Gość: tresgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 22:04 A juz myślałem ze to ten squr... Barczyk Z AE P-ń. Nie ma gorszego zagrozenia niz zakompleksiony facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pas Re: Barczyk nagrodzony w Turynie IP: *.aster.pl / 10.67.4.* 24.11.03, 02:04 niech ten nieudacznik ces...ski, ktory wypocil zenujaca recenzyje w gw, przeczyta sobie uzasadnienie nagrod jury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Barczyk nagrodzony w Turynie IP: 217.8.186.* 24.11.03, 13:17 Gość portalu: tresgo napisał(a): > A juz myślałem ze to ten squr... Barczyk Z AE P-ń. > Nie ma gorszego zagrozenia niz zakompleksiony facet O co chodzi z tym "Z AE P-ń"? Dlaczego Barczyk jest zakompleksiony - jakoś nie moge się tego dopatrzeć ani w jego filmach czy teatrach ani w wywiadach? I wogóle - skąd ta agresja? Jakoś mi pachnie - nie wiem - osobistą urazą? Zupełnie nie wiem o co autorowi powyższej wypowiedzi może chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Barczyk nagrodzony w Turynie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.11.03, 13:59 Rzeczywiście trudno odnaleźć sens w tej bezsensownej wypowiedzi.Inna sprawa,że mnie Barczyk też nie przekonuje.Wczoraj w Teatrze Telewizji widziałem po raz kolejny jego spektakle,które moim zdaniem są pretensjonalne i sztuczne.Całą siłę swojego teatru opiera na aktorach,a ci są znakomici.Jednak mam wrażenie,że za tymi popisami Mai Ostaszewskiej tkwi żałosna pustka. Odpowiedz Link Zgłoś