Gość: max IP: *.chello.pl 19.11.03, 15:28 lubię gościa ale wczoraj nieładnie się zachował popierając kandydaturę kwaśniewskiej a wyśmiewając zwolenników leppera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forest Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 20.11.03, 07:16 Po wczorajszym to ja zmienie o nim zdanie. Dobry chłopak jest mówiąc właśnie w ten sposób. Nadaje sie do tego programu ;-))) Chociaz złego zdania tak do końca o nim nie miałem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 20.11.03, 07:17 Po przedwczorajszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 20.11.03, 14:45 a co sądzisz o jego reakcjach na wypowiedzi słuchaczy na ten temat? Jak koleś który zadzwonił pierwszy powiedział że ma innego kandydata to wójcicki powiedział coś w stylu "ale chyba nie leppera?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 20.11.03, 15:06 Zadał prawidłowe pytanie bo Lepper zupełnie by się na prezydenta nie nadawał. Kompromituje sie swoimi wypowiedziami i wyglądem. Zadając to pytanie Mariusz Wójcicki wyraził swoje zdanie. A tak z ciekawości zapytam max. Czy Ty musisz się czepiać szczegółów? Wszędzie Ciebie pełno tutaj i sie przyczepiasz. Najpierw do Szygalskiego teraz do Wójcickiego. zejdz z ludzi pracujących w tej stacji bo Ci zrobie Sajgon z życia!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
melisha Re: mariusz wójcicki 21.11.03, 19:34 Do kogo, jak kogo, ale Szygalskiego zostawcie w spokoju- jest zajebisty i ma bardzo radiowy głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest max nie czepiaj się ludzi i zacznij pracować...... IP: *.chello.pl 20.11.03, 15:21 .....jak Ci sie nudzi to przynajmniej na ludzi nie najeżdżaj bo coś tam. Trzeba było zadzwonić i się z nim kłócić zobaczylibyśmy a raczej usłyszelibyśmy jaki jesteś wygadany i inteligętny......... Zastanów się bo mnie już krew zalewa. Co widze jakiś post to Ty i najeżdzasz na kogoś.......no kołek jesteś i tyle. Znajdź sobie jakąś panne i się nią zajmij a nie wkurzasz ludzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 20.11.03, 18:57 wyluzuj chłopcze, poza tym jakbyś dokładnie czytał do zobaczyłbyś że najeżdżam tylko na szygalskiego, mam prawo go nie lubić tak jak ty leppera, zresztą po co przypominasz zapomniane wątki skoro cię tak denerwują, nie lepiej w jednym napisać że to radio wawa a nie wa wa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forest Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 21.11.03, 16:11 Nie wątki mnie denerwują, Ty mnie denerwujesz i nie chłopcze bo na prawde Ci krzywde zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forest Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 22.11.03, 12:12 max Tobie już podziękujemy już wyraziłeś swoje zdanie pokazując przy tym swoje prostactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WBQ Re: mariusz wójcicki IP: *.chello.pl 04.12.03, 00:46 Prostractwo i nic więcej panowie. Tylko współczuć.......... a Mariusz Wójcicki to spoko kolo i niech trzyma tak dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś