Dodaj do ulubionych

kupie dzialke

IP: *.bb.online.no 21.05.07, 16:15
budowlana w zakopanem lub okolicach.bez posredniow,zdjecie wraz ze szczegolowym opisem prosze kierowac na michalbozena@op.pl
Obserwuj wątek
    • billy.the.kid Re: kupie dzialke 21.05.07, 16:54
      to ja ciebie napiszem ze nie sprzedam.
      • Gość: jessyk Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:20
        a jo sprzedom, bo nimom
        • Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:54
          Też chętnie bym kupił. Najlepiej na tzw. Parceli Urzędniczej, zadrzewioną, z
          dobrze utrzymaną willą przedwojenną w modernistycznym stylu z widokiem na regle
          i Giewont. O oferty nie proszę bo chwilowo kasy mi ciut brakuje, ale pamiętajcie
          o mojej ofercie bo wśrodę kumulacja w totolotku.
          • Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 21:44
            Wy se ryktujcie parcele pod 4 deski, hehe, a nie smaki na działke...Prowde
            godajom, ze cłek na stare roki dziecinnieje i nie wie o cym godo, haj.
            Ozkracowac by sie jesce fcioł , nojlepiyj na cudzym, hehe.
            • Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:57
              Nie wies o cym godos bez te Twoje stare roki i zdziecinnienie;))
              Ozkracac to jo sie bebe na swoim ,bo przecie kupie parcele za dutki z totolotka;))
              • Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 22:09
                Groj racyj na fujarce, ino nie swojyj, hehe...Moze Ci sie jesce kie przydać ,
                hehe...Jo w kozdy tydzień wygrywom, bo nie grom. Wies jako to godajom, kupie se
                działke, abo co inksego, jak psa obłupie, skórke sprzedom, pinionzki bedom,
                tak i s nami.
                • Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:19
                  Gadają, że nadzieja umiera ostatnia, no i że ona matką głupich jest. Każdy ma tu
                  swoją "matkę". Ja mam nadzieję na totolotka, ty na wieczne rządy twoich idoli.
                  Źle Ci nie życzę, ale mi się widzi że szanse mamy równe;)))
                  • Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 23:25
                    A ja Ci mówię, że działkę PiS na druga kadencję ma zapewnioną. Gorzej będzie
                    z tą w Zakopanem...
                    • Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:55
                      Może to tak wygląda z perspektywy Twojego zaścianka;)
                      • Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 22.05.07, 10:33
                        poraj napisał:
                        Gadają, że nadzieja umiera ostatnia, no i że ona matką głupich jest. Każdy ma tu
                        swoją "matkę". Ja mam nadzieję na totolotka...

A ja mam nadzieję że LiDoludy nie dojdą do władzy, po prostu społeczeństwo
                        już sie na nich, ich przekręty, złodziejstwo, nie nabierze.
              • Gość: Ceper Re: kupie dzialke IP: 212.106.131.* 23.05.07, 19:27
                Nie wiem czy owi "kupcy" orientują sie w cenach nieruchmości na Podhalu-ja
                troszkę tak! Baaardzo wysokie...cóż! Póki co na Podhale mnie nie stać, ale na
                "panderozę" w Beskidach mnie stać i posiadam! Ceny nieporównywalne z tymi na
                Podhalu, a tez pięknie! ;) Na Podhale przyjeżdżam na wypoczynek średnio 2 razy w
                roku-bo daleko, za to w Beskidy połowa drogi i są mi poręczne. Ale równie dobrze
                czuję się i tu i tam! Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka