k4free 03.09.03, 18:09 viva.palestyna.pl/filmy/media/Thievery_Corp_&_Zemke_with_Geremek_(shame_MIX).mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: walerek Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: *.chello.pl 03.09.03, 19:56 o co chodzi dokładnie bo głośników nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 20:17 Gość portalu: walerek napisał(a): > o co chodzi dokładnie bo głośników nie mam A ja nie mam czasu by ściągać plik o objętości 6 MB Odpowiedz Link Zgłoś
k4free Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? 03.09.03, 20:54 Gość portalu: walerek napisał(a): > o co chodzi dokładnie bo głośników nie mam Plik 6,3 MB viva.palestyna.pl/filmy/media/Thievery_Corp_&_Zemke_with_Geremek_(shame_MIX).mp3 albo nieco mniejszy (4,2) w formacie OGG (Winamp to czyta) viva.palestyna.pl/filmy/media/Thievery_Corp_&_Zemke_with_Geremek_(shame_MIX).ogg Autor MIX-u: Peacemaker Udzial wzieli: Wiceminister Obrony Narodowej - Janusz Zemke Były Minister Spraw Zagranicznych - Bronisław Geremek Dziennikarze Trójki - Jolanta Pieńkowska i Dariusz Bugalski Glos Ludu - (stary ubek) Podklad: Thievery Corporation - Illumination Dodatkowa gitarka reggae: Peacemaker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Trójki Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: 195.245.217.* 05.09.03, 11:42 Znakomity mix. Swoją drogą, jest pewnie wielu młodych, zdolnych ludzi, którzy potrafią robić takie rzeczy. Gratuluję. Może w Trójce zrobimy konkurs na najlepszy tego typu mix. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: 212.20.131.* 05.09.03, 13:00 Aż nie chciało mi się wierzyć, że naprawdę pracownik Trójki wyraża taką opinię. Myślałem, że to autor mixu pod innym nickiem robi sobiue reklamę. Ale sprawdziłem IP i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że rzeczywiście post został nadany z sieci Polskiego Radia. Naprawdę nie rozumiem, co takiego znakomitego może być w tym "utworze". Jak dla mnie, jest to bardzo grubymi nićmi szyta propaganda i nic poza tym. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
k4free Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? 11.09.03, 03:50 Gość portalu: pracownik Trójki napisał(a): > Znakomity mix. Kiedy premiera na antenie? > Swoją drogą, jest pewnie wielu młodych, zdolnych ludzi, którzy > potrafią robić takie rzeczy. A co jeśli autor jest stary, łysy, siwy i nigdy nie miksował > Gratuluję. Przekażę autorowi > Może w Trójce zrobimy konkurs na najlepszy tego typu mix. "Tego typu"? Jak to rozumieć? Obrazoburczy? Przewrotny? Skandaliczny? Społecznie i politycznie zaangażowany? Niewybredny? Słuchalność wam chyba skoczy o 300% Powinniście zatrudnić tego kolesia na etacie, aby Was mixował i reklamował - im ostrzejsza jazda, tym więcej słuchaczy > Pozdrawiam i am pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 10:40 > Dziennikarze Trójki - Jolanta Pieńkowska i Dariusz Bugalski "Wstyd" to powinna być kwestia dyr.L ... ale on chyba nie wie co to znaczy...a może yb tak zmiksować kwestię o "moralnej gotowości na 30%"...to byłby prawdziwy wstyd... Swoją drogą ciekawy mix. Gratulacje dla autorów. pozdr, MArCello Odpowiedz Link Zgłoś
k4free Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? 21.09.03, 19:55 Gość portalu: MArCello napisał(a): > Swoją drogą ciekawy mix. Gratulacje dla autorów. Dziękujemy i przekażemy autorom Czy słyszałeś już nową produkcję z ministrem Janikiem w roli głównej? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=8018069 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikorka Re: Red. Pieńkowska się wstydzi? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.03, 12:59 O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
k4free AKTUALNE SZYBKIE LINKI do Mixów z Ministrami :-) 28.09.03, 16:02 Osohozi??? Ano cza suhać póki sie da :-))) Zanim Ci zakrenco kurek z internetem... ZEMKEMIX by DJ Peacemaker ================================= Plik 6,3 MB viva.palestyna.pl/filmy/media/Thievery_Corp_&_Zemke_with_Geremek_(shame_MIX).mp3 albo nieco mniejszy (4,2) w formacie OGG (Winamp to czyta) viva.palestyna.pl/filmy/media/Thievery_Corp_&_Zemke_with_Geremek_(shame_MIX).ogg Autor MIX-u: Peacemaker Udział wzieli: Wiceminister Obrony Narodowej - Janusz Zemke Były Minister Spraw Zagranicznych - Bronisław Geremek Dziennikarze Trójki - Jolanta Pieńkowska i Dariusz Bugalski Glos Ludu - (stary ubek) Podkład: Thievery Corporation - Illumination Dodatkowa gitarka reggae: Peacemaker JANIKMIX by DJ Peacemaker ================================= Plik MP3 (7 MB): viva.palestyna.pl/peacemaker/ADF_&_Janik_Durczok_Kwasniewski_(Aversion_MIX).mp3 Plik OGG (5 MB): Winamp to czyta: viva.palestyna.pl/peacemaker/ADF_&_Janik_Durczok_Kwasniewski_(Aversion_MIX).ogg Udział wzieli: Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji - Krzysztof Janik Dziennikarz Trójki - Kamil Durczok Glos Ludu - (prezydent?) Podkład: Asian Dub Foundation Autor MIX-u: Peacemaker Prędkość ok 15 KB/s Odpowiedz Link Zgłoś