota może doprowadzić. Czego bronić ? Kogo ? Ludzie, 25 lat w jednej firmie to stanowczo ! STANOWCZO !! za długo. Podziwiam tego faceta, kłaniam mu się w pas, że w ogóle wytrzymał. Cud i silna psychika, żeby wysiedzieć w jednej firmie 25 lat ! Czy pomyśleliście, że Marek po prostu chciał odejśc, chc wyjechać z Warszawy ? Radio Złote Przeboje to taki trochę radiowęzeł robiony na kolanie. Marek Niedźwiecki powiedział, że chce wyjechać z Warszawy i Radio Złote Przeboje mu to umożliwiło. Będzie mógł nagrywać programy w lokalnym studiu gdzieś i przesyłać je do Warszawy. Co miesiąc wpłynie niezła pensja zamiast honorariów, Marek po prostu wyjeżdża a Radio ZP umożliwiło mu realizację audycji "z domu" i dlatego się zdecydował. Zamiast pieprzyć te kalafiory na forum lepiej jedna z drugą idź do terapeuty bronić zdrowego rozdądku i zdrowej psychiki. Uszanuj decyzję Marka Niedźwieckiego, uszanuj decyzję dyrekcji ( zmęczonej zresztą terroryzowaniem przez Marka o kolejnych odejściach a to do Zetki a to do PIN ). Wybrał radio, które może robić z domu gdzieś w górach o czym marzy. Jeżeli przeczytasz jego książkę będziesz wiedziałą o co chodzi. Uderz się mocno patelnią i przestań zaruwać forum bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
mnich_tajniak bez przesady 07.08.07, 16:57 Też mi się wydaje, że człowiek ma prawo wyjechać z Warszawy. Nikt nie może być niewolnikiem tego co robił, nawet jeśli to robił przez 25 lat. Nie sprowadzałbym tego jednak do firmy, do wytrzymywania w niej lub nie, bo to w ogóle nie o to chodzi. Nie ta płaszczyzna. Podobnie z tytułem "głąby" bym się nie zgodził. Odpowiedz Link Zgłoś
mar993 Re: Głąby, pomyśleć !!! 16.08.07, 16:56 " monika.baka 05.08.07, 13:10 Odpowiedz Jak czytam te wypierdy "pójdźmy bronić nasze radio i Niedźwiedzia" to słabo mi się robi do czego głupota może doprowadzić. Czego bronić ? Kogo ? Ludzie, 25 lat w jednej firmie to stanowczo ! STANOWCZO !! za długo. Podziwiam tego faceta, kłaniam mu się w pas, że w ogóle wytrzymał. Cud i silna psychika, żeby wysiedzieć w jednej firmie 25 lat ! Czy pomyśleliście, że Marek po prostu chciał odejśc, chc wyjechać z Warszawy ? Radio Złote Przeboje to taki trochę radiowęzeł robiony na kolanie. Marek Niedźwiecki powiedział, że chce wyjechać z Warszawy i Radio Złote Przeboje mu to umożliwiło. Będzie mógł nagrywać programy w lokalnym studiu gdzieś i przesyłać je do Warszawy. Co miesiąc wpłynie niezła pensja zamiast honorariów, Marek po prostu wyjeżdża a Radio ZP umożliwiło mu realizację audycji "z domu" i dlatego się zdecydował. Zamiast pieprzyć te kalafiory na forum lepiej jedna z drugą idź do terapeuty bronić zdrowego rozdądku i zdrowej psychiki. Uszanuj decyzję Marka Niedźwieckiego, uszanuj decyzję dyrekcji ( zmęczonej zresztą terroryzowaniem przez Marka o kolejnych odejściach a to do Zetki a to do PIN ). Wybrał radio, które może robić z domu gdzieś w górach o czym marzy. Jeżeli przeczytasz jego książkę będziesz wiedziałą o co chodzi. Uderz się mocno patelnią i przestań zaruwać forum bełkotem. bez przesady" Pani jak zwykle wszystkich wszędzie na różnych wątkach beszta - jk znam życie - jesteś gruba, brzydka, stara panna, nikt Cie nie chce i trzeba się mścić na wszytskich, którym się powiodło??? Swietna zasada - a do tego Pewnie z LPR he he he Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_klein Re: JUTRO spotkanie na Mysliwieckiej 3/5/7 !!! 16.08.07, 14:59 Ale przeciez Marek chce stad wyjechac. Tak to trudno zrozumiec? Australia to dobre miejsce na rozpoczecie czegos nowego. Na milosc takze. Na bycie ze swoim partnerem. Dajcie mu juz spokoj.Marku trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś