oko_jeza 13.09.03, 21:24 ta z Korą...jest okropna- jak widze to wyłączam tv :) no ale jakośc radia podobna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kapitan Termos Re: reklama zetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 12:31 Popieram, wersja z Jackowską (w przeciwieństwie do wersji z Krzysiem jako Whitney) jest masakryczna i bardzo denerwująca. Zresztą co się dziwić, takie radio... Odpowiedz Link Zgłoś
omenek Re: reklama zetki 15.09.03, 18:37 mnie wqrwia jak ona mówi: radio zet tylko wielkie przeboje Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: reklama zetki 15.09.03, 19:07 widziałam też wersje z golcami- jest równie denna. a o co chodzi z krzysiem bo nie zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trp Re: reklama zetki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 19:29 w całej rozciągłości, od początku do końca się zgadzam!!! Tak na prawde to dzial promocji Zetki powinien sie wstydzic! Widzieliscie ten bilboard? Zdjęcie Rynkowskiego to "lustrzene odbicie" tego z kampanii "Więcej muzyki". Poza tym pomysł żenujący, ale z reszta jak mozna dobrze zareklamowac cos czego sie nie da zareklamowac - bo tak na prawde co w Zetce mozna teraz powiedziec ze jest na prawde SUPER - chyba tylko Olejnik ale to przez ~10 minut dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcio6776 Re: reklama zetki 15.09.03, 19:33 Najśmieszniej reklama ta wygląda, na tyłach warszawskich autobusów miejskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolaw Re: reklama zetki IP: 2.2.STABLE* / *.pap.net.pl 15.09.03, 19:55 o rety! kora to się nie wpasowuje w ogóle w muzykę....jakby nie nadążała słów wypowiadać, albo sie tekstu nie nauczyła... chyba tylko rynkowski troche jest śmieszny w tej reklamie. a tak w ogóle - to kampania zetki jest odgrzewanym kotletem, znów nas częstuja tym samym - nudne i nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś