mrb4 13.01.04, 12:55 Recepta wydaje się prosta: trzeba wyjść "na miasto", porozglądać się trochę albo poczytać miejscowe gazety, a następnie napisać coś o dostrzeżonych miejscowych problemach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: O ożywieniu forum 13.01.04, 15:18 A roboty koło tego jest, a jest,zwłosca kieś som! Cosik na tyn temat wiym...I jesce ci majom za złe, hehe... Nei dobrze, zek se pomagierów nasła i oni tyz fcom... Biyda kogo upytać, a przecie w Nowym Torzku mioł by fto rusyć tom robotom, nie fcom, cy ni mogom? Jo sie ino tak z ciekawości pytom. Telo . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 no to do boju!!!!!!!!! 15.01.04, 18:28 mrb4 napisał: > Recepta wydaje się prosta: trzeba wyjść "na miasto", porozglądać się trochę > albo poczytać miejscowe gazety, a następnie napisać coś o dostrzeżonych > miejscowych problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: no to do boju!!!!!!!!! 15.01.04, 22:24 Aleś sie wysilił, przypomino mi to: "Bój to jest nasz ostatni" Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 nie zrozumiałaś 15.01.04, 22:26 Skoro adnimistrator forum rzuca hasełko - zróbcie, zróbcie, zamiast dać przykład - to ja akurat nie czuję zacięcia do działania. Co on jest - bileter w kinie? A Ty, Ciupazko - przecieś nie siedzisz tylko MODERUJESZ FZ, prawda? Pozdrawiam. ps. Odezwał się do Was uiuiuiu? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: To nie tak.... 16.01.04, 15:58 1. Nie jestem moderatorem, piszę z serca (kosula bliska ciału) 2. Forum Zakopane nie jest sprywatyzowane!( i całe szczęście) 3. Moderatora pewnie ma, tylko o tym cicho sza. 4. uiuiuiu ni ma ... może mu nie odpowiadamy? A szkoda, że sie kajsi straciył. 5. Zwarta grupa, ktora się wzajemnie wspiera u nas niech jak najdłuzej działa, efekty, jakie mamy widać. Jak umiemy, tak robimy i innych przyciągamy, lub odpychamy, różnie to bywa. To tyle wyjaśnienia. Telo. Pozdr. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś