poczesia 10.07.08, 22:36 Dlaczego nie moge zlapac radia Tok-Fm? Dlaczego "Radio Z" odbieram z trzaskami i szumem,sprzet mam nowy i dobry - moze za dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzes Re: tok-fm 12.07.08, 10:42 Skoro nie możesz złapać tok-fm, może spróbuj złapać Trójkę? Przecież Trójka jest OK, jedyne prawdziwe radio. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: tok-fm 14.07.08, 18:15 ciekawa odpowiedź na pytanie. tak jak w takim dialogu: - Nie mogę znaleźć masła. - To użyj smaru silnikowego, też tłuszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: tok-fm 14.07.08, 19:16 A co można poczesi odpowiedzieć jeszcze? Gdyby podała chociaż, gdzie mieszka i gdzie ma ten problem z tym jakimś tok-fm, to może ktoś dobrze zorientowany w sprawie antenek, nadajników, zasięgów, mocy sygnału i innych technicznych drobiazgów coś by doradził. Ja się nie znam. Dlatego polecam Trójkę, która jest nadawana wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
michael112 Re: tok-fm 18.07.08, 07:43 mrzes napisał: > A co można poczesi odpowiedzieć jeszcze? Gdyby podała chociaż, gdzie mieszka i > gdzie ma ten problem z tym jakimś tok-fm, to może ktoś dobrze zorientowany w > sprawie antenek, nadajników, zasięgów, mocy sygnału i innych technicznych > drobiazgów coś by doradził. Ja się nie znam. Dlatego polecam Trójkę, która jest > nadawana wszędzie. Już mnie nie wkurzaj z tą trójką-szujką. TOK FM to zupełnie inne radio. Znaleź mi drugie, gdzie przez cały dzień są gadki. W Twojej Trójce nawet w popołudniówce jest dużo muzyki, a co mówić dopiero o godzineach przedpołudniowych czy wczesnych popołudniowych (przed 16). Naprawdę mi się nie podoba, że to forum, niby radiowe, staje się często tubą propagandową zwolenników Trójki. A najbardziej nienawidzę stwierdzenia "Trójka to jedyne prawdziwe radio, I JUŻ!" Co do problemu w temacie, to ta osoba musi podać, gdzie chce odebrać TOK FM. Na swojej stronie stacja podaje spis częstotliwości. Są one jedynie w dużych miastach i nie mają zbyt dużej mocy, dlatego nie odbiera się ich daleko poza miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: tok-fm 18.07.08, 16:48 michael112 napisał: Znaleź > mi drugie, gdzie przez cały dzień są gadki. Może Radio Maryja. W Twojej Trójce nawet w popołudniów > ce jest dużo muzyki, a co mówić dopiero o godzineach przedpołudniowych czy wcze > snych popołudniowych (przed 16). I dobrze. Siłą Trójki jest muzyka - muzyka wyjątkowa, której nie ma w innych radiach. Gadki w Trójce też są i bardzo je cenię. Rewelacyjny jest "Klub Trójki", niezłe sobotnie polityczne "Śniadanie w Trójce" (rozmowy z publicystami i politykami), "Raport o stanie świata". Pewnie tego nie jest tyle, ile w Tok fm i Radiu Maryja, ale Trójka to inny profil radia... tu liczy się przede wszystkim wyjątkowa muzyka! > Naprawdę mi się nie podoba, że to forum, niby > radiowe, staje się często tubą propagandową zwolenników Trójki. Ale w czym problem? Przecież zwolennicy innych stacji radiowych też mogą tu chwalić te swoje ulubione stacje... Więc czemu tego nie robią? Może dlatego, że o żadnym innym radiu po prostu nie da się tak namiętnie rozmawiać? :-) > Co do problemu w temacie, to ta osoba musi podać, gdzie chce odebrać TOK FM. Też tak uważam. Odpowiedz Link Zgłoś