miruszka 03.08.07, 19:44 To dziś ten pierwszy raz - na razie Baron wspomina co było dawniej. Głównie Muzyka. Mi jest smutno. Jak to wypadnie? Za 20 minut Baron zaczyna. Dobrze że chociaż on jest - proboje tchnać coś optymistycznego. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnieparker1 Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 03.08.07, 20:20 Nie,nie,nie nie zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 03.08.07, 20:44 JA chę do MARKA!!! NIe wyobrazam sobie tego radia bez niego. Cóż, można powiedzieć, że Trójka już odzyskana, prawda? Tylko dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
agatttt Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 03.08.07, 21:00 pamiętam z dzieciństwa pierwsze wydanie... rodzice nagrali na kasetę, więc słuchało sie tego w domu wiele razy... niestety nie słuchałam listy tydzień temu... czy było jakieś pożegnanie? czy to wszystko rozegrało sie typowo jak w IV RP - faksem lub mailem? podejrzewam, że były rozmowy o przejściu do innej stacji, ale decyzję Marek podjął spontanicznie, jakieś ostre spięcie, niepotrzebne słowo? ja chce do MARKAAAAAAAAAAA ja chce do MARKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (że tak sobie na koniec zacytuję) agat Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszu CzatListaTrojki 03.08.07, 21:26 CzatListaTrójki www.polchat.pl/chat/?room=czatLista+Trojki Zapraszamy w każdy piatek, po 19.00 CzatListaTrójki Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: CzatListaTrojki 03.08.07, 21:58 No, popłakałam się :( Za dużo dobrych wspomnień. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_z_drzewa Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 03.08.07, 22:09 Baron jak zwykle - wielka klasa. Naprawdę miał trudne zadanie. Wielka ultura i takt. Dziękujemy !!! Powiedzcie, proszę co pan Marek powiedział w ten wtorek, podczas rozmowy z panem Piotrem? I czy jesteście pewni że Lista będzie nadal? Bo ja mam mnóstwo wątpliwości. Niestety. Pozdrawiam smutno ;( Odpowiedz Link Zgłoś
cimcirymcia Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 04.08.07, 10:18 Baron dał radę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
new_machine Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 04.08.07, 10:49 Zgadza sie, Balonik powinien liste prowadzic, ale zrozumialam z tego co mowil, ze raczej nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjon Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 04.08.07, 05:56 Niestety ale prawda jest smutniejsza niż się spodziewacie. Pan Marek Niedźwiecki skończył się. Nie było żadnego mobbingu, żadnych nieprzyjemnych sytuacji.. żadnych nacisków. Ktoś z zewnątrz mu coś wmówił, on nabrał się, uwierzył, popełnił błąd i .... i wbrew pozorom nie będzie to takie łatwe by wrócić do Trójki. Jak ktoś dobrowolnie zmienia ekskluzywną restaurację, taką która nawet mu się znudziła, na bar mleczny ... to nie jest to powiedziane, że tak łatwo wpuszczą z powrotem. Ważne decyzje trzeba umieć podejmować. Błędy przy ważnych decyzjach niestety się mszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
mel-gibson Ziarnko racji masz ale nie do końca 04.08.07, 10:21 Masz racje,ze nie było żdnych nacisków od kogokolwiek, żadnych szykan. To byla jego suwerenna decyzja. Nizrozumiał, nawet dla najbliższych kolegów z radia, bo Marek Niedźwiecki byl nietykalny. Nikomu do glowy by nie przyszlo, żeby z nim walczyć - a i jemu do glowy nigdy nie przychodzilo specjalnie buntować sie. Z latwością oddawał dyrektorowanie muzyczne Kostrzewie, potrafił znieść formatowanie stacji jak i przywracanie jej naz siłe dawnego stylu. Z wdziekiem po Kaczkowskim przejmowal kultową sobotnią popoludniową zd3, ale i oddawal swoją niemniej kultową Markomanie jakiejs garkuchni. Po tamtych wydarzeniach pomyslalem - nic go nie ruszy - I dobrze! A tu taka decyzja...... Myslę że to jakaś dziwna aberacja. Jakaś decyzja prywatna, któą trudni mi zrozumieć -Bo kto wie co w czlowieku siedzi!?! A jednak myślę że jesli bedzie chcial wrócić to go przyjmą bez problemu - bo kazdy - kazdy wie że jego miejsce jest w Trojce. Juz czekam na ten dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Ziarnko racji masz ale nie do końca 04.08.07, 20:20 No tak - taki Mann wrócił - może na nieco innych zasadach (już nie etatowy pracownik a stały współpracownik) ale zawsze. A LP3 oczywiście szkoda, ale od jakiegoś czasu przeżywała kryzys. Nie chodzi ani o Marka, który zawsze był rewelacyjny ani o atmosferę tylko o zestaw piosenek, który stawał się coraz bardziej statyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_95 Re: Ziarnko racji masz ale nie do końca 08.08.07, 00:12 > A LP3 oczywiście szkoda, ale od jakiegoś czasu przeżywała kryzys. Nie chodzi > ani o Marka, który zawsze był rewelacyjny ani o atmosferę tylko o zestaw > piosenek, który stawał się coraz bardziej statyczny. Uważam, że paradoksalnie głosowanie przez internet jest odpowiedzialne za to. Dawniej każdy głosował na dowolną piosenkę, którą usłyszał w PR3, po wprowadzeniu zestawu do głosowania ogromna większość z wygodny głosowała na coś z tego zestawu, mało komu chciało się wysyłać maila z głosem na własne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Ziarnko racji masz ale nie do końca 06.08.07, 11:21 mel-gibson napisał: > Z wdziekiem po Kaczkow > skim przejmowal kultową sobotnią popoludniową zd3, ale i oddawal swoją niemniej > kultową Markomanie jakiejs garkuchni. To nie była jakaś tam garkuchnia, tylko jedna z najlepszych audycji w programie trzecim. Szkoda, że tak szybko spadła z anteny. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
bob_gd Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 07.08.07, 11:30 Trochę jednak szkoda, wielu z nas wychowało się na "jego" liście, jego poglądzie na muzykę i wykonawców itp. Rozumiem jednak, że po tylu latach chce zrobić coś innego. Fajnie było by jednak aby od czasu do czasu poprowadził listę... chciałbym w każdym razie aby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 07.08.07, 17:01 Ależ były już listy bez MN, w sumie to ktoś wyliczył, że gdyby potraktować wszystkie jego nieobecności w ciągu tyych 25 lat to tak jakby miał dwuletnią przerwę w prowadzeniu LP3. Wiem, że tamte zastępstwa to nie to samo, ale generalnie lista Trójki bez Niedźwiedzia jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mnich_tajniak Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 08.08.07, 08:06 E tam, nie pierwsza i nie ostatnia :)) jako osoba z boku myślę sobie, że miło by było, gdyby pan Niedźwiedź zamiast tak nagle osieracać Listę został jej stałym czy honorowym korespondentem. Uczyłby jej samodzielności, ale zarazem nie zostawiał bez błogosławieństwa i asekuracji. szkoda, że nikt wcześniej nie pomyślał, żeby transformacja dokonała się płynnie i bezboleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu.szczecin Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 09.08.07, 18:15 medialink.pl napisał: " Do końca sierpnia radiowa Trójka w piątki między godz. 19 a 22, w miejsce „Listy przebojów”, emitować będzie program „Dookoła listy”, prowadzony przez Piotra Barona. Na razie nie wiadomo, jaka audycja pojawi się w tym paśmie od września. Dotychczas gospodarzem piątkowego wieczoru był Marek Niedźwiecki. Między godz. 19 a 22 prowadził „Listę przebojów”. Dziennikarz odchodzi jednak z radiowej Trójki do Radia Złote Przeboje. Podobnie jak przed tygodniem, także w najbliższy piątek wieczorny program „Dookoła listy” poprowadzi Piotr Baron. Tak ma być do końca sierpnia. Nie wiadomo na razie, jaki program emitowany będzie w tym paśmie po wakacjach. " Odpowiedz Link Zgłoś
punkadiddle Re: Pierwsza LP3 bez Marka Niedźwieckiego! 12.08.07, 13:10 Ale czy to oznacza, ze MN juz zniknal z Trojki na dobre? Nie ma bowiem juz zadnej jego audycji... Odpowiedz Link Zgłoś