10.07.08, 22:36
Dlaczego nie moge zlapac radia Tok-Fm? Dlaczego "Radio Z" odbieram z
trzaskami i szumem,sprzet mam nowy i dobry - moze za dobry?
Obserwuj wątek
    • mrzes Re: tok-fm 12.07.08, 10:42
      Skoro nie możesz złapać tok-fm, może spróbuj złapać Trójkę? Przecież Trójka jest
      OK, jedyne prawdziwe radio.
      • kicior99 Re: tok-fm 14.07.08, 18:15
        ciekawa odpowiedź na pytanie. tak jak w takim dialogu: - Nie mogę znaleźć masła.
        - To użyj smaru silnikowego, też tłuszcz...
        • mrzes Re: tok-fm 14.07.08, 19:16
          A co można poczesi odpowiedzieć jeszcze? Gdyby podała chociaż, gdzie mieszka i
          gdzie ma ten problem z tym jakimś tok-fm, to może ktoś dobrze zorientowany w
          sprawie antenek, nadajników, zasięgów, mocy sygnału i innych technicznych
          drobiazgów coś by doradził. Ja się nie znam. Dlatego polecam Trójkę, która jest
          nadawana wszędzie.
          • michael112 Re: tok-fm 18.07.08, 07:43
            mrzes napisał:

> A co można poczesi odpowiedzieć jeszcze? Gdyby podała chociaż, gdzie mieszka i
            > gdzie ma ten problem z tym jakimś tok-fm, to może ktoś dobrze zorientowany w
            > sprawie antenek, nadajników, zasięgów, mocy sygnału i innych technicznych
            > drobiazgów coś by doradził. Ja się nie znam. Dlatego polecam Trójkę, która jest
            > nadawana wszędzie.
            Już mnie nie wkurzaj z tą trójką-szujką. TOK FM to zupełnie inne radio. Znaleź mi drugie, gdzie przez cały dzień są gadki. W Twojej Trójce nawet w popołudniówce jest dużo muzyki, a co mówić dopiero o godzineach przedpołudniowych czy wczesnych popołudniowych (przed 16). Naprawdę mi się nie podoba, że to forum, niby radiowe, staje się często tubą propagandową zwolenników Trójki. A najbardziej nienawidzę stwierdzenia "Trójka to jedyne prawdziwe radio, I JUŻ!"
            Co do problemu w temacie, to ta osoba musi podać, gdzie chce odebrać TOK FM. Na swojej stronie stacja podaje spis częstotliwości. Są one jedynie w dużych miastach i nie mają zbyt dużej mocy, dlatego nie odbiera się ich daleko poza miastem.
            • mrzes Re: tok-fm 18.07.08, 16:48
              michael112 napisał:

Znaleź
              > mi drugie, gdzie przez cały dzień są gadki.

Może Radio Maryja.

W Twojej Trójce nawet w popołudniów
              > ce jest dużo muzyki, a co mówić dopiero o godzineach przedpołudniowych czy wcze
              > snych popołudniowych (przed 16).

I dobrze. Siłą Trójki jest muzyka - muzyka wyjątkowa, której nie ma w innych
              radiach. Gadki w Trójce też są i bardzo je cenię. Rewelacyjny jest "Klub
              Trójki", niezłe sobotnie polityczne "Śniadanie w Trójce" (rozmowy z publicystami
              i politykami), "Raport o stanie świata". Pewnie tego nie jest tyle, ile w Tok fm
              i Radiu Maryja, ale Trójka to inny profil radia... tu liczy się przede wszystkim
              wyjątkowa muzyka!

> Naprawdę mi się nie podoba, że to forum, niby
              > radiowe, staje się często tubą propagandową zwolenników Trójki.

Ale w czym problem? Przecież zwolennicy innych stacji radiowych też mogą tu
              chwalić te swoje ulubione stacje... Więc czemu tego nie robią? Może dlatego, że
              o żadnym innym radiu po prostu nie da się tak namiętnie rozmawiać? :-)

> Co do problemu w temacie, to ta osoba musi podać, gdzie chce odebrać TOK FM.

Też tak uważam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka