Dodaj do ulubionych

Zbigniew Czajkowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 21:25
Poszukuję obrazów z lat 70-tych i 90-tych malarza Zbigniewa Czajkowskiego. Bedąc w Niemczech widziałem jego prace w muzeum, tam gdzie wisi Pablo Picasso. Wiem tylko tyle,że mieszka gdzieś w okolicach Warszawy a jego śliczną córkę widziałem śpiewającą. Jeśli ktoś coś więcej może mi powiedzieć-pilne!

Andrzej

Obserwuj wątek
    • Gość: krasulka Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.subscribers.sferia.net 23.02.08, 20:16
      znam go osobiście to mój"niedoszły teść"a z agnieszką byliśmy związani ok4lat
      mam gdzieś jej nr czy aktualny nie wiem kilka lat mineło...
    • Gość: Rafał Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:13
      mama dwa obrazy p. Czajkowskiego rwitkowski@interkultura.pl

Rafał
    • Gość: Rafał Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 15:15
      mam dwa obrazy p. Czajkowskiego, są na sprzedaż
      rwitkowski@interkultura.pl
      - Rafał
    • Gość: Sylwester Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.gprs.plus.pl 29.08.08, 17:47
      Witam Panie Andrzeju, przeczytałem Pana pytanie dotyczące wczesnych prac artysty
      malarza Zbigniewa Czajkowskiego. Posiadam jedną bardzo wczesną pracę tegoż
      Artysty. Proszę o kontakt: artur789@op.pl

pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:01
      Witam Pana! Posiadam jedna prace tego artysty. Nie wiem dokladnie z ktorego jest roku, wiem jedynie, ze jest w mojej rodzinie od jakichs 20 lat. Jesli bylyby Pan zainteresowany bardzo prosze o kontakt. Moge przeslac zdjecia. Pozdrawiam Kasia
      kasia@grabowski.com.pl
    • Gość: J. Tondel Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.greenlan.pl 12.04.09, 13:51
      Zbigniew Czjkowski mieszka i nadal tworzy w Górze Kalwarii koło Warszawy tel 022
      720 073 607. Proszę skontaktować się z artystą bezpośrednio
    • Gość: dorota Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 18:31
      Witam!
      Jeśli dalej Pana interesuję twórczość Zbigniewa Czajkowskiego to posiadam w
      swoich zbiorach kilka obrazów tego autora są to obrazy z lat 70, więcej
      informacji na meila dodaret@wp.pl
    • Gość: kamila Re: Zbigniew Czajkowski IP: 188.33.22.* 24.10.09, 19:14
      Witam,
      Jeśli nadala ineteresują Pana obrazy Zbigniewa Czajkowskiego , to
      posiadam pare jego obrazów, Które chcę sprzedać.
      Kontak vp.km@vp.pl
      Pozdrawia,
      Kamila
    • Gość: Rafal Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.13, 14:38
      Witam mamy obecnie do sprzedania jego pracę nazwaną Hiroszima która została nagrodzona w Barcelonie. email: ambassador@ihrc.pl
      • Gość: obraz Z,C Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.09.15, 04:08
        witam Pana prosze o kontakt w sprawie obrazu Z Czajkowskiego Hiroszyma tel. 00048 698220644
    • Gość: aniasandacz Re: Zbigniew Czajkowski IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.16, 07:06
      Witam posiadam obraz Zbigniewa Czajkowskiego " Zima" z 10973 roku. Obraz preoiękny , wyceniony przez DESA na kwotę 7500 zł. Kontakt do mnie 606474142
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka