chipsi 22.05.12, 13:10 a potem własnego męża a na koniec sama siebie. Miało być o operatorach celowo oszukujących klientów poprzez niejasne konstruowanie umów ale ten wątek został usunięty (?!) No to idę poszukać tego psa. Proszę o przepisy na psinę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 13:13 > No to idę poszukać tego psa. Proszę o przepisy na psinę W "Królu szczurów jest" . Odpowiedz Link Zgłoś
biollante Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 13:29 Proszę: mięso psa cebulka, ziemniaki, liście sezamu, por, kapusta, szczypior, pasta sojowa, pasta z ostrych papryczek, olej sezamowy wszystko gotować na wolnym ogniu do momentu ugotowania się mięsa. po ugotowaniu mięso zawijać z warzywami w listki sałaty i spożywać z ryżem. en.wikipedia.org/wiki/Bosintang jakby coś było niejasne. Jadłem kilka razy i nawet smaczne mięso, ale niestety okazało się, że mam uczulenie na liście sezamu i musiałem zrezygnować z tego frykasu. A szkoda bo mimo, że gumowate, to jednak bardzo delikatne mięso i ponoć świetnie działa na zdrowie, a w szczególności libido. Daj znać jak już ugotujesz jakie było! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 14:28 jeśli zaś chodzi o "ludzinę" to oddam ci mój brzuszek na pyszny smalczyk z jabłuszkiem itp... w ramach pomocy koleżeńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 14:33 Chipsi, podpowiem Ci coś - wulgaryzmy są usuwane. Użyj niewulgarnego synonimu i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:37 Bardzo przepraszam ale o jakim wulgaryzmie mowa? Jedyny, który sobie przypominam to T-mobile Naprawdę, nawet o dolnej części pleców nie pisałam! Oświeć mnie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:43 No i to jest smutne, że czasem człowiek nawet nie wie, że słownictwo, którym operuje, nie należy do najlepszego tonu O przyczynie usuwania wątków moderatorzy oświecają na priv - autorów usuniętych treści, na ich prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:59 I co? Zostanę poinformowana że mam nie pisać o procederze uprawianym przez danego operatora bo moderatora tata/brat/ciocia pracują w tejże firmie i trudniej będzie wyhuśtać klienta? A potem na forum zrobi ze mnie wulgarna kretynkę, której nijak niczego nie udowodni. Fajnie A teraz szybciutko to usuń bo jeszcze ktoś przeczyta jakie masz znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 19:21 Nie, zostaniesz poinformowana o rzeczywistym powodzie usunięcia postu. O ile jesteś go ciekawa bardziej niż doszukiwaniem się spisków pomiędzy mną a T-mobile Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 17:28 mogę Ci mojego odstąpić bo mnie wkurza Odpowiedz Link Zgłoś