laband 01.01.04, 16:11 Odezwiecie sie dzisiej jeszcze? Jak bouo, jakescie fajrowali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola-f Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:48 Chyba nie masz co liczyć dzisiaj na Górali, bo Ci co fajrowali, to dziś poprawiają. A prawdę mówiąc, to więcej tu Górali nizinnych niż górskich... Co prawda lepsze to niż nic, ale z drugiej strony szkoda, że tak mało ich wchodzi na FZ. Pozdrowienia w 2004 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! 01.01.04, 17:50 Jo tysz prawie poprawiom. Ale tak 3 sumie to mosz recht. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:55 Tylko ostrożnie z tą poprawką - jutro piątek... Patrz - bezpieczeństwo itp tematy! "Nie liczę godzin i lat..." Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! 01.01.04, 17:58 mosz recht, juz dzisio stowiom cyfry zamiast literkow, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:04 Ja wczoraj miałam takiego okropnego kwacha - Cin- Cin to się zwało ... Nie dało się wypić nawet lampki. Zastosowałam Martini i stosuję do dziś w małych ilościach... "Czuję się świetnie, ach jak wspaniale..." Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! 01.01.04, 18:12 Manam - chyba ale inaczyj sie szkryflo, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.04, 18:13 Maanam! Ale i tak dziesiątka! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! 02.01.04, 16:51 A nie Maanaam? ;o))) A moze mam jeszcze kaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:44 www.teksty.com.pl/ Tu masz garstkę piosneczek - przydadzą Ci się na zaś! No i zanucić możesz od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jak dugo Gorale majom kaca?! 03.01.04, 14:36 Zalezy kielo % mo zyntycka... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Zezol???? 02.01.04, 19:38 HEHEHE! Zdaje sić, że to było do mnie? ;o))) Nikt mi nie wkulał! Już nie pamiętasz? Przecie sam mnie tak kiedyś nazwałeś - sklerozo, hehehe... Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Zezol???? 02.01.04, 19:50 hhehehehehe no iwdzisz do czego prowadzi nadmierne spozycie tluszczow zwierzecych :)) Dziekuje i zycze Ci tego samego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basisty Re: Zezol???? IP: *.localdomain / *.kim.pl 03.01.04, 11:10 a jo kaca nikie ni mom kie popijem to furt fikom hipkom, skoce i zwyrtuje jo se nikie nie choruje jedno ino mie porusy kie popije- to mie susy a kie susy- to zaś pijem jo se wiycie tak se zyje Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Jak dugo Gorale majom kaca?! 16.01.04, 23:24 Cosik na góralskego kaca! fun.from.hell.pl/2004-01-16/kacyk.jpg Noo to pyrsk ludkowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: A cemu Górole ni majom kaca ??? 17.01.04, 10:57 Hanys! Tako pusecka to śmiych, to mało, trza becke kapusty mieć w podorędziu i górole jom majom i to nie jednom. Stary , wyprógowany lyk na kaca, ni ma lepsego i nie ino. Taki kwaśny sok z kapusty dobry tyz jest na opuchlizne, kie po pijanemu dostaniys w kufisko, hehe, abo kie ci fto przyłozy śtachetom z płota.. Boc se o tym! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Herbata od bolu gowy 18.01.04, 13:55 Herbata od bolu gowy (stara receptura) Skuadniki: Lisc babki 3 dag Kwiat lipy 3 dag Rumianek 3 dag Ruta ogrodowa 2 dag Przepis: Pic´ 1-2 razy dziynnie, napar pszirychtowany z jedneyj uyszki wymiyszanych zioou zaloonych 1 szolkoom wrzooncy wody, kero nacioongo 15 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola-f Re: Herbata od bolu gowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 19:50 A kto Ci takie świństwo do ust weźmie? Myślałam - herbata, ale coś od góralskiej, a nie jakieś zielska. To na emeryturze będziemy pili ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Herbata od bolu gowy 12.10.04, 13:57 Tyn lyk na kaca to sie moze przydać Hanysie.Up! Herbata od bolu gowy hanys_hans 18.01.2004 13:55 + odpowiedz Herbata od bolu gowy (stara receptura) Skuadniki: Lisc babki 3 dag Kwiat lipy 3 dag Rumianek 3 dag Ruta ogrodowa 2 dag Przepis: Pic´ 1-2 razy dziynnie, napar pszirychtowany z jedneyj uyszki wymiyszanych zioou zaloonych 1 szolkoom wrzooncy wody, kero nacioongo 15 minut. Dziękujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antosia21 Re: Herbata od bolu gowy 12.10.04, 18:31 A tak apropos lykarstw na kaca, słyseliście cosik o 2KC?? A moze ktoś juz próbował?? Odpowiedz Link Zgłoś
antosia21 Re: Herbata od bolu gowy 12.10.04, 19:43 "Tylko czysta...przyjemność" jak głoszą hasła reklamowe. Podobno jakieś bardzo skuteczne lakarstwo anty kacowe!! Odpowiedz Link Zgłoś