Gość: topas IP: *.centertel.pl 09.05.09, 01:55 błyskotliwa i inteligentna analiza recenzja nie wyjawiająca głównych wątków filmu [choć nie do końca spoiler free], a jednak [a może dlatego właśnie] ciekawa i zachęcająca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roo72 Star Trek na nowo 09.05.09, 05:53 Dwie pomyłki w tekście. "To właśnie "Star Trek" zaszokował amerykańską widownię, śmiało idąc tam, gdzie żaden amerykański serial dotąd nie poszedł, i pokazując 22 listopada 1968 r. pierwszy pocałunek białego mężczyzny i czarnej kobiety (Mr Spocka i porucznik Uhury)." Uhurę całował Kapitan Kirk, a nie Mr Spock. W dodatku według Wiki "This is often referred to as the first interracial kiss on US television, however that milestone actually took place when Sammy Davis, Jr. and Nancy Sinatra kissed briefly on the variety program Movin' With Nancy in December 1967." -- Artificial intelligence is no match for natural stupidity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R2D2 Star Trek na nowo IP: *.acn.waw.pl 09.05.09, 10:59 Film jest beznadziejny, długi i nudny. Prawie na nim zasnąłem. Nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowbear Re: Star Trek na nowo IP: *.pr2-nat.espol.com.pl 09.05.09, 16:39 R2D2 jak każdy fan Starwars jest idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alienka20 Re: Star Trek na nowo IP: *.ds.pg.gda.pl 09.05.09, 17:46 Może nie wszyscy są idiotami, ale większość z pewnością. Mimo, iż Star Trek mnie do tej pory nudził, to ten film wyjątkowo mi się podobał. Trzeba być ograniczonym, żeby nudzić się na takim filmie ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Pickard Re: Star Trek na nowo IP: *.104-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.05.09, 19:59 Bez przesady... Ja tez lubie StarWars, ale kocham Treka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pickard Star Trek na nowo IP: *.104-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 09.05.09, 19:56 Panie autorze! W czasach Federacji nie bylo juz podzialu na kraje, wiec Czechow to nie rosyjski oficer, ale pochodzenia rosyjskiego. A Spock to nie polkosmita - na tej samej zasadzie dla mieszkancow Wulkana ludzie, to tez kosmici. I dla Romulan. I dla Ferengich. Prosze najpierw troche doczytac, a potem pisac. Live long and prosper! Odpowiedz Link Zgłoś