astat5577 31.07.08, 13:12 Czy tam Sankt Petersburg, jak mnie Ajk pouczył:) A neandertalski próbowal zarazić wcześniej niż udalo się ossowsko- kaczkowsko, co radio to radio. A serio, to zwyczajnie piszę, bo chyba jednak warto ich nie przegapić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matt.cobosco "Neanderthal" 31.07.08, 16:02 Nowa płyta zespołu Spleen United z Danii. Skoro było o Neandertalskim, to może to coś dla niego. Zarażać go niczym nie zamierzam, ale tak piszę, bo może warto zwrócić na nich uwagę. PS. Upał. Chyba dlatego trochę bełkoczemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski pozdrowienia z Neanderlandów 01.08.08, 07:29 neandertalski dziękuje za troskę, obiecuje sprawdzić co to za jedne i pozdrawia. :-) no a przy okazji, skoro się tak forumowo próbujemy zakażać, polecam jak dla mnie trzy odkrycia tego lata: Grand Island z Norwegii, Chikinki z Wielkiej Wyspy i Urlaub In Polen z Germanii - niby nic wielkiego ale jakby kto lubił muzykę "indyjską" to powinno mu ten letni klimat sympatycznie okrasić;) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: "Neanderthal" 01.08.08, 08:15 > Nowa płyta zespołu Spleen United z Danii. GRAND ISLAND i SPLEEN UNITED nawet razem w jednym katalogu do zdjęć zapozowali ;) www.racingjunior.com/pressphotos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
matt.cobosco Re: "Neanderthal" 01.08.08, 16:06 Posłuchałem pełen optymizmu tego GRAND ISLAND, ale jednak nie - trochę za dużo gitar jak dla mnie. Żeby było z Norwegii i żeby było "indian" to ja jednak wolę "Indian summer" Elviry Nikolaisen:) Tu jej profil z Majspejsa: profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=69001652 Dwie dobre rzeczy tu są: "The one you cannot" i "Love i can't defend". Mnie się czasem podoba takie smęciarstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: "Neanderthal" 05.08.08, 07:41 a ja ściągnąłem sobie dwie płyty tych Duńczyków - stąd teraz mogę powiedzieć, żem aluzju ponieł ;-) dzięki! rzeczywiście są "trochę mniej" gitarowi, he he. Odpowiedz Link Zgłoś