Dodaj do ulubionych

Gen. Petelicki nie żyje; rzekomo...

• nsfast Próba rekonstrukcji 20.06.12, 08:51
      www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634756887964109796.jpg
      Niestety niska jakość, ale i tak widać, że ewentualny zamachowiec nie mógłby wejść i wyjść niezauważony.
      • klip-klap Re: Próba rekonstrukcji 20.06.12, 10:20
        Nie, z tego zdjecia nie widac.
        • glupi_jasio Re: Próba rekonstrukcji 20.06.12, 10:54
          klip-klap napisał:

> Nie, z tego zdjecia nie widac.

No, nic nie widać z właściwego zdjęcia (dali chyba najmniejsze z możliwych, ciekawe czemu), całą stronę zajmuje rysunek nieokreślonej proweniencji.
    • veronnik Re: Gen. Petelicki nie żyje; rzekomo... 20.06.12, 10:44
      A może tu chodzi o handel bronią... ale nie jestem kompetentna w tej kwestii, więc się nie wypowiadam... Niemniej też nie wierzę w jego samobójstwo... to wszystko jest bardzo podejrzane!!!
    • klip-klap Czempinski 20.06.12, 13:46
      'Wiadomością o śmierci Petelickiego bardzo poruszony był b. szef UOP gen. Gromosław Czempiński. “Tak dalece wydaje mi się to nieprawdopodobne, że czekam (na wiadomość), że coś innego się stało niż to, bo to jest dla mnie nieprawdopodobne. Potrzebuję trochę czasu, żeby przyjść do siebie. Dla mnie jest to duży szok” – powiedział PAP Czempiński.'
      radiogorzow.fm/2012/06/znaleziono-cialo-gen-petelickiego/

19/06/12
      Gen. Gromosław Czempiński, były szef UOP-u na antenie Radia Zet przekonuje, że "grono bliskich kolegów i przyjaciół gen. Petelickiego uważa, że założyciel GROM-u popełnił samobójstwo".
      www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/626077,czempinski_moja_wiedza_jest_wieksza_niz_petelickiego_a_nikt_mnie_nie_probowal_zabic.html

1. Czempinski w szoku opowiadal glupoty, ale przemyslal i stwierdzil, ze jednak samobojstwo jest bardziej pradopodobne.
      2. W szoku Czempinski najpierw powiedzial co rzeczywiscie mysli. Potem przemyslal i stwierdzil, ze byc moze naraza to co chcial chronic Petelicki (rodzina) na niebezpieczenstwo wiec wpisuje sie w linie wyznaczona przez anonimowych pracownikow BOR (czyli rzadu).
    • przycinek.usa Re: Gen. Petelicki nie żyje; rzekomo... 01.07.12, 20:25
      interesujacy tekst:
      naszeblogi.pl/30446-tajemnica-damascenskiego-epizodu-z-zycia-petelickiego-wyjasniona
      • klip-klap Gen. Petelicki nie żyje, rzekomo 01.07.12, 22:36
        Ciekawe i dziwne. Bo przeciez na ten temat pracownik wywiadu powinien milczec. A jak nie milczy to pewnie zmysla (beletrystyka) albo klamie.

Tak patrze na tego watku temat i mysle, ze chyba nikt nie postawil tezy, ze Petelicki swoja smierc sfingowal... Szanse na to marne, ale zawsze jest taka opcja. To bylo by nawet niezle wyjasnienie gotowosci mediow w gloszeniu wersji samobojczej. Po prostu sam by zadbal o taka wersje wlasnie.
    • glupi_jasio brak planów - przyczynek.. 01.07.12, 23:12
      wgadowski.salon24.pl/430920,kwiaty-od-samobojcyGenerał Sławomir

>>
      Petelicki nie zaplanował swojego samobójstwa. Kilka dni przed niespodziewanym końcem rozpoczął załatwianie wakacyjnego wyjazdu.
      (...)
      <<
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka