30.03.12, 19:21
wyborcza.pl/1,75480,11440328,Kancelarie_przeszukuja_siec__by_znalezc_piratow.html
Kiedys to sie naywalo wymuszenie rozbojnicze a teraz to sie nazywa kancelaria adwokacka,w dzialaniu.
Usankcjonowany szantaz, bo czymze jest obietnica wolnosci w zamian za wnisienie oplaty ? Hm, no moze jest to przekupstwo? uczciwa dolina sie tym brzydzi, tak jak rozbojami czy gwaltami.
Tak czy inaczej widze sie kancelarie niezle zakrecily, widocznie na Zielonej Wyspie zabraklo innych zrodel wysysania gotowki od frajerstwa, czyli uczciwych obywateli.
A ja bym Rodakom radzil- lac na nich. Idzcie do sadu i zeznawajcie, jak to stara dolina mlodym bandytom radzila, ze to nie ty. A jak cie za reke zlapia, to mow ze to nie twoja reka.
bez zdwokata nawet, bronic sie mozesz sam.
Sady sie zadusza od spraw, kancelarie badyckie sie zaczkna setkami malych spraw za ktore im zaplaca grosze . A po wygraniu- do sadu kancelarie albo policje/ prokurature i sadzic gnojkow za poniesione szkody 

PS.
Czy ktos wie jak sie podlaczyc do tych stronek? Dzialaja jakies jeszcze? Tez chce byc przestepca, niech mnie ganiaja , czekam.
Obserwuj wątek
    • tartaczek Re: Bandytyzm 01.04.12, 14:24
      Z tego co czytalam w necie wynika , ze Niemcy i Holandia nie podpisaly paktu. To juz chyba kolejny akt prawny , ktorego Niemcy nie podpisaly.
      • jakub88jakub88 Re: Bandytyzm 25.09.12, 00:48
        Z tego co ja czytałem w necie to w niemczach najlepszy porządek był za hitlera, a u nas dziadzio grzeczny sterujeto to jak nam do nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka