lastboyscout Re: Regulamin forum 02.04.18, 15:18 Rozumiem, ze traktujecie go jak malpe w ZOO, ktora wydaje wam sie tymbardziej smieszna imbardziej durna i wulgarna ale robicie tym temu degeneratowi krzywde ... Wnosze o konsekwentne usuwanie go z forum pod kazda, nowa ksywa. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,165837563,165837563,Rekordzisci_Dupa_zimna_w_przeddzien_podwyzek_stop.html?p=165839301 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 06.04.18, 09:43 Powiedział mu, że jest palantem (co jest prawdą) i stąd ta nienawiść. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 07.04.18, 06:19 no ale nie powinni sie tak pisac i trzeba to wywalic. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 26.04.18, 14:04 Przycinek, ten nowy obrazek to malware. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 27.04.18, 05:41 Moze cos wpadlo z innej zawartosci strony? Jestes pewien, ze ten konkretnie element cos mial? Przeskanowalem ten plik i nie ma w nim nic zlego. Ale na razie zdjalem na wszelki wypadek. Zobacz jeszcze raz. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 27.04.18, 13:15 Teraz nie ma. Ten malware znalazl mi popularny skaner, platna wersja: download.cnet.com/Malwarebytes/3000-8022_4-10804572.html IP byl z Warszawy ale nie mam pewnosci czy z Wybiorczej. Myslalem, ze to jakis szpieg zwiazany z ostatnimi tematami o jakich ostatnio mowimy. Milego dnia Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 28.04.18, 03:00 to ciekawe, bo ja tez uzywam malwarebytes. No nic - zerkne na to ponownie w wolnej chwili, najwyzej sie zaladuje inna wersje gdzies do sieci i wtedy od nowa dam do naglowka. Dzieki za ostrzezenie. Odpowiedz Link
dorota_333 Letnie sprzątanie 11.07.18, 10:31 Pojawiają się ostatnio jakieś nowe nicki, które inicjują wątki dając jedno zdanie i link. Na ogół nikt potem tej dyskusji nie podejmuje. Proponuję to powycinać, bo Forum zostanie zaszlamione. Wątki do wycięcia: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166328069,166328069,W_izraelskich_szkolach_chca_uczyc_oudziale_Polakow.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166327939,166327939,Skandal_szpiegowski_na_Wegrzech_Europosel_Jobbiku.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166327643,166327643,Ojciec_Rydzyk_poucza_lekarzy_Macie_za_darmo_sluzy.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166323778,166323778,Poroszenko_przyjechal_do_Polski_na_zaproszenie_Ukr.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166323644,166323644,_Flakka_jest_juz_Polsce_Grozny_narkotyk_zombie_z.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166313702,166313702,_Wielu_Polakow_walczy_o_wolnosc_ale_potrzebuja_.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166311347,166311347,_Do_polityki_nie_idzie_sie_dla_pieniedzy_.html Jeśli nowe nicki nie przestaną nanosić mułu, to zbanować. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Letnie sprzątanie 12.07.18, 05:22 wywalilem tylko jeden zostawilem, bo jest gadanie Odpowiedz Link
dorota_333 Letnie porządki cz.2 17.07.18, 10:00 Pojawiają się ciągle wątki jednozdaniowe, większość z nich przechodzi bez reakcji. Proponuję wycinać: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166359681,166359681,Zamknieta_przesmiewcza_strona_z_generatorem_.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166359856,166359856,Rosja_nie_odda_wraku_Tupolewa_.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166359577,166359577,prof_Matczak_na_Prezydenta.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166339817,166339817,Donald_Trump_zagrozil_odejsciem_USA_z_NATO_.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166339789,166339789,Zaglada_polskich_pszczol_Minister_Ardanowski_pozw.html Odpowiedz Link
dorota_333 Kolejne z prośbą o wycięcie 18.07.18, 10:43 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,163984710,163984710,PiS_jako_stan_umyslu.html?p=166367469 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Kolejne z prośbą o wycięcie 18.07.18, 10:44 I to: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166365114,166365114,Sama_sobie_przyznawala_premie_i_nagrody_Zarobila_.html Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Kolejne z prośbą o wycięcie 19.07.18, 21:07 I kolejne: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166377076,166377076,Policja_chciala_usunac_83_latke_z_mieszkania_Eksm.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166377039,166377039,W_Holandii_odwrotnie_niz_w_Polsce_Coraz_wiecej_sk.html dziadostwo, ciagle nowe nicki. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Kolejne z prośbą o wycięcie 23.07.18, 10:12 A to do wycinki natychmiastowej + ban forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166391625,166391625,Kup_falszywe_pieniadze_paszporty_VISA_dowod_osobis.html Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 13.09.18, 16:48 Wnosze o wyciecie mojego pierwotnego watku o Turcji bo mi w nim troll CELOWO narobil gowna. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 25.09.18, 22:58 Tak jak ustalaliśmy, wniosek o wycinkę: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166472610,166472610,gieldowe_zagadki_czyli_kiedy_krach.html?p=166849833 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 08.10.18, 15:51 Wniosek o wycinkę całości dyskusji od tego postu w dół: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166917980,166917980,Hanba_Stanislawa_Michalkiewicza.html?p=166922069 Pisowskie trolle się uaktywniły. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Regulamin forum 09.10.18, 05:46 Czy ty masz jakies krople na nerwy, albo co? Gdzie ty masz te trole? Wypil sete i moze ci sie kolory poprawia, albo co, bo normalnie rece opadaja jak sie czyta co mowisz o pisie. Nawet jak masz racje, to cos ciebie skreca. Po prostu kusi cie. Juz nie mozesz sie powstrzymac. Co za charakter, cholera. Ile ty ludzi musisz do siebie zrazic, aby wreszcie do ciebie dotarlo? Moze kup magnetofon i nagrywaj to co mowisz do ludzi. I potem sobie w domu odtworz i sobie przemysl jak ktos na to reaguje. Na magnetofon cie chyba jeszcze stac, nie? Srednia klaso? Milion w banku a na forum posty o PiSie, bez konca. Slabo sie robi. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Zglaszam do usuniecia 10.10.18, 23:47 Chamskie, prostackie, nie oparte na faktach tylko chlopskiej zawisci i niebywalym braku elementarnej kultury wycieczki osobiste pod moim adresem. forum.gazeta.pl/forum/s,17007,166932573,166936308.html?rep=2&from=12 Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Zglaszam do usuniecia 11.10.18, 07:59 czesto prezentujesz antypolskie postawy, to nie jest wymysl nieoparty na faktach. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Zglaszam do usuniecia 11.10.18, 13:24 Tobie rowniez gleboki uklon, Przycinek. On powinien w koncu uwierzyc, ze jezeli nie stuli ryja i wciaz bedzie tak ohydnie szydzil z nas, uczciwych ludzi i z Polski, nie skonczy mi za plecami personalnie szkodzic to nie skonczy sie tutaj a w sadzie, gdzie ja wiem co nim zrobic ... Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Nie rob z geby cholewy 11.10.18, 14:14 lastboyscout napisał: > Tobie rowniez gleboki uklon, Przycinek. > > On powinien w koncu uwierzyc, ze jezeli nie stuli ryja i wciaz bedzie tak ohydn > ie szydzil z nas, uczciwych ludzi i z Polski, nie skonczy mi za plecami persona > lnie szkodzic to nie skonczy sie tutaj a w sadzie, gdzie ja wiem co nim zrobic Jak drzewniej w Poszcze mawiano. Tylko zaloz mi sprawe w sadzie, bedzie wesolo. Zabija cie smiechem na starcie. Tyle lat siedzisz w USA a nawet nie wiesz co to jest First Amendment to the United States Constitution. Nic dziwnego ze permanentnie oblewasz egzamin na obywatelstwo USA, ja zdalem za pierwszym razem, bo nie przenosze polskiej mentalnosci na obcy grunt i nie zyja tu jak wyrodek z wierzba i bocianem na obrazku na scienie w przedpokoju. Angielskiego tez warto sie uczyc. ucz sie Jasiu, ucz. Buahahahaha. A przy okazji, to jestes osobnikiem malo rozgarnitym. Krytykujesz inncy za cechy ktore wyraznie dominuja twoje zachowanie i charakter wypowiedzi. Na tym zakoncze te swary z toba, bo ty prowokujesz, sam wciagasz innych w wyiane swinstwa a potem krzyczysz, o on rozrabia. A paszol won. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Nie rob z geby cholewy 11.10.18, 15:28 Lepiej posluchaj dobrej rady Przycinka, Sendivigiusa, mojej i pewnie wielu innych z ktorych szydzisz bo zgubi cie twoja pycha, arogancja i niepojmowanie prawa. Nie zdajesz sobie nawet sprawy, ze wielu ludziom z twojego srodowiska i mnie dales juz wystarczajaco powodow i dowodow aby zlozyc pozew, na ktorego odpowiedz wydasz kilka czy kilkanascie tysiecy a jezeli by on przeszedl dalej wydasz duuuuzo wiecej i uwiklasz sie w pogawedki z z sedziami i prawnikami, ktorych juz na pewno nie obrazisz na wiele lat. Ciesz sie tylko ze swoim kotem, wulgarna, zgorzkaniala i zakompleksiona kanalio, swoimi rozowymi medalami i srebrnikami ale nie ludz sie, ze uczciwi ludzie beda bez slowa tolerowac twoje z nich szyderstwa. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust ZALOZ MI POZEW 11.10.18, 15:42 ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEWZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEWZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEWZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEWZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW ZALOZ MI POZEW Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Nie rob z geby cholewy 11.10.18, 16:21 > A paszol won. O, właśnie. To powinno paść. Gdyby się tchórzliwy chamuś zdecydował na droge sądową, to mam nadzieję, że dostarczysz nam szczegółów. Też się chcemy zabawić. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust he he :) 11.10.18, 16:32 dorota_333 napisała: > Gdyby się tchórzliwy chamuś zdecydował na droge sądową, to mam nadzieję, że dos > tarczysz nam szczegółów. Też się chcemy zabawić. Przed jakim sadem? gdzie ? Ze sprawa o co? Czy ja kogos doprowadzilem do zdrowotnej ruiny, utraty majatku, pracy swymi postami ? Ktory z moich postow kwalifikuje sie i do jakiego oskarzenia o co ? Poza tym..... Wiesz ja mysle ze walnalbym donos na ..GW o naruszenie RODO. GW chetnie zaplaci 20 mln euro kary? hehe. Bo zeby mi zalozyc sprawe, to admin forum GW musialby najpierw przeciez mu udostepnic moje dane. Wiory poleca, a odlamkiem dostanie pewnie niezwykle porzadny admin Forum : ) Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Tu nie chodzilo o postawy. 11.10.18, 14:16 przycinek.usa napisał: > czesto prezentujesz antypolskie postawy, to nie jest wymysl nieoparty na faktac > h. Ale o skierowane na mnie, indywidulane i personalne ublizanie. Zwykly, chamski atak. Ja tego nie prezentuje tutaj, chyba ze mnie sprowokuja, jak ten tu. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Tu nie chodzilo o postawy. 11.10.18, 16:07 Mnie zasadniczo interesuja postawy, poniewaz inni ludzie - jak ja, ktorzy nie sa w zaden sposob uwiklani w twoje doswiadczenia zyciowe - sa nagle przez nie dotknieci. Generalnie wiekszosc Polakow nie jest winna tego - co czujesz. Co wiecej - sam mowisz, ze jestes beneficjentem tej sytuacji i dostajesz za to jakas rente. Polacy maja wady, ale wole myslec, ze twoja krytyka spowodowana jest bardziej sympatia, niz antypatia. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Jeszcze sie taki nie narodzil 11.10.18, 16:26 Zeby wszystkim dogodzil. Jak sam dobrze wiesz, mnostwo nonsensow I niedociagniec mamy tam, w Polsce, jak I tu w USA. Od zarania dziejow nie wszystkim krytyka czy nawet nazywanie niektorych rzeczy po iminiu odpowiada. Sam widzisz co sie wyprawia dzis w USA, chocby w sprawie niminacji ostatniego sedziego do Supreme Court. Cyrk, cyrk, cyrk. Gdy jedni sa usatysfackonowani, to drudzy dostaja momentalnie zajoba. W pojeciu niektrych bycie beneficjentem czegokolwiej i gdziekolwiek ma negatywny wymiar. Czy to bedzie 500+ czy to bedzie rzadowa praca w USA ,w ktorej zap…alam ostatnio 60 godzin tygodniwo. Sa tacy, ktorzy nawet za to nazwa mnie wsza, padalcem i zlodziejem. Bez wzgledu na to ze to swiadczy zle o mnie tylko pokazuje ze to ci nazywajacy sa zawistnymi mendami. Ot zycie. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Ziejesz zla energia facet 11.10.18, 16:44 Ja tam nie jestem wyznawca takich rzeczy ale sam siebie przeczytaj; "On powinien w koncu uwierzyc, ze jezeli nie stuli ryja i wciaz bedzie tak ohydnie szydzil z nas, uczciwych ludzi i z Polski, nie skonczy mi za plecami personalnie szkodzic to nie skonczy sie tutaj a w sadzie, gdzie ja wiem co nim zrobic ..." A potem mnie i innym piszesz zebysmy na luz wrzucilim cieszyli sie zyciem etc. ' A sam dajesz sie pozerac nienawisci. Widzisz jaki niedobry jestes. Wiec sobie ty na luz juz wrzuc, bo jak nie to zaraz wu wkleje swoje W-2 za 2017 i dopiero dostaniesz apopleksji Buahahahha. Odpowiedz Link
lastboyscout Cieszenie sie zyciem to nie sa szyderstwa z Polski 11.10.18, 17:03 Ja w takich sprawach tylko dzialam, bez emocji. A teraz wklej swoje W2 jak obiecales. P.S. Jak coraz wiecej ludzi na tym forum ja tylko chce pisac o Gospodarce i Polityce a nie ..."bawic sie" jak to nazwala trolka w szyderstwa wobec innych. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Tutaj pisze coraz mniej osob. 11.10.18, 17:27 Na two je wypociny dostajesz srednio cos 5 odpowiedzi albo mniej. Widocznie cora mniej osob jes tzainteresowanych towja zyciowa filozofia a moze sie brzydza. Kilku osobom bezwstydnie kadzisz a reszcie po chamsku ublizasz. Wazeliniarz i prostak. Daltego z toba nie gadaja. Patriota sie znalazl. Komiczne . Odpowiedz Link
lastboyscout Rewolucjonista i bogacz na niby ;) = samozwaniec 11.10.18, 18:08 Widocznie cenie jakosc od ilosci / pisania na temat od rozowego lzenia innych A gdzie twoje obiecany wydruk W2 "amerykancki" "bogaczu" ???!!! A taki był ładny... Odpowiedz Link
damkon Re: Rewolucjonista i bogacz na niby ;) = samozwan 11.10.18, 18:40 Znowu jak widzę stały scenariusz, czyli pyskówka z nawalanką no i oczywiście LBS do kompletu. Czy naprawdę nie czas już trochę dorosnąć??? Czy w życiu podstarzałego co by nie mówić faceta, nie powinien przyjść w końcu taki okres, kiedy powinno się krótkie spodenki odłożyć na półkę w szafie i trochę inaczej spojrzeć na pewne sprawy a nie ciągle uprawiać dziecinadę na forum i zadręczać innych? Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Rewolucjonista i bogacz na niby ;) = samozwan 11.10.18, 18:45 Pytal cie ktos o zdanie, nadety cieciu? Pierdol sie. Odpowiedz Link
damkon Re: Rewolucjonista i bogacz na niby ;) = samozwan 11.10.18, 18:55 ja też ciebie serdecznie pozdrawiam, tylko już nie zadręczaj innych! po prostu daj żyć! daj żyć.... Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Rewolucjonista i bogacz na niby ;) = samozwan 11.10.18, 18:59 Nie mysl bo ci szkodzi i wez sie w koncu za wysprzatanie tego forum z z nieustannego pisania o pizdzielstwie i durnych Polakach i Polakach. Na H jakiś kraj #alternatywy4 Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust To twoje prawdziwe oblicze 11.10.18, 19:32 lastboyscout napisał: > Pytal cie ktos o zdanie, nadety cieciu? > Pierdol sie. > Nie to ktore prezentujesz Przycinkowi, sevenseas i innych ktorym pchasz nos do tylka. To jestes caly ty, tutaj. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: To twoje prawdziwe oblicze 11.10.18, 19:42 I znowu nie rozrozniasz pana od chama, Kadilak. Ty szydzisz ze wszystkich, ja nie musze nikomu schlebiac bo oni znaja i potwierdzaja swoja wartosc. Ja tylko traktuje ich (i ciebie...) z wzajemnoscia. Tekst linka Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Tutaj pisze coraz mniej osob. 11.10.18, 18:31 A swoja droga masz racje, ze tutaj pisze coraz mniej osob ale problem nie jest w ich ilosci ale w jakosci. Trudno dziwic sie madrym ludziom, ze nie chca rozmawiac tutaj z rozowymi flustratami tylko o pizdzielstwie i szyderstwach z Polski i Polakow. Ktos tutaj ladnie ostatnio odwolal sie do zupelnie innego poziomu dawnych dyskusji, kiedy jeszcze cieciem nie byl tu Damkon kreujacy taki ksztalt forum, nie bylo ciebie i rozowych troli. Masz racje, rozmawia tutaj ze mna Przycinek, Vice_Versa, Sevenseas, SiP, Leny i kilku im podobnych. Piszemy na temat, ostro sie spieramy bo jakze moze byc inaczej skoro mamy tak odmienne poglady. Ale dla mnie to prawdziwy PRZYWILEJ, ze faceci z tak wysokiej polki, profesionalsci, znajduja w pogladach calkowitego amatora cos inspirujacego dla siebie. Nie dziw sie, ze nie rozmawiaja z toba (a rozmawiaja rozowe trolle) tak dlugo jak nie skonczysz ich, mnie i naszego kraju tu obrazac. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Po polsku poprosze. 11.10.18, 19:25 lastboyscout napisał: > Trudno dziwic sie madrym ludziom, ze nie chca rozmawiac tutaj z rozowymi flustr > atami tylko o pizdzielstwie i szyderstwach z Polski i Polakow. Frustratami, chlopaczku. Frustratami. R. Flustracje mozesz miec tylko w jednym przypadku. Gdy siegasz do rozporka i czujesz tam miekkiego fluta. I tylko wtedy. Tylko wtedy. oba (a rozmawiaja rozowe trolle) tak dlugo j > ak nie skonczysz ich, mnie i naszego kraju > tu obrazac. Siegnalem do historii. Jak myslisz, kto to napisal? Podpowiem ze jest to wyjatkowo parszywy hipokryta, falszerz, kretacz i menda jakich malo. Na pewno zas nie jest to polski patriota. Na pewno nie. "Ja nie widzę jednak Polski jako oazy. Polacy to bezwzględne cwaniaki, szczególnie cały wschod Polski: białostockie, rzeszowskie." “Jestem typowym emigrantem ale wyjechalem z kraju poniewaz po prostu nie lubie juz Polski, Polakow, polskiego sposobu pojmowania rzeczywistosci, celow zyciowych, relacji miedzyludzkich, systemu prawnego, politycznego i gospodarczego.” “Chociaz z drugiej strony ich slepy szowinizm i zawisc i agresja wobec innych najlepiej potwierdza powyzsza prawde.” Odpowiedz Link
lastboyscout A gdzie tu szyderstwo w twoim rodzaju? 11.10.18, 19:35 Podziekuj OstatniemuTakiemuHarcerzykowi, ze miales wreszcie okazje spedzic troche czasu na tym forum czytajac cos madrego, napisanego w intelektualny sposob a nie tylko ciagle czytasz to chamstwo o tym pizdzielstwie i pizdzielstwie i robi ci sie woda z mozgu ! Ale wciaz nic nie zrozumiales, skoro nie zauwazyles, ze pisalem o tobie i tobie rozowo podobnych: "Ja nie widzę jednak Polski jako oazy. Polacy to bezwzględne cwaniaki, szczególnie cały wschod Polski: białostockie, rzeszowskie." “Jestem typowym emigrantem ale wyjechalem z kraju poniewaz po prostu nie lubie juz Polski, Polakow, polskiego sposobu pojmowania rzeczywistosci, celow zyciowych, relacji miedzyludzkich, systemu prawnego, politycznego i gospodarczego.” “Chociaz z drugiej strony ich slepy szowinizm i zawisc i agresja wobec innych najlepiej potwierdza powyzsza prawde.” Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Kopiesz sie i kopiesz 11.10.18, 19:58 lCoraz glebiej w te kupe. Napisales “Polacy”. Nie napisales niektorzy Polacy, albo Lomzyniacy, albo Kadilacy. No prosze, to ja jestem jednak Polak? Super. Teraz juz niestety musze to przerwac, praca, praca. Ty co, taki wsciekly na caly swiat, wywalili cie z roboty czy jak? No to w twoim wieku bedziesz mial prze..ne, nawet w naszej kochanej Ameryce. Odpowiedz Link
lastboyscout Ty straszny dran, jestes jak zawsze byles, Kadilak 11.10.18, 20:18 Rzeczywiscie, ja pracuje dla siebie, wiec jezeli pisze do nie pracuje ale mozesz potraktowac to jako mily prezent od OstatniegoTakiegoHarcerzyka Ale zaraz! Jezeli ty piszesz w pracy u swojego pracodawcy, ktorym jestem ja, jako podatnik to znaczy, ze nie pracujesz ale bierzesz moje pieniadze ! Byl kiedys na forum taki gosc, ktory nauczyl mnie sciagac stad wszelkie zapisy. Myslisz, ze twoj przelozony powinien je poznac i porownac z grafikiem twoje pracy? He? Odpowiedz Link
damkon Re: Ty straszny dran, jestes jak zawsze byles, Ka 11.10.18, 20:35 Chłopie, a ty jeszcze tu wypisujesz te swoje mądrości pod regulaminem?? Miej litość i daj nam już trochę odpocząć. Pokop sobie w gałę, idź na spacer, ale nie wyżywaj się już na tej klawiaturze, a przy okazji na nas! Do północy wywalam całą tą pyskówkę pod regulaminem. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Widziales , Damkon? 11.10.18, 20:43 On mi grozi ze mnie pod..oli do pracodawcy , ze ja z pracy pisze na forum. I nazywa MNIE draniem : ) Odpowiedz Link
damkon Re: Widziales , Damkon? 11.10.18, 21:13 LBS to powinien przede wszystkim trochę już wydorośleć, bo mam wrażenie, że moja dwudziestoletnia córka jest bez porównania bardziej roztropna od starego dziada, regularnie wypisującego farmazony na forach internetowych, który o zgrozo, przedstawia się jako ostatni harcerzyk. Po prostu jakiś szczyt intelektualnej indolencji! Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Ty straszny dran, jestes jak zawsze byles, Ka 11.10.18, 20:39 lastboyscout napisał: > Byl kiedys na forum taki gosc, ktory nauczyl mnie sciagac stad wszelkie zapisy. > > Myslisz, ze twoj przelozony powinien je poznac i porownac z grafikiem twoje pra > cy? > He? Dokladnie. Tak wlasnie mysle. Znow klapiesz, klapiesz i gowno zrobisz. Dzialajw koncu, dzialaj. Masz dwa zadania:podac mnie do sadu i podkapowac do pracodawcy. Tylko dzisiejszego dnia sobie takie ambitne cele postawiles. Dosc gadania, do roboty teraz . Odpowiedz Link
dorota_333 Proponuje wyciąć 16.11.18, 15:21 to dziadostwo: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,166971462,166971462,szukam_pozyczki_online.html Odpowiedz Link
dorota_333 Wniosek o wycinkę 29.11.18, 10:25 bo się jeszcze rosyjskie trolle nie nauczyły polskiej ortografii: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167231001,167231001,Cos_dla_wyznawcow_religii_Globalnego_Ocieplania_.html Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Wniosek o wycinkę 29.11.18, 12:45 Powalilo cie do reszty?! To bardzo ciekawy temat. A juz na pewno ciekawszy od twoich idiotycznych odmian ciagle tego samego tematu i obsesji: PIZDZIELSTWO. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Wniosek o wycinkę 29.11.18, 15:20 No to napisz nowy wątek. Ortograficznie i kilka sensownych zdań. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Wniosek o wycinkę 29.11.18, 16:29 Chyba zartujesz. Ty, ktora nie potrafi napiac czegokolwiek sensownego i na inny temat niz Pizdzielstwo chcesz uczyc tego innych ?! Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Wniosek o wycinkę 29.11.18, 18:44 Nikogo nie chcę uczyć. napisz, jak potrafisz. Odpowiedz Link
przycinek.usa Re: Wniosek o wycinkę 02.12.18, 01:41 "bo się jeszcze rosyjskie trolle nie nauczyły polskiej ortografii" to mlodziezowa dysleksja. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 14.01.19, 19:52 Wnosze o usuniecie z forum tego nieszczesnika za lamanie regulaminu forum w punktach nie pisania na temat Polityki i Gospodarki a dyskredytowania uczestnikow forum, glownie emigrantow. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167469515,167469515,Nigdy_nie_glosowalem_na_PIS_ale_.html?p=167477483 Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 16.01.19, 23:48 Po raz kolejny skladam stanowczy wniosek o trwale usuniecie z forum tego indywiduum. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167489577,167489577,Rude_lisy_juz_wiecej_nie_beda_rozowe.html?p=167489940 sprawy-karne.biz.pl/grozby-karalne-art-190-kk/ Odpowiedz Link
damkon Re: Regulamin forum 17.01.19, 02:01 Po raz kolejny skladam stanowczy wniosek o trwale usuniecie z forum tego indywiduum. Największym i to niestety negatywnym indywiduum na tym forum jest nie kto inny tylko ty sam. Najpierw prymitywnie prowokujesz a potem przylatujesz do nas na skargę, myśląc naiwnie, że będziemy się nabierać na taką tanią manipulację. Naprawdę sądzisz, że taką tandetną, pseudo-intelektualną, agresywną i prowokującą retoryką zyskasz sobie poklask i uznanie innych? Odpowiedz Link
lastboyscout Smile , you f...k 17.01.19, 04:54 Czym takim prowokuje ?! Mam myslec na twoj rozkaz?! A kto ty jestes bucu aby ktokolwiek mial cie sluchac ? Przycinek, Sevenseas, Leny, SiP, ostatnio niezle daje nawet Kadilak itp. dopoki chcialo im sie pisac w twoim forwarku napewno pisali duzo bardziej dosadniej i fachowo ode mnie o tym co ja tak sympatycznie nazywam BUM. Ale ja widocznie najbardziej was przekonuje skoro akurat tego messengera zlych wiadomosci usilujecie tak nieudolnie he, he upolowac m.youtube.com/watch?v=5ChZN8SDbwo;;5ChZN8SDbwo;;https://i.ytimg.com/vi/5ChZN8SDbwo/default.jpg;;smile you f*ck... Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 17.01.19, 16:50 Gówno wyrzucasz a gówno wraca. W sumie to ciekawe bo niby płynie pod prąd. Ale jednak gównem zostaje. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167493891,167493891,I_m_awake_.html Odpowiedz Link
dorota_333 Może by tak profilaktycznego bana? 17.01.19, 16:57 Jest taka opowiastka w "Dzielnym wojaku Szwejku" o gościu, co go z knajpy wyrzucali, a on uporczywie wracał. Drzwiami, oknem, jakkolwiek. Mamy tu chyba podobny przypadek uporu, choć nie wiem, czy na trzeźwo, czy w innych okolicznościach. Ban na miesiąc, niech ochłonie: taka jest moja sugestia. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 17.01.19, 17:13 Wnosze o trwale usuniecie z forumtego uczestnika forum za wulgarne nazywanie innego uczestnika forum oraz usuniecie wszystkich jego wpisow lamiacych w ten sposob regulamin forum. forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167493891,167493891,I_m_awake_.html?p=167493989 Przy tej okazji dziekuje za profesjonalne i bezstronne opiekle nad forum. Odpowiedz Link
zimna-wodka Re: Regulamin forum 17.01.19, 18:49 LBS, najmilszy! Czyżby cię uraziło słowo "przyjaciel"? Bo do skurwysyna chyba przywykłeś; podejrzewam, że tak cię określa całe otoczenie (bo jakżeby inaczej?) Wylewnie pozdrawiam. PS. Analogia ze Szwejka znakomita. Choć mnie się przypomina historyjka jaką usłyszałem od pewnego właściciela psa. Otóż pies, mały kundelek, zakochał się w suczce sąsiada. Suka była agresywna więc była trzymana pod zamknięciem. Ale cóż to dla zakochanego; podkopał się, dostał od suki manto ale interwencja ludzi go uratowała. Nic się nie nauczył i podkopał się drugi raz. Tym razem ledwo przeżył. Nikt go potem nie pilnował bo nie mógł chodzić. Ale pełzać mógł więc znowu. I na tym kończy się opowieść bo definitywnie skończył się zakochany pies. Wszelkie podobieństwo do osób lub zdarzeń jest przypadkowe. Odpowiedz Link
dorota_333 Cykliczne sprzatanie 21.01.19, 15:19 do wycięcia: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167504523,167504523,Prosze_o_wsparcie_pieniezne_bardzo.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167513803,167513803,Pomozcie_mi_uzbierac_1200_zl_Prosze_.html Odpowiedz Link
dorota_333 Propozycja przyklejenia linków 21.01.19, 16:06 Uwaga dla Adminów - w tym miejscu, gdzie jest przyklejony wywiad z Rebeccą Sommer można by dodać ten zbiór linków (wywiad też tam jest): euroislam.pl/euroislam-top-20-w-roku-2018/ Odpowiedz Link
dorota_333 Do wycinki 29.01.19, 09:27 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167558848,167558848,KUPIE_PIENIADZE_GRY_SSD_i_DOKUMENTY.html Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust I za to qutasa nie zamkna 29.01.19, 14:19 A babine co napisala ze dobrze ze Budyn trup- zamkneli. A Dorota dalej twierdzi ze Polska normalny kraj. Ja pierdole ! forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167558848,167558848,KUPIE_PIENIADZE_GRY_SSD_i_DOKUMENTY.html Odpowiedz Link
dorota_333 Do wycinki 04.02.19, 08:44 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167589004,167589004,High_Quality_Undetectable_Counterfeit_Banknotes_Fo.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167588810,167588810,High_Quality_Undetectable_Counterfeit_Banknotes_Fo.html forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167588800,167588800,High_Quality_Undetectable_Counterfeit_Banknotes_Fo.html Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 08.02.19, 16:05 Wnosze o usuniecie wpisu scierwa o tym, ze Przycinek jest scierwem. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Regulamin forum 08.02.19, 17:27 A kto pisał o Przycinku?? Niech […] przeczyta ze zrozumieniem. Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Regulamin forum 08.02.19, 20:49 To Przycinek w swoim watku drwi czy chyli glowe przed twoim lewackim idolem? Wypadaloby ci przypomniec, ze Niesiolowski cale zycie byl twoim scierwem prawicy (ale nierasowym bo ujadal jak glupi kundel na wszystkich to i sie doigral ... masz moze przy tym jakies skojarzenia ?) a wrecz katolem bo sprzedal sie lewakom dopiero ... niedawno: pl.wikipedia.org/wiki/Stefan_Niesio%C5%82owski Odpowiedz Link
dorota_333 Do wycięcia: skrajnie antypolskie 12.02.19, 09:08 Lubie gadać z Kadim, ale ty, razem stanowczo przesadził; wniosek o wycinkę: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167420642,167420642,Powialo_groza.html?p=167637727 Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Postu nie usunieto 13.02.19, 19:09 Byc moze dlatego ze wlasnie wzmocniliscie moja teze zakupem rakiet za 400 baniek. Zlom wart moze 50. O wieloletnik fakapie z Boenigiem nawet nie wspominam ) Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Postu nie usunieto 13.02.19, 19:48 Nie pokazuj mi języka, łajzo post powinien być usunięty i doskonale o tym wiesz. Jest wulgarny i skrajnie antypolski. Wygląda na to, że admini robią komuś na złość. A Ty się choć trochę miarkuj. nawet jeśli masz merytorycznie rację, to można to powiedzieć inaczej. Odpowiedz Link
dorota_333 Znowu 27.02.19, 17:56 Kadi co wstanie z łózka, to ulewa mu się żółć na Polskę. Tym razem cały wątek do usunięcia. Za tę uwagę o klęczącej pani: forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167719725,167719725,Znow_nas_probujecie_ucalowac_.html?p=167719725 Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Znowu 28.02.19, 14:29 dorota_333 napisała: > Admini, pobudka. Co jest, prawda w oczy kole ? Przeceiz sama przekrzta POwiec Sikorski mowil kiedys ze robicie laske USA, co , nie mowil? Generlnie uwazam go jak I kolonke za idiotow ( Syndrom bydgoski) ale w niektrorych punktach trudno sie z nimi nie zgodzic. forum.gazeta.pl/forum/s,17007,159937761,167723151.html?rep=2&from=12 Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Znowu 28.02.19, 19:17 Kolejny raz: możesz nazwać politykę władz polskich wobec sojusznika serwilizmem, ale nie ma zgody na opisywanie tego ordynarnym obrazem. Przynajmniej zgody być nie powinno, to jest skrajnie obraźliwe. Czekam na reakcję Adminów, w ostateczności sprawa pójdzie wyżej. Kadi, przechodzę ciężka grypę i jestem ledwo żywa, więc krótko: nie rób ciągle tego typu problemów. To więcej mówi o Tobie niż o Polsce. Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Re: Znowu 28.02.19, 20:08 dorota_333 napisała: > Kadi, przechodzę ciężka grypę i jestem ledwo żywa, więc krótko: nie rób ciągle > tego typu problemów. To więcej mówi o Tobie niż o Polsce. Prawdopodobnie zbyt duza wage przywiazujesz do tego forum. Odpowiedz Link
dorota_333 do wymiecienia 17.03.19, 18:00 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167804094,167804094,pozyczka_na_sam_dowod_w_15_min_na_konto.html?p=167804094 Odpowiedz Link
dorota_333 Znowu zamiatamy 20.03.19, 08:47 forum.gazeta.pl/forum/w,17007,167817732,167817732,Pozyczki_w_15_min_na_konto.html?p=167817732 Odpowiedz Link