Gość: nikita IP: *.cable.wanadoo.nl 19.11.03, 20:05 Ja przepraszam, moze sie czepiam, ale czy nie uwazacie, ze to glupio brzmi w jedynce, jak facet mowi "wiadomosci przygotowal Wincenty Pipka". pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obi Re: Wincenty Pipka IP: *.icpnet.pl 19.11.03, 20:10 Nie, nie brzmi głupio. O wiele głupiej brzmi: Dyrektor trujki to Witold Laskowski" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Wincenty Pipka IP: *.cable.wanadoo.nl 19.11.03, 20:10 ale ja mowie o jedynce nie o trojce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Wincenty Pipka IP: *.icpnet.pl 19.11.03, 20:17 To i tak jedno i to samo Polskie Radio. No i w ramach tego samego Polskiego Radia stwierdzenie że w jedynce "wiadomości przygotował Wincenty Pipka" WG MNIE nie brzmi głupio, a informacja, że Witek L. grzeje fotel dyrektora trujki W MOJEJ ocenie brzmi bardzo głupio. Tak głupio, że aż nie do wiary. Monty Python większego absurdu by nie wymyślił... I tyle. Tak JA to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Wincenty Pipka IP: *.cable.wanadoo.nl 19.11.03, 20:28 Jasne. Mysle jednak, ze mowimy troche o czym innym. A swoja droga mnie tez boli ten rozgrzany do czerwonosci fotel. Always look on the bright sight. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Wincenty Pipka IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 19.11.03, 20:27 Probujesz naigrywć się z czyjegoś nazwiska ? Nazwisko ma zmienić ? W Polsce pełno jest śmiesznych nazwisk, trudno żeby ludziom ograniczało to dostęp do określonych stanowisk. Moim zdaniem, orginalne nazwisko jest raczej atutem niż wadą. A Pan Wincenty znakomicie czyta serwisy. Ps.Z Obim zgadzam sie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Wincenty Pipka IP: *.cable.wanadoo.nl 19.11.03, 20:31 Drogi Januszu, Moj komentarz zwiazany z Pipka nie dotyczy jakosci jego serwisow. Razi mnie to nazwisko, i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Wincenty Pipka IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 19.11.03, 20:35 Gość portalu: nikita napisał(a): > Razi > mnie to nazwisko, i tyle I ile ? Co proponujesz ? Zwolnić Go z powodu nazwiska, czy nakazać zmianę nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Wincenty Pipka IP: *.cable.wanadoo.nl 19.11.03, 20:47 Nie przesadzaj. Zlosc pieknosci szkodzi, drogi Januszu. Mnie razi. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Wincenty Pipka IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 19.11.03, 20:52 Gość portalu: nikita napisał(a): > Nie przesadzaj. Zlosc pieknosci szkodzi, drogi Januszu. Mnie razi. I tyle Droga Nikito, rozumiem że Cię razi bo razi i chciałaś podzielić sie swoim stanem emocjonalnym ze światem. Przyjmuję, współczuję i już się nie czepiam. Ps. A mojej piękności nic nie szkodzi, z wiekiem coraz ładniejszy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi EOT IP: *.icpnet.pl 19.11.03, 20:53 Dajcie już spokój! Ten temat naprawdę jest bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EOT IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 19.11.03, 20:54 Gość portalu: obi napisał(a): > Dajcie już spokój! Ten temat naprawdę jest bez sensu! Minutę przed Tobą dałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: EOT IP: *.crowley.pl 20.11.03, 02:35 Temat pozornie jest bez sensu, z całym szacunkiem dla pana Pipki, załóżmy że czytający wiadomosci nazywa Alfons Ocipka. Nieprawdopodobne? To posłuchajcie informacji o tym kto ma danego dnia urodziny i różnych doniesień prasowych o oficjelach mających problemy z prawem. Daję głowę- Alfons Ocipka może się trafić. I potem co? Alfons O.-przedstawi najnowsze informacje z kolejnego dnia pielgrzymki papieża?! Jestem pewien, że szefowie Ocipki długo w takim przypadku rozważaliby jego kandydaturę. A swoją drogą dwie sprawy-po pierwsze, autorowi tego wątku nudzi się w życiu z pewnością, a po drugie współczuję biedakom, którym absolutnie wszystko i wszędzie kojarzy się z ich umęczoną, biedną trójką, o pardon, PROGRAMEM TRZECIM, i ich public enemy, Witoldem L. Leczcie się moi drodzy, albo skoro tak bardzo to radio wam nie odpowiada- słuchajcie PIPKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: EOT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 02:15 Faktycznie Laskowski nie jest paskudnym nazwiskiem tylko gość jest paskudny. I nic na to nie poradzą koneserzy TrUjki. A że nazwisko pana Wincentego stało się popularne - to dobrze bo to znaczy, że wielu dawnych wielbicieli TRÓJKI przeniosło się do PR1, bo tam kretynków (vide PR3) jakby mniej a radio ciekawsze. Natomiast naigrywanie się z nazwiska lub "tylko" brak akceptacji dla brzmienia tegoż świadczy raczej o przynależności do nowego targetu... Niezorientowanym i lekko cofniętym cywilizacyjnie przypomnę starą zasadę, że naśmiewać można się z zachowań i postępków ale nigdy z nazwiska, które się dostaje w chwili narodzin. To właśnie jest w niektórych ludziach paskudne, że pochodząc od małpy wiele elementów (zbyt wiele) zachowali mimo ewolucji... wasz Stary Odpowiedz Link Zgłoś
trollll Re: EOT 23.11.03, 03:01 Gość portalu: Stary napisał(a): > (...) naigrywanie się z nazwiska lub "tylko" brak akceptacji dla > > brzmienia tegoż świadczy raczej o przynależności do nowego targetu... niech bedzie, ze przynaleze do nowego targetu. ale kiedy wincenty pipka przedstawia wiadomosci, to sie rozpraszam, rozsmieszam i rozentuzjazmowuje obok wiadomosci, a nie na ich temat. mijaja mnie. podobnie jak wszystkich tych, ktorych rozprasza znienawidzony podklad muzyczny pod wiadomosciami. > Niezorientowanym i lekko cofniętym cywilizacyjnie przypomnę starą zasadę, że > naśmiewać można się z zachowań i postępków ale nigdy z nazwiska, które się > dostaje w chwili narodzin. nie ma takiej zasady, stary. nazwisko mozna zmienic, jezeli jest kompromitujace, osmieszajace i niewygodne. troll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: EOT IP: *.zabki.net.pl / 10.1.7.* 23.11.03, 09:47 trollll napisał: > Gość portalu: Stary napisał(a): > > > (...) naigrywanie się z nazwiska lub "tylko" brak akceptacji dla > > > > brzmienia tegoż świadczy raczej o przynależności do nowego targetu... > > niech bedzie, ze przynaleze do nowego targetu. > ale kiedy wincenty pipka przedstawia wiadomosci, > to sie rozpraszam, rozsmieszam i rozentuzjazmowuje To kwestia braku dojrzałości emocjonalnej. Przejdzie z wiekiem. Albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Wincenty Pipka IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 21.11.03, 19:32 Do glosu i nazwiska pana Wincentego juz sie przyzwyczailem , uwazam go za dobrego dziennikarza . Czego nie moge powiedziec o pani Malgorzacie Slomkowskiej ( tez z jedynki ) , ktora popadla w samo uwielbienie i jej komentarze nie sa najwyzszych lotow. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Wincenty Pipka 22.11.03, 14:49 Pipka - obok Kaliszewskiego - jest najlepszym lektorem i nie przeszkadzaloby mi nawet gdyby sie nazywal Dupiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wincenty Pipka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 15:26 Rzeczywiście miałem kiedyś okazję posłuchać nocną porą wiadomości w jedynce i omal nie wyskoczyłem ze skóry ze śmiechu gdy usłyszałem to nazwisko. Pomijając kompetencję pana PIPKI to nieźle się ubawiłem. Dla pewności że się nie przesłyszałem poczekałem do następnego serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wincenty Pipka IP: *.chello.pl 23.11.03, 19:45 lepsze nazwisko pipka niż cipka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Wincenty Pipka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.03, 00:30 Lepiej zakończmy ten temat, bo to żenada. Jak kogoś cieszy naigrywanie się z nazwiska lub śmieszy go to do rozpuku, to trudno. Nie wszyscy mają po równo szarych komórek, a i dobrego smaku nie dla wszystkich widać wystarczyło. Ja w każdym razie dla takich płytkich gostków mam tylko pogardę. I ubolewam nad tym co się z tym naszym społeczeństwem stało. Żałość ogarnia, kiedy muszę się stykać z taką osobowością na forum publicznym. Ale ta anonimowość powoduje, że z ludzi bez skrupułów wyłazi prawdziwa natura. Szkoda... Proszę już nie odpowiadać, bo to nie ma sensu. Stary Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Wincenty Pipka 24.11.03, 13:02 szkod? Chyba na szczescie. w koncu wiemy z kim mamy do czynienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: Wincenty Pipka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 21:58 Nota bene, to chyba nie przypadek, że forum "Radio" wypadło z działu "Kultura". Niektórzy obecni tu wyraźnie o podstawach kultury nie mają pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wincenty Pipka IP: *.chello.pl 24.11.03, 23:38 to prawda, niektórzy zielonego pojęcia o kulturze nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś