Dodaj do ulubionych

co tu robić, co tu robić

04.01.12, 09:47
Witam,
za niecałe dwa tygodnie muszę zabawić w Zakopanem trójkę dzieci (4-10 lat). Co z nimi można robić, przy założeniu, że 2 szt nie są przesadnie sportowo nastawione a i chodzić za daleko nie lubią.
Myślałam o nartach tak 1-2 godziny dziennie, basenie... Czy gdzieś jest jakaś wystawa szopek, koncert, kolędowanie, teatrzyk? Które muzeum może zainteresować dzieci w tym wieku?
Obserwuj wątek
    • Gość: gorol Re: co tu robić, co tu robić IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 12:04
      No nie wiem co ci poradzić...
      Może weź je do karczmy na grzane wino;)
      • billy.the.kid Re: co tu robić, co tu robić 07.01.12, 14:08
        kandydatka do obsmyczenie pod gubałówką.
        • morfeusz_1 Re: co tu robić, co tu robić 08.01.12, 11:47

e... jok ni wis co robić to moze nad moze jedź
        • Gość: Wanda Re: do ..bily do kitu IP: *.152.151.110.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 11:31
          A tY trollu - gawędziarzu po kiego głos zabierasz?
          P.S. Chciałbys cosik ale nie masz czym. Typowy teoretyk- je...ka
          • billy.the.kid Re: do ..bily do kitu 09.01.12, 13:28
            przygłupie wandusiu-też cię lubię.
    • tititu Re: co tu robić, co tu robić 09.01.12, 15:04
      Dzieki wielkie. Najlepiej ujal to Morfeusz.
      Juz wiem, ze jak jest snieg /lub latem ladna pogoda/ to jest co robic. Oczywiscie przy zalozeniu, że lubi sie chodzic po gorach lub po nich jezdzic.
      Dlatego wpisalam wszystkich bez litosci na nauke jezdzenia na nartach. :)

Jak jest pogoda watpliwa (w Polsce caly rok) to lepiej jechac nad morze lub gdziekolwiek indziej. Lubelskie i lubuskie, ktore byly dla mnie (sorry) synonimami nudy maja zarabiasta oferte dla dzieciakow, w porownaniu z Zakopcem.

Poza tym informacyjnie dla innych rodzicieli: mozna isc na basen (jak go zwal, tak zwal), ewentualnie do muzeum T (ale nie wiem nic o jakosci wystaw czyli czy od progu nie razi miernota i nie wieje nuda), mozna pojechac do muzeum kolei w Chabowce.
      Poza tym dla dzieci w tym wieku nie ma kompletnie zadnych atrakcji. Bo malarze na szkle to nudy, lazenie po Gubalowce czy po miescie mija sie z celem...
      Moga sobie pochodzic na feriach po swoim.
      Dobrze, ze jest snieg. :)
      • Gość: turysta Re: co tu robić, co tu robić IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 17:11
        Uwielbiam Zakopane między innymi za to , że nie jest dla dzieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka