Gość: aniutek IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.06.02, 22:22 czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego psiny / lub vice versa/ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agagoe Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 22:23 ... kolejny argument za przewaga kotow aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: psy i ich wlasciciele IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 22:27 agagoe napisał(a): > ... kolejny argument za przewaga kotow > aga haha aga, rozumiem ze mowisz za siebie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
agagoe Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 22:29 a jak mozna mowic za kogos? aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: psy i ich wlasciciele IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 22:31 agagoe napisał(a): > a jak mozna mowic za kogos? > aga np tak: "A czego sie spodziewac po panstwie, ktore od powstania jeszcze nie ma konstytucji, ale za to nieustajacy stan wojenny, gdzie dzieci w szkole ciagle uczy sie o "polskich obozach koncentracyjnych", a kwestionuje sie powszechnie legalnosc wyrokow sadu najwyzszego? To nie moje wydumane mysli" Odpowiedz Link Zgłoś
agagoe Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 22:38 J, doczytaj zdanie do konca, to nie bedziesz tworzyl falszywych kontekstow. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: psy i ich wlasciciele IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.06.02, 22:29 jest to argument pro pies wyobraz sobie mloda wyzlice, lekko dropiata, porusza sie jak dama, ma piekne brazowe oczy okolone dlugasnymi zesami, smukle lapy, delikatna miekka skore i teraz zobacz jej Pania/ Pana piekny widok se mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: psy i ich wlasciciele IP: *.speed.planet.nl 29.06.02, 22:34 TAk panowie i ich psy upodobniaja sie do siebie tak samo jak pary.Pol biedy jak ma sie dystyngowana wyzlice,gorzej jak jest to zasmarkany kundel.To moja osobista trauma-mialam kiedys suke pudla,ktorej hobby bylo wyciaganie waty ze smietnikow(bylo to zanim podpaski staly sie w Polsce ogolnodostepne).Na szczescie,sie tym hobby nie zarazilam.Nie,ja tez zdecydowanie wole koty... Odpowiedz Link Zgłoś
agagoe Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 22:36 ja tam z reguly mam tak, ze jak slodkiemu piesiowi towarzyszy wymuskany wlasciciel, a ja zaczne sie zachwycac psem (trudny swoja droga wybor, ktora czescia takiemu tandemu sie zachwycic), to taki sie robi zazdrosny. A jak ktos sie roztkliwia zbytnio nad moim kotem, to ten prycha z pogarda, drapnie od niechcenia i odchodzi. Wniosek: zachwycac sie wlascicielkami kotow (choc tez potrafia drapnac). A w ogole, to wlasnie powiedzieli w radiu, ze jutro zamiast Carstena Janckera gra Mehmet Scholl, nie pozachwycamy sie Aniutek torsem Carstena... aga Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 22:58 a ja lubie jamniki, najlepiej rude ale czarne tez moga byc. Maja takie ladne bursztynowe oczka.Czy to znaczy ,ze jestem podobna do jamnika???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: psy i ich wlasciciele IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.06.02, 23:30 Karelita hmmm kiedys jeszcze w liceum jadac z kolezanka autobusem przyuwazylysmy kobitke z rudym spanielem na smyczy .... paniusia miala okulary jak denka od butelek co powodowalo hmmm,ze oczy miala jak ryba, loki zaslaniajace jej pol zaspanej twarzy - jak uszy jej psiaka... i wcale nie byla ruda ot podobna do swego ulubienca jamniki sa fajne, tez lubie szczegolnie gladkowlose, maja sliczna lsniaca siersc i tak sie smiesznie wija z radosci, wsrod moich bliskich maja nick hot dogs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: psy i ich wlasciciele IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 29.06.02, 23:39 Aga hehehehe przez psa do serca wlasciciela a tak nawiasem mowiac to zawsze mialam slabosc do facetow z psami, jakos dobrze patrzy z oczu takiemu.... a ten pilkarz hmmmm nie moj typ -/za/ czysty aryjczyk Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 23:50 jesli juz mialabym wybierac to bardziej sklanialbym sie ku psom niz ku kotom, sorry kociarze , ale jakos tam mam Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 23:52 Gość portalu: aniutek napisał(a): > a ten pilkarz hmmmm nie moj typ -/za/ czysty aryjczyk mialas na pewno na mysli Mehmet Scholl ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
agagoe do Aniutka-co Ty na to? 30.06.02, 00:01 To popatrz sobie na bramkarza (Oliver Kahn), to sie dopiero przerazisz... aga Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: do Aniutka-co Ty na to? 30.06.02, 00:05 agagoe napisał(a): > To popatrz sobie na bramkarza (Oliver Kahn), to sie dopiero przerazisz... > aga Nie! W tym wypadku nie mozna miec nawet skojarzen z rasa nordycka...powiedzialbym raczej cos ze swiata zwierzecego (moze goryl?) Odpowiedz Link Zgłoś
agagoe Oli Kahn 30.06.02, 12:22 Rany Robert, malo z krzesla ze smiechu nie spadlam! Ale za godzine zobaczymy Oli z klami na wierzchu, wzrokiem bojowym i potem na czole. Bo na tych zdjeciach od Aniutka to on jakis ufryzowany chyba. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: do Aniutka-co Ty na to? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 30.06.02, 00:20 agagoe napisał(a): > To popatrz sobie na bramkarza (Oliver Kahn), to sie dopiero przerazisz... > aga hehehehe niezly typ .... jednak wole go od tego lysielca ;0 miny robi mocne trzeba przyznac widac, ze chlop walczy www.fcbayern.de/de/matches/players/profile/0%2C%2C3221%2C00.html jest jeszcze galeria .. www.fcb.de/en/matches/players/profile/0%2C%2C3221%2C00.html Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: psy i ich wlasciciele 29.06.02, 23:49 agagoe napisał(a): A w ogole, to wlasnie powiedzieli w radiu, ze jutro zamiast > Carstena Janckera gra Mehmet Scholl, nie pozachwycamy sie Aniutek torsem > Carstena... > aga Gdzie to powiedzieli?! ro-bert PS Co do tematu to ja mam kota a wlasciciele psow prawie zawsze sie do nich upodabniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Jancker ma grype 30.06.02, 00:06 No dobra ale ja myslalem, ze Mehmet to zupelnie a. Betrieb (taki ze mnie fan ;- )) ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: wracajac do tematu...... IP: *.arach.net.au 01.07.02, 02:54 To nie ma sie o co klocic. Jestem szczesliwym posiadaczem psa i kota ktorzy sa najlepszymi przyjaciolmi i niezmordowani we wspolnych zabawach. Wiec jak to ma swiadczyc o mnie ??????? P.S Tylko z tym "posiadaczem" to tak naprawde nie wiem jak to jest -czy to ja ich....-czy oni mnie ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik spasione swinie i ich wlasciciele 01.07.02, 03:02 Gość portalu: aniutek napisał(a): > czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego psiny / lub vic > e versa/ ? > czy zgodzicie sie ze pani jest czesto podobna do swojej spasionej swini /lub vice versa/? Odpowiedz Link Zgłoś
kikalom Re: spasione swinie i ich wlasciciele 01.07.02, 03:08 galetik napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego psiny / lu > b vic > > e versa/ ? > > > > czy zgodzicie sie ze pani jest czesto podobna do swojej spasionej swini /lub vi > ce > versa/? a ty ??? do kogo jestes podobny? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: spasione swinie i ich wlasciciele 01.07.02, 03:10 kikalom napisał(a): > galetik napisał(a): > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego psiny > / lu > > b vic > > > e versa/ ? > > > > > > > czy zgodzicie sie ze pani jest czesto podobna do swojej spasionej swini /l > ub vi > > ce > > versa/? > a ty ??? do kogo jestes podobny? > do siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
kikalom Re: spasione swinie i ich wlasciciele 01.07.02, 03:14 galetik napisał(a): > kikalom napisał(a): > > > galetik napisał(a): > > > > > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > > > > > czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego > psiny > > / lu > > > b vic > > > > e versa/ ? > > > > > > > > > > czy zgodzicie sie ze pani jest czesto podobna do swojej spasionej swi > ni /l > > ub vi > > > ce > > > versa/? > > a ty ??? do kogo jestes podobny? > > > > do siebie . czlowiek , pies czy swinia to brzmi dumnie ty jestes smieciem szalej dalej SZALEJ heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: spasione swinie i ich wlasciciele 01.07.02, 03:11 galetik/gelatik jest podobny do rzesistka pochwowego i tylez z niego pozytku Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczek_ UP UP UP UP UP UP 19.01.03, 22:05 galetik napisał(a): > Gość portalu: aniutek napisał(a): > > > czy zgodzicie sie z tym, ze pan jest czesto podobny do swojego psiny / lu > b vic > > e versa/ ? > > > > czy zgodzicie sie ze pani jest czesto podobna do swojej spasionej swini /lub vi > ce > versa/? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: psy i ich wlasciciele 01.07.02, 03:16 Nie zgadzam sie na podstawie wlasnych doswiadczen. Mialam ruda jamniczke dlugowlosa i wilczura i czarnego kundelka - do zadnego z nich nie bylam podobna. Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: psy i ich wlasciciele IP: *.arach.net.au 01.07.02, 03:19 Przeslij zdjecia to porownamy....... hihihihihihihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: psy i ich wlasciciele 01.07.02, 03:25 maz, zdjecie juz widziales Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: psy i ich wlasciciele IP: *.arach.net.au 01.07.02, 03:31 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > maz, zdjecie juz widziales > > Luiza-w-Ogrodzie Ale tylko Twoje . To jak mam porownac ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: psy i ich wlasciciele 01.07.02, 03:20 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > Nie zgadzam sie na podstawie wlasnych doswiadczen. Mialam ruda jamniczke > dlugowlosa i wilczura i czarnego kundelka - do zadnego z nich nie bylam > podobna. > > Luiza-w-Ogrodzie bez komentarza buuuuuuuuahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kikalom Re: gelatik galetik itp 01.07.02, 03:22 czlowiek , pies czy swinia to brzmi dumnie ty jestes smieciem szalej dalej SZALEJ heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: gelatik galetik itp 01.07.02, 03:26 kikalom napisał(a): > czlowiek , pies czy swinia to brzmi dumnie ty jestes smieciem > szalej dalej SZALEJ heheheheheheheh > a poszaleje bo moge. Odpowiedz Link Zgłoś
kikalom Re: gelatik galetik itp 01.07.02, 03:28 galetik napisał(a): > kikalom napisał(a): > > > czlowiek , pies czy swinia to brzmi dumnie ty jestes smieciem > > szalej dalej SZALEJ heheheheheheheh > > > > a poszaleje bo moge. palcami po klawiaturze MOZESZ i NIC WIECEJ SZALEJ moze w koncu cie zabiora tam skad dopiero wylazles Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: gelatik galetik itp - do kikalom 01.07.02, 03:30 zdaje sie ze trafilas/es w sedno Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: gelatik galetik itp - do kikalom 01.07.02, 03:32 luiza-w-ogrodzie napisał(a): > zdaje sie ze trafilas/es w sedno > > Luiza-w-Ogrodzie ales ty glupia cizia . niczym blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: gelatik galetik itp - do kikalom IP: *.arach.net.au 01.07.02, 03:35 Zostawcie lepiej tego niewyzytego malolata w spokoju, jak przestaniecie reagowac na jego wypociny ,to mu sie pewnie znudzi i przestanie wypisywac swoje madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: gelatik galetik itp - do kikalom 01.07.02, 03:37 Gość portalu: maz napisał(a): > Zostawcie lepiej tego niewyzytego malolata w spokoju, > jak przestaniecie reagowac na jego wypociny ,to mu sie pewnie znudzi i > przestanie wypisywac swoje madrosci. co dzieciole padles jak pies pod plotem. nie zabieraj wiec wiecej glosu pedale. Odpowiedz Link Zgłoś
galetik Re: gelatik galetik itp 01.07.02, 03:31 kikalom napisał(a): > galetik napisał(a): > > > kikalom napisał(a): > > > > > czlowiek , pies czy swinia to brzmi dumnie ty jestes smieciem > > > szalej dalej SZALEJ heheheheheheheh > > > > > > > a poszaleje bo moge. > palcami po klawiaturze MOZESZ i NIC WIECEJ > SZALEJ moze w koncu cie zabiora tam skad dopiero wylazles a czym jak nie palcami przeciez kutasem se nie dostane . zabrac nie zabiora.wyrzucili raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
_karelia Re: gelatik galetik itp 02.07.02, 06:44 a ja lubie jamniki, najlepiej rude ale czarne tez moga byc. Maja takie ladne bursztynowe oczka.Czy to znaczy ,ze jestem podobna do jamnika???? Odpowiedz Link Zgłoś
_radca_ Tak masz racje aniutku, a wiesz dlaczego? 19.01.03, 22:06 bo wpierdalaja to samo. Przestaniesz zrec psie jedzenie a zaraz sie poprawia wyglad. Sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś