Dodaj do ulubionych

Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA

12.04.26, 03:46
Walki sobie oglada.
I Rubio tez.
A Kundel z umalowanymi oczyma bawi w Pakistanie.
Ja tez ogladam transmisje...moze sie co wydarzy?
Walki MMA mnie nie interesuja.

Obserwuj wątek
    • kadzilak a BTW 12.04.26, 03:54

Jakby sie te Vancowe gadki nie udaly, obojetnie w jaki sposob, to Swiniak po prostu "wrzuci Kundla pod autobus". I juz. Zalatwione.
    • monalisa2016 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 12:08
      Wideo warto obejrzec.

po angielsku

www.youtube.com/watch?v=TVmTEA9ViNU&t=15s

po niemiecku

www.youtube.com/watch?v=UTRygNytctY
    • szczurek.polny Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 13:31
      A nasz Świniok wybrał sobie wczoraj piętnaścioro Wiceświnioków Chlewni Obywatelskiej. Piętnaścioro!

Podobno Człowiek Zwany Koniem ma jakieś problemy, w tle urodziwa Rosjanka z francuskim paszportem, Victoria Kriajeva według dokumentów.

Poza tym w gospodarstwie spokój, leniwa niedziela.
      • dorota_333 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 14:09
        Wasz świniok zastanawia się, co będzie z jego dawnymi koalicjantami, jeśli Orban przegra wybory.

Z małej litery celowo.
        • szczurek.polny Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 15:12
          Coś ty taka sfrustrowana? Nie zostałaś Wicelochą?

Nie za wysoko wierzysz? Przecież jesteś tylko podrzędnym trollem na gówno znaczącym Forum z marginalnymi zasięgami.
          • dorota_333 Re: Swiniok bawi dzis w Miami na gali MMA 12.04.26, 15:44
            > Przecież jesteś tylko podrzędnym trollem na gówno znaczącym Forum z marginalnymi zasięgami.

Mam nadzieję, że Przycinek przeczyta, jak wysoko cenisz jego forum. No i pozdrowienia dla reszty Dyskutantów powinieneś dołączyć smile

"Wicelocha" smile Masz dobry dzień, szmaciarzu.
    • dorota_333 No i w sumie co z tymi negocjacjami z Iranem 12.04.26, 14:11
      ...bo się pogubiłam. Jest koniec wojny i kolejne oszałamiające zwycięstwo, czy nie ma?
      • senioryta13 Re: No deal. 12.04.26, 15:09
        dorota_333 napisała:

> ...bo się pogubiłam. Jest koniec wojny i kolejne oszałamiające zwycięstwo, czy
        > nie ma?

zwyciestwo jest bez wzgledu na deal czy jego brak.
        • dorota_333 Re: No deal. 12.04.26, 15:45
          Na czym więc polega?
          • kadzilak Re: No deal. 12.04.26, 15:59
            dorota_333 napisała:

> Na czym więc polega?
            Zrobi sierote z Kundla Vanca I umocni pozycje

wiadomosci.onet.pl/swiat/przebiegly-plan-iranu-i-chin-zamierzaja-uderzyc-w-najczulszy-punkt-usa/mzk0vbb
            Reszcie po mysli idzie. Jemu zreszta tez. Ciag dalszy zemsty na Ameryce, bo juz chyba my tylko o to teraz chodzi. Pewnie za te przegrana z Bidonem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka