Gość: bo IP: *.bb.online.no 21.05.07, 16:15 budowlana w zakopanem lub okolicach.bez posredniow,zdjecie wraz ze szczegolowym opisem prosze kierowac na michalbozena@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: kupie dzialke 21.05.07, 16:54 to ja ciebie napiszem ze nie sprzedam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessyk Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:20 a jo sprzedom, bo nimom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:54 Też chętnie bym kupił. Najlepiej na tzw. Parceli Urzędniczej, zadrzewioną, z dobrze utrzymaną willą przedwojenną w modernistycznym stylu z widokiem na regle i Giewont. O oferty nie proszę bo chwilowo kasy mi ciut brakuje, ale pamiętajcie o mojej ofercie bo wśrodę kumulacja w totolotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 21:44 Wy se ryktujcie parcele pod 4 deski, hehe, a nie smaki na działke...Prowde godajom, ze cłek na stare roki dziecinnieje i nie wie o cym godo, haj. Ozkracowac by sie jesce fcioł , nojlepiyj na cudzym, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:57 Nie wies o cym godos bez te Twoje stare roki i zdziecinnienie;)) Ozkracac to jo sie bebe na swoim ,bo przecie kupie parcele za dutki z totolotka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 22:09 Groj racyj na fujarce, ino nie swojyj, hehe...Moze Ci sie jesce kie przydać , hehe...Jo w kozdy tydzień wygrywom, bo nie grom. Wies jako to godajom, kupie se działke, abo co inksego, jak psa obłupie, skórke sprzedom, pinionzki bedom, tak i s nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:19 Gadają, że nadzieja umiera ostatnia, no i że ona matką głupich jest. Każdy ma tu swoją "matkę". Ja mam nadzieję na totolotka, ty na wieczne rządy twoich idoli. Źle Ci nie życzę, ale mi się widzi że szanse mamy równe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 21.05.07, 23:25 A ja Ci mówię, że działkę PiS na druga kadencję ma zapewnioną. Gorzej będzie z tą w Zakopanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poraj Re: kupie dzialke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 07:55 Może to tak wygląda z perspektywy Twojego zaścianka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupazka Re: kupie dzialke IP: 84.201.213.* 22.05.07, 10:33 poraj napisał: Gadają, że nadzieja umiera ostatnia, no i że ona matką głupich jest. Każdy ma tu swoją "matkę". Ja mam nadzieję na totolotka... A ja mam nadzieję że LiDoludy nie dojdą do władzy, po prostu społeczeństwo już sie na nich, ich przekręty, złodziejstwo, nie nabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ceper Re: kupie dzialke IP: 212.106.131.* 23.05.07, 19:27 Nie wiem czy owi "kupcy" orientują sie w cenach nieruchmości na Podhalu-ja troszkę tak! Baaardzo wysokie...cóż! Póki co na Podhale mnie nie stać, ale na "panderozę" w Beskidach mnie stać i posiadam! Ceny nieporównywalne z tymi na Podhalu, a tez pięknie! ;) Na Podhale przyjeżdżam na wypoczynek średnio 2 razy w roku-bo daleko, za to w Beskidy połowa drogi i są mi poręczne. Ale równie dobrze czuję się i tu i tam! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś