kadzilak 12.04.26, 03:46 Walki sobie oglada. I Rubio tez. A Kundel z umalowanymi oczyma bawi w Pakistanie. Ja tez ogladam transmisje...moze sie co wydarzy? Walki MMA mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadzilak a BTW 12.04.26, 03:54 Jakby sie te Vancowe gadki nie udaly, obojetnie w jaki sposob, to Swiniak po prostu "wrzuci Kundla pod autobus". I juz. Zalatwione. Odpowiedz Link
monalisa2016 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 12:08 Wideo warto obejrzec. po angielsku www.youtube.com/watch?v=TVmTEA9ViNU&t=15s po niemiecku www.youtube.com/watch?v=UTRygNytctY Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 13:31 A nasz Świniok wybrał sobie wczoraj piętnaścioro Wiceświnioków Chlewni Obywatelskiej. Piętnaścioro! Podobno Człowiek Zwany Koniem ma jakieś problemy, w tle urodziwa Rosjanka z francuskim paszportem, Victoria Kriajeva według dokumentów. Poza tym w gospodarstwie spokój, leniwa niedziela. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 14:09 Wasz świniok zastanawia się, co będzie z jego dawnymi koalicjantami, jeśli Orban przegra wybory. Z małej litery celowo. Odpowiedz Link
szczurek.polny Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 15:12 Coś ty taka sfrustrowana? Nie zostałaś Wicelochą? Nie za wysoko wierzysz? Przecież jesteś tylko podrzędnym trollem na gówno znaczącym Forum z marginalnymi zasięgami. Odpowiedz Link
dorota_333 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 15:44 > Przecież jesteś tylko podrzędnym trollem na gówno znaczącym Forum z marginalnymi zasięgami. Mam nadzieję, że Przycinek przeczyta, jak wysoko cenisz jego forum. No i pozdrowienia dla reszty Dyskutantów powinieneś dołączyć "Wicelocha" Masz dobry dzień, szmaciarzu. Odpowiedz Link
dorota_333 No i w sumie co z tymi negocjacjami z Iranem 12.04.26, 14:11 ...bo się pogubiłam. Jest koniec wojny i kolejne oszałamiające zwycięstwo, czy nie ma? Odpowiedz Link
senioryta13 Re: No deal. 12.04.26, 15:09 dorota_333 napisała: > ...bo się pogubiłam. Jest koniec wojny i kolejne oszałamiające zwycięstwo, czy > nie ma? zwyciestwo jest bez wzgledu na deal czy jego brak. Odpowiedz Link
kadzilak Re: No deal. 12.04.26, 15:59 dorota_333 napisała: > Na czym więc polega? Zrobi sierote z Kundla Vanca I umocni pozycje wiadomosci.onet.pl/swiat/przebiegly-plan-iranu-i-chin-zamierzaja-uderzyc-w-najczulszy-punkt-usa/mzk0vbb Reszcie po mysli idzie. Jemu zreszta tez. Ciag dalszy zemsty na Ameryce, bo juz chyba my tylko o to teraz chodzi. Pewnie za te przegrana z Bidonem? Odpowiedz Link