Dodaj do ulubionych

Zjem własnego psa

22.05.12, 13:10
a potem własnego męża a na koniec sama siebie.

Miało być o operatorach celowo oszukujących klientów poprzez niejasne konstruowanie umów ale ten wątek został usunięty (?!)

No to idę poszukać tego psa. Proszę o przepisy na psinę wink
Obserwuj wątek
    • mdro Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 13:13
      > No to idę poszukać tego psa. Proszę o przepisy na psinę

W "Królu szczurów jest" wink.
      • chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 13:17
        Nie czytałam jeszcze, dziękuję smile
        • biollante Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 13:29
          Proszę:

mięso psa
          cebulka, ziemniaki, liście sezamu, por, kapusta, szczypior, pasta sojowa, pasta z ostrych papryczek, olej sezamowy

wszystko gotować na wolnym ogniu do momentu ugotowania się mięsa.

po ugotowaniu mięso zawijać z warzywami w listki sałaty i spożywać z ryżem.

en.wikipedia.org/wiki/Bosintang
          jakby coś było niejasne.

Jadłem kilka razy i nawet smaczne mięso, ale niestety okazało się, że mam uczulenie na liście sezamu i musiałem zrezygnować z tego frykasu. A szkoda bo mimo, że gumowate, to jednak bardzo delikatne mięso i ponoć świetnie działa na zdrowie, a w szczególności libido.

Daj znać jak już ugotujesz jakie było!
          • bea.bea Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 14:28
            jeśli zaś chodzi o "ludzinę" to oddam ci mój brzuszek na pyszny smalczyk smile z jabłuszkiem smile itp... w ramach pomocy koleżeńskiej smile
    • zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 14:33
      Chipsi, podpowiem Ci coś - wulgaryzmy są usuwane.
      Użyj niewulgarnego synonimu i po problemie.
      • chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:37
        Bardzo przepraszam ale o jakim wulgaryzmie mowa? Jedyny, który sobie przypominam to T-mobile wink Naprawdę, nawet o dolnej części pleców nie pisałam! Oświeć mnie proszę!
        • zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:43
          No i to jest smutne, że czasem człowiek nawet nie wie, że słownictwo, którym operuje, nie należy do najlepszego tonu indifferent

O przyczynie usuwania wątków moderatorzy oświecają na priv - autorów usuniętych treści, na ich prośbę.
          • chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 16:59
            I co? Zostanę poinformowana że mam nie pisać o procederze uprawianym przez danego operatora bo moderatora tata/brat/ciocia pracują w tejże firmie i trudniej będzie wyhuśtać klienta? A potem na forum zrobi ze mnie wulgarna kretynkę, której nijak niczego nie udowodni. Fajnie big_grin
            A teraz szybciutko to usuń bo jeszcze ktoś przeczyta jakie masz znajomości tongue_out
            • zona_mi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 19:21
              Nie, zostaniesz poinformowana o rzeczywistym powodzie usunięcia postu.
              O ile jesteś go ciekawa bardziej niż doszukiwaniem się spisków pomiędzy mną a T-mobile smile
              • chipsi Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 22:03
                A tam, tak jest ciekawiej tongue_out
    • joann_80 Re: Zjem własnego psa 22.05.12, 17:28
      mogę Ci mojego odstąpić bo mnie wkurza tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka