Gość: jarek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 14:27 Pewnie słucha teraz jazzu - gdzieś na chmurce, ale nie usiądzie już nigdy w studiu przy mikrofonie, nie zapowie nam koncertu... Brakować mi będzie jego głosu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuhanka Re: Andrzej Jaroszewski 11.07.03, 14:30 Tobie też? Chciałam założyć taki wątek, ale mnie ubiegłeś. Rzeczywiście, szkoda Pana Andrzeja... "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...". Moje szczere kondolencje dla rodziny Redaktora Jaroszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.lublin.mm.pl 11.07.03, 16:37 Gość portalu: jarek napisał(a): To był dżentelmem mikrofonu - elegancja, kultura, ładny głos, nienaganna dykcja. Najbardziej zapamiętałem go, jako tłumaczącego audycje Willisa Conovera w PR (ostatnio PR1, poniedziałki o 21:30), choć oczywiście nie tylko. > Brakować mi będzie jego głosu... Mam nagrany koncert Milesa Davisa z 1983 r z jego, Andrzeja, zapowiedzią więc zawsze będę Go pamiętać ilekroć sięgnę po ten koncert. A słucham często. mk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JPZ Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.03, 01:37 Szkoda. Wielka, wielka wielka... Odszedł człowiek z klasą, ze stylem... jeszcze jeden... Ech, słów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg F. Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.pl / 192.168.1.* 12.07.03, 11:09 Rzadko słuchałem p. Andrzeja, ale też żałuję, że już go nie ma - wartościowych radiowców nigdy nie za wielu... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.idzik.pl 13.07.03, 21:26 I tak powoli odchodzi z tego świata generacja ludzi obdarzonych mikrofonowym głosem,znakomitą dykcją, ludzi przejrzystych w każdym calu, o wysokiej kulturze i nienagannych manierach.Wielka szkoda. Są ludzie niezastąpieni, do takich z całą pewnością należał p Andrzej Jaroszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.03, 17:54 Wczoraj o p.Andrzeju bardzo ładnie mówił w Mini Maxie -Piotr Kaczkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Andrzej Jaroszewski 15.07.03, 11:25 A dziś w nocy wspominał Go i grał Jego ulubioną muzykę Jan Ptaszyn Wróblewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 15:46 tuhanka napisała: > A dziś w nocy wspominał Go i grał Jego ulubioną muzykę Jan Ptaszyn Wróblewski. Słuchałam także :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Andrzej Jaroszewski IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.03, 17:00 TVP 1 , dziś 18.45 - wspomnienie o Nim. Odpowiedz Link Zgłoś