Dodaj do ulubionych

Opentaniec na Torwarze - owacje na stojąco !

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 00:44
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula Re: Opentaniec na Torwarze - owacje na stojąco ! IP: 80.51.234.* 05.12.03, 14:58
      To był niezwykły spektakl, niesamowicie wzruszający. Artyści byli wspaniali -
      taniec, muzyka, światła. Moi przyjaciele są równie zaskoczeni tym spektaklem, w
      szarą i deszczową pogodę, gdy słońce nie chce wystawać z za chmór, ta letnia
      noc jest ciepłym płomieniem optymizmu, obrazującym że w Polsce można zrobić
      własne, a nie zagraniczne produkcje, na najwyższym światowym poziomie.

Życzę więcej takich spaktakli!

Czy może ktoś z was wie gdzie można zobaczyć Opentańca poza spektaklami w
      Gdyni.
    • Gość: Lucy Re: Opentaniec na Torwarze - owacje na stojąco ! IP: 157.25.131.* 05.12.03, 16:03
      Ja mogłam sie wybrać tylko na Torwar, bo w Teatrze Wielkim nie było już
      biletów. Nie sądziłam, że na Torwarze da się wystawić takie widowisko. Tancerze
      są znakomici, lasery i ognie sztyczne były niezwykłe. Został tylko jeden
      niedosyt, nie wiem czy bedę mogła obejrzeć spektakl jeszcze raz, bo do Gdyni
      mam za daleko, ale jak bedzie w Warszawie to chetnie jeszcze raz się wybiorę.
      Pozdrawiam opentanych artystów!
      Lucyna
      • Gość: Lucy Re: Opentaniec na Torwarze - owacje na stojąco ! IP: 157.25.131.* 05.12.03, 16:05
        Czy ktoś może wie ile było osób na Torwarze?
        • Gość: KLARA TO BYLO PRAWDZIWIE NIEZWYKLE SHOW!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 08:01
          PUBLICZNOSC ZOSTALA DOSLOWNIE 'OPENTANA' OPENTANCEM!!!!!!!

NIEZWYKLE WIDOWISKO!!!!!!!1

CZEGOS TAKIEGO NIE BYLO JESZCZE W TEJ CZESCI EUROPY !!!!!!!!!!
        • Gość: Asia Widowisko urocze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 21:33
          Pewnie z 2 tysiące osób oglądało na torwarze Opentańca. Widowisko było
          przepiękne. Aż mi trudno uwierzyć że takie widowisko stworzone zostału tu w
          kraju. Gratuluję twórcom, tancerzom i muzykom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka