Dodaj do ulubionych

Patrzcie, kogo tu reklamujemy

28.01.05, 22:51
Od jakiegos czasu forum PiG zdobi link do "Forum konserwatystow". Skorzystalem z niego, przez krotki czas pisywalem tam, az po "dyskusji" w tym watku
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=19898880
...zostalem wywalony. Bez zadnego uzasadnienia. Moja "zbrodnia" bylo najwyrazniej to, ze napisalem "konkrety prosze".

Wniosek niech admin wyciagnie samodzielnie.
Obserwuj wątek
    • klip-klap Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 22:58
      Co Ci zrobili ?
      Sprawdziles czy wypowiadsz sie zgodnie z ich regulaminem("Posty bluzniercze beda
      kasowane")? wink
      • robisc Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:03
        klip-klap napisał:

> Co Ci zrobili ?
        "Posty bluzniercze beda kasowane")? wink

To mi sie podoba na ich forum najbardziej smile
      • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:14
        klip-klap napisał:

> Sprawdziles czy wypowiadsz sie zgodnie z ich regulaminem("Posty bluzniercze
        > beda kasowane")? wink

Robilem co moglem, ale widocznie i tak za malo.

A co do naszej dyskusji o eutanazji, ktorej tam juz nie dokonczymy:

> Tak jak napisalem,nic tak nie swiadczy o pogladach jak wlasny przyklad.

Caly czas nie rozumiesz (albo udajesz, ze nie rozumiesz), o co chodzi. Powtarzam wiec raz jeszcze, ze chodzi tylko i wylacznie o legalizacje, a nie o udowadnianie, ze eutanazja to fajna zabawa i obowiazek nowoczesnego czlowieka. Jesli nadal nie rozumiesz - JKM popiera legalizacje narkotykow, lacznie z tymi najgorszymi. Czy zatem powinien dac sobie w zyle dla przykladu?
        • klip-klap Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:33
          JKM popiera legalizacje narkotykow, lacznie z tymi najgorsz
          > ymi. Czy zatem powinien dac sobie w zyle dla przykladu?

To jest mysl!

Co do eutanazji,to chce jednak dozyc emerytalnego wieku. Powoduja wiec mna
          egoizm i przezornosc.
          • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:59
            > To jest mysl!

W sumie jak sie nad tym zastanowic - moze juz tak zrobil? To by wiele tlumaczylo...

> Co do eutanazji,to chce jednak dozyc emerytalnego wieku.

Co ma piernik do wiatraka?
            • klip-klap Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:17
              > W sumie jak sie nad tym zastanowic - moze juz tak zrobil? To by wiele tlumaczyl
              > o...

Dziwie sie,ze wczesniej tego nie napisales.

> > Co do eutanazji,to chce jednak dozyc emerytalnego wieku.
              >
              > Co ma piernik do wiatraka?

To tylko przezornosc.
              • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:47
                > > Co ma piernik do wiatraka?
                >
                > To tylko przezornosc.

Ale co ma piernik...?
              • robisc trzeba sie zastanowic 29.01.05, 21:55
                Dzis na forum Kraj tez ktos sie skarzyl, ze go wyrzucili z forum radiomaryjcow.

Dalej jestem przeciwny promowaniu ich u nas i wogole dawaniu linkow do innych
                forow. Nie wiem, co w ten spsob zyskujemy. Chyba jedynie antyreklame.
                • klip-klap Re: trzeba sie zastanowic 29.01.05, 22:02
                  Niech powisza troche,potem sie zobaczy.
                  Zreszta sami sie wykoncza jak dalej beda tak postepowac,kogo beda bawic rozmowy
                  miedzy 4 uzytkownikami ?
                  • robisc o teraz zrobiles im antyreklame u nas :) 30.01.05, 00:49
                    A to odpowiedz Yossiego do tego goscia z FK:

Re: Do właścicieli dawnego forum Radia Maryja
                    Autor: yossarian18
                    Data: 29.01.2005 21:52

Wyleciałeś za prowokowanie. Już od dawna miałem Ciebie na oku, dzisiaj
                    przegiąłeś.
                    Życzę pwodzenia.
                • heimer Re: trzeba sie zastanowic 30.01.05, 10:19
                  robisc napisał:

> Dalej jestem przeciwny promowaniu ich u nas i wogole dawaniu linkow do innych
                  > forow. Nie wiem, co w ten spsob zyskujemy. Chyba jedynie antyreklame.

Reklame daje sie na swoich stronach chcac kogos promowac lub gdy sie z kims sympatyzuje.
                  Nie wiem czy mozemy sie sympatyzowac z grupeczka wzajemnej adoracji, my ktorzy chyba uznajemy wolnosc wypowiedzi.

Masz racje. To dla nas antyreklama.
                  • klip-klap Re: trzeba sie zastanowic 30.01.05, 10:35
                    Nie zgadzam sie. Pisze wyraznie,ze to konserwatysci. Mysleliscie,ze tacy
                    malowani tylko i ze roznica sprowadza sie od jednego slowa? Dzieki temu linkowi
                    mozna zobaczyc czym rozni sie liberal od konserwatysty.
                    • heimer Re: trzeba sie zastanowic 30.01.05, 11:45
                      klip-klap napisał:

> Nie zgadzam sie. Pisze wyraznie,ze to konserwatysci. Mysleliscie,ze tacy
                      > malowani tylko i ze roznica sprowadza sie od jednego slowa? Dzieki temu linkowi
                      > mozna zobaczyc czym rozni sie liberal od konserwatysty.

Hmmmm.... ja myslalem (sorry za prostactwo), ze konserwatyzm to system pogladow, a nie zamordyzm nie dopuszczajacy polemiki tylko wolanie sieg heil jak wodz sie odezwie.

No ale znowu sie czegos nauczylem. Juz wiem czym jest konserwatyzm.

Hmmmm... chociaz konserwatysci w Anglii biora udzial w dyskusjach i polemikach.
                      Gowno.... dalej nie wiem co to konserwatyzm sad
                      • klip-klap Re: trzeba sie zastanowic 30.01.05, 12:03
                        Tu masz konserwatystow w wydaniu polskim.
                        Jednak glowne powody umiesczenia linku to: sprzeciw wobec konstytucji ue i ich
                        zainteresowanie wolnym rynkiem. Co do obyczajowosci,to przeciez wiadomo jakie
                        maja stanowisko. Musze jednak przyznac,ze nie spodziewalem sie takiej ich
                        wrazliwosci na pewne zagadnienia.
                        • heimer Re: trzeba sie zastanowic 30.01.05, 12:09
                          klip-klap napisał:

> Tu masz konserwatystow w wydaniu polskim.

No tak.
                          Polski konserwatyzm ma sie tak do konserwatyzmu, jak polska lewica do lewicy i jak polska prawicy do prawicy itd.

> Jednak glowne powody umiesczenia linku to: sprzeciw wobec konstytucji ue i ich
                          > zainteresowanie wolnym rynkiem.

Jezeli chce sie z kims pokazywac publicznie to musi mi sie podobac przynajmniej z 80% cech osoby, z ktora sie afiszuje. Jedna czy dwie cechy (z dziesiatkow) to za malo.
                          Nie bede sie afiszowal z ruskim czy polskim bandziorem tylko dlatego, ze wspolnie uwazamy BMW za nasze ulubione auto i ze nie lubimy placic podatkow.
    • przycinek.usa Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 22:59
      He he he he. No przykro mi. Nie przejmuj sie. My jestesmy bardziej tolerancyjni.
    • robisc Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 22:59
      Nie martw sie - my Cie lubimy smile
      • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:17
        No prosze - zostalem meczennikiem i od razu zyskalem na popularnosciwink.
        • krzysztofsf Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 28.01.05, 23:35
          Chciales, zeby chlopaki sie "w grzechu babrali" opisujac co im sie nie podoba ? wink
          • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:04
            Jesli lubia wzajemna adoracje, ich sprawa. Nie wiem tylko, co na forum liberalow robi link do forum zamordystow.
            • krzysztofsf Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:28
              kimmjiki napisał:

> Jesli lubia wzajemna adoracje, ich sprawa. Nie wiem tylko, co na forum liberalo
              > w robi link do forum zamordystow.
              >

Moze dlatego, ze jestesmy liberalni?
              • klip-klap Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:35
                i tolerancyjni, ale link do lewica.pl to bylaby przesada wink
                konserwatysci przynajmniej przejawiaja jakies fascynacje wolnym rynkiem
                • krzysztofsf Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:56
                  klip-klap napisał:

> i tolerancyjni, ale link do lewica.pl to bylaby przesada wink

Jakbys go opisal "Smiej sie razem z nami" to czemu nie wink

> konserwatysci przynajmniej przejawiaja jakies fascynacje wolnym rynkiem

Mozna powiedziec, ze to co nas rozni nie jest sprzeczne z naszymi zasadami, a czesc zalozen sie pokrywa. Naturalnie panstwo wyznaniowe z terrorem religijnym, tez by rozlozylo wolny rynek - ale to nie grozi.
                  • klip-klap umieszczamy lewica.pl ? 30.01.05, 12:06
                    > Jakbys go opisal "Smiej sie razem z nami" to czemu nie wink

Powaznie sie nad tym zastanawiam.
                    • robisc Re: umieszczamy lewica.pl ? 30.01.05, 12:28
                      klip-klap napisał:

> > Jakbys go opisal "Smiej sie razem z nami" to czemu nie wink
                      >
                      > Powaznie sie nad tym zastanawiam.

Jako forum zaprzyjaznione?
                      • klip-klap Re: umieszczamy lewica.pl ? 30.01.05, 12:32
                        Z takim opsiem jak Krzysztof napisal ?
                        Co myslisz o tym, moze to by bylo zbyt przekombinowane ?
                        • robisc Re: umieszczamy lewica.pl ? 30.01.05, 12:37
                          klip-klap napisał:

> Z takim opsiem jak Krzysztof napisal ?
                          > Co myslisz o tym, moze to by bylo zbyt przekombinowane ?

Jestem przeciwnikiem zbyt rozbudowanego opisu forum. Popatrz jak wyglada wlasnie
                          forum Yossiego - koszmar.
                          • klip-klap Re: umieszczamy lewica.pl ? 30.01.05, 12:44
                            Ja tez nie lubie takiego chaosu. Tutaj zawsze bylo przejrzyscie. To bardzo luzny
                            pomysl,w sumie zeby to jakos wygladalo trzebaby wywalic fora. To znowuz powoduje
                            pewien chaos decyzyjno-organizacyjny i zbyt czeste zmiany.

Nie wiesz co sie dzieje z blogiem Franza,dawno nic nie napisal ?
                            • robisc Re: umieszczamy lewica.pl ? 31.01.05, 07:21
                              klip-klap napisał:

> Ja tez nie lubie takiego chaosu. Tutaj zawsze bylo przejrzyscie. To bardzo luzn
                              > y
                              > pomysl,w sumie zeby to jakos wygladalo trzebaby wywalic fora. To znowuz powoduj
                              > e
                              > pewien chaos decyzyjno-organizacyjny i zbyt czeste zmiany.
                              >
                              > Nie wiesz co sie dzieje z blogiem Franza,dawno nic nie napisal ?

Pewnie mu sie znudzil, bo na forach pisuje. Poniewaz blog jest martwy
                              postanowilem usunac link.
              • kimmjiki Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:52
                krzysztofsf napisał:

> Moze dlatego, ze jestesmy liberalni?

Zatem wstawmy rowniez linki do forum antyklerykalow, komunistow i satanistow. Jak liberalizm to liberalizm.
                • krzysztofsf Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 29.01.05, 00:57
                  kimmjiki napisał:

> krzysztofsf napisał:
                  >
                  > > Moze dlatego, ze jestesmy liberalni?
                  >
                  > Zatem wstawmy rowniez linki do forum antyklerykalow, komunistow i satanistow. J
                  > ak liberalizm to liberalizm.
                  >
                  Zastanawiamy sie nad kacikiem humorystycznym.
                  • vice_versa Re: Patrzcie, kogo tu reklamujemy 02.02.05, 11:25
                    Pewnie, uwazam ze pomysl jest cool. W koncu moga tez istniec liberalni
                    satanisci, prawda? Moze niektóre koty by tego nie potwierdzily, ale... Przeciez
                    taki satanizm to jakis teatrzyk dla doroslych, mi tam skóra nie cierpnie. Ja
                    bym im pokazal jaki ze mnie szatan... hi hi hi..
    • maaax NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 29.01.05, 22:51
      sie zasada
      "Tam, gdzie panuje pełna wolność wypowiedzi, tam nieodpowiedzialność deprawuje
      mówców".
      Nicolás Gómez Dávila

To motto widnieje caly czas na naszej stronie.Trzeba czytac ze zrozumieniem.
      Rozmawiac mozna nawet we 2. Ale tolerowac zasmiecania forum, o okreslonym i
      zdecydowanym profilu, nie bedziemy.
      • kimmjiki Re: NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 30.01.05, 11:42
        > tolerowac zasmiecania forum, o okreslonym i zdecydowanym profilu, nie
        > bedziemy.

A moglbym chociaz wiedziec, czym to forum "zasmiecilem"?
        • krzysztofsf Re: NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 30.01.05, 23:34
          kimmjiki napisał:

> > tolerowac zasmiecania forum, o okreslonym i zdecydowanym profilu, nie
          > > bedziemy.
          >
          > A moglbym chociaz wiedziec, czym to forum "zasmiecilem"?
          >
          Wydaje mi sie, ze popieraniem grzechu sodomii.
          Maja prawo nie roztrzasac czegos, co budzi ich odraze.
          Podobnie jak ty, zapewne nie mialbys ochoty wysluchiwac wynurzen kaprofaga, uporczywie roztrzasajacego roznice smakowe pomiedzy kalem biegunkowym a z zatwardzenia i oburzajacego sie na twoj brak zrozumienia, wynikajacy wg niego wylacznie z bezmyslnej niecheci to sprobowania tego "cymesu".
          • kimmjiki Re: NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 31.01.05, 00:04
            krzysztofsf napisał:

> > A moglbym chociaz wiedziec, czym to forum "zasmiecilem"?
            > >
            > Wydaje mi sie, ze popieraniem grzechu sodomii.

Tyle tylko, ze ja takiego poparcia nie wyrazilem. W ogole zreszta nie zdazylem nic powiedziec na ten temat. Zadalem pytanie, dostalem ogolnikowa odpowiedz, poprosilem o konkrety i na tym sie skonczylo.

> Maja prawo nie roztrzasac czegos, co budzi ich odraze.

Sami przeciez zaczeli tamta dyskusje.

> Podobnie jak ty, zapewne nie mialbys ochoty wysluchiwac wynurzen kaprofaga

Ale nie wywalalbym go za to z forum.
            • krzysztofsf Re: NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 31.01.05, 00:20
              Usilowales dyskutowac na temat aksjomatow.Twoje dopytywania odebrali (i slusznie) jako ich negacje.
              Wywalili cie z forum, poniewaz nie spelnilec kryteriow ich regulaminu (posty bluzniercze....i zapewne ich autorzy smile)

Tak samo bys sie dziwil, jakbys sie dopytywal o gwarancje na niepokalane poczecie i by cie wycieli?

Ich prawo - forum zamkniete.
              • kimmjiki Re: NIgdy nie ukrywalismy, iz kierujemy 31.01.05, 00:57
                > Usilowales dyskutowac na temat aksjomatow.

Nic podobnego - zapytalem tylko, w jaki niby sposob homoseksualisci szkodza spoleczenstwu. Jesli to jest podwazanie aksjomatow, to mam wrazenie, ze cala ich ideologia to jeden wielki aksjomat (a wlasciwie dogmat). Ale w takim razie niechby przynajmniej uczciwie napisali, ze warunkiem pisania na ich forum jest posiadanie identycznych pogladow jak oni.

> Ich prawo - forum zamkniete.

W porzadku, ja im prawa do kiszenia sie we wlasnym sosie nie zabieram. Nie widze tylko powodu, dla ktorego forum liberalow ma ta kiszonke reklamowac.
                • vice_versa Ciekawe raczej co ukrywaja... 02.02.05, 11:06
                  O rany, kimmjiki, czy Ty czasem nie zmuszasz krawezników do myslenia? Pytanie
                  jest tendencyjna forma wypowiedzi preferowana przez ludzi ciekawych i otwartych
                  na swiat. Pytanie zmusza ludzi o TWARDYCH pogladach do skonfrontowania sie ze
                  swiatem, tymczasem TWARDOSC pogladów polega na tym ze to swiat ma przyjac
                  poglady twardych. Taki rodzaj wymuszania aprobaty. Bardzo madre, gwarantuje
                  wieczna frustracje tym ze ziemia nosi innych ludzi a konserwatywne niebo nie
                  grzmi. Otwartosc w zderzeniu z Konserwami nie ma szans, podobnie jak zadawanie
                  pytan kraweznikom o to czy lubia kwiaty. Kwiaty sie wacha a krawezniki kopie.
                  Tak to juz na tym swiecie jest. Nie zmusza sie krawezników do wachania kwiatów,
                  nawet pytaniami w rodzaju: "a konkretnie w czym Ci kwiaty przeszkadzaja?"
                  Szkodzi bowiem z definicji samo ich istnienie. Jak polozysz kwiaty na
                  krawezniku to szlachetnie, ale nie wymagaj by Ci ich ludzie nie zdeptali. Wiec
                  zrobiles wszystko super, wiesz juz, ze ludzie dziela sie na ludzi i krawezniki,
                  wiesz tez ze perel nie rzuca sie przed wieprze, tylko nie uciekaj z podwinietym
                  ogonem, idz im dokop. W imie swoich konserwatywnych pogladów. Tez sie beda
                  domagac zrozumienia.
                  A swoja droga kazdy krweznik marzy by byc kwiatem, tak jak konserwa by byc
                  rybka, a homofob o czym marzy to mi sie w ogóle w glowie (i nie tylko) nie
                  miesci wiec wole sprawy nie roztrzasac... wink
    • robisc jaki fajny watek mi sie przypomnial :) 30.01.05, 01:01
      lza sie w oku kreci

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=5167642&a=5588695
    • vice_versa KONSERWYZM a konserwatyzm 02.02.05, 10:45
      1. Widze, ze traktujecie te sprawe jako "niegrozny wybryk", rzecz której mozna
      sie bylo po konserwatystach spodziewac, wrecz naturalna.

2. Kimmjiki, mam taka zasade, w forach zamknietych nie uczestnicze. Byc moze
      nie wiem co trace. Jednak w swiecie gdzie otwartosc, zdolnosc porozumiewania
      sie, uszanowania odmiennych pogladów takie zachowanie jest dowodem
      prowincjonalnosci umyslowej. Barbarzyncy mi nie odpowiadaja z przyczyn bardzo
      zasadniczych. Zwracaja sie przeciw cywilizacji w której zyje. Powinienes sie
      jednak cieszyc kimmjiki, ze Ty potrafisz z nimi rozmawiac, ze chcesz. Ludzie sa
      rózni, a Ci którzy komunikowac sie nie chca, na rozumieniu innych im nie
      zalezy, sa znacznie biedniejsi. Zasluguja bardziej na wspólczucie niz infamie.

3. Jesli ktos uzurpuje sobie prawo do tego jak ludzie maja sie kochac i jak sie
      to robi bezgrzesznie to jest nieprawdopodobnie smieszny. W dodatku dowodzi
      tylko tego ze kochac nie potrafi i wcale mu na tym nie zalezy. Nie rozumiem jak
      mozna miec cos przeciwko innym którzy okazuja sobie zaufanie, przywiazanie i
      lojalnosc. W dodatku w imie wyzszych racji "prawdziwosci" swoich pogladów.

4. Zalaczanie linków mi sie podoba. Latwiej sie wchodzi i jest dowodem
      otwartosci. Z podobnych przyczyn maaax moze sie u nas cieszyc wolnoscia
      wypowiedzi. To ze na jego forum panuje zamordyzm, obchodzi mnie tyle co
      zeszloroczny snieg.

5. Polecam rekawiczki do otwierania drzwi w miejscach publicznych, maseczki
      filtrujace powietrze, srebrne kombinezony i wprowadzenie certyfikatów
      zywnosciowych "Hetero made". Z pewnoscia powinno pomóc. Przyniesie to wieksze
      poczucie szczescia, bezpieczenstwa przed zdegenerowanym i rozprzerzonym
      moralnie swiatem. Warto umiec odrózniac Konserwatyzm, od szczelnie zamknietych
      Konserw.
      • krzysztofsf Re: KONSERWYZM a konserwatyzm 02.02.05, 11:01
        vice_versa napisał:

> 2. Kimmjiki, mam taka zasade, w forach zamknietych nie uczestnicze. Byc moze
        > nie wiem co trace. Jednak w swiecie gdzie otwartosc, zdolnosc porozumiewania
        > sie, uszanowania odmiennych pogladów takie zachowanie jest dowodem
        > prowincjonalnosci umyslowej.

Nie zgodze sie z Toba - sa fora i fora.
        To, ze forum jest zamkniete, nie zawsze oznacza, ze wypowiedzi beda cenzurowane a dyskutanci niedopuszczani do glosu.
        Z kolei, np tutejsze forum jest otwarte, a ma 3 czy 4 adminow - praktycznie mimo "otwartosci" forum moznaby zmiazdzyc wybranego oponenta, pozostawiajajac mu jedynie mozliwosc wyzalania sie na innych forach - podobnie jak w przypadku forum zamknietego.
        Naturalnie sie to u nas nie zdaza (cenzura polityczna) ale spamerzy omijaja juz forum, podobnie jak osoby nachalnie domagajace sie pomocy w odrabianiu zadan domowych z WOS.
        Tak wiec nie kieruj sie tylko zludnoscia braku cenzury na forach otwartch, poniewaz byc moze calkiem niepotrzebnie dyskredytujesz jakies bardzo ciekawe forum zamkniete (pisze ogolnie, a nie o konkretnym forum).

>
        • vice_versa Re: KONSERWYZM a konserwatyzm 02.02.05, 11:15
          Jasne. Dzieki. Pewnie jakbym potrzebowal, to bym prosil admina etc. Tyle ze to
          jakis nie mój swiat. Poza tym przegladac i czytac to jedno, pisac zupelnie co
          innego. Potrzeby skandalizowania mam mocno rozwiniete ale i humanitaryzmu i
          poblazliwosci troche potrafie z siebie wyluskac wink
          Jesli mam ochote na Naturyzm, to tam nie musi byc wolnosci pogladów i
          otwartosci bo podgladaczy bedzie wiecej. Ale jesli mam ochote na wymiane
          pogladów i mysli, to czy mysli moze byc ZA DUZO, lub czy mysli moga byc NIE
          TAKIE?
          Pozdrawiam
        • robisc Re: KONSERWYZM a konserwatyzm 02.02.05, 22:53
          krzysztofsf napisał:

> Naturalnie sie to u nas nie zdaza (cenzura polityczna) ale spamerzy omijaja juz
          > forum, podobnie jak osoby nachalnie domagajace sie pomocy w odrabianiu zadan d
          > omowych z WOS.

Pieszczosce mowimy stanowcze "nie"!
      • kimmjiki Re: KONSERWYZM a konserwatyzm 02.02.05, 14:21
        > Powinienes sie jednak cieszyc kimmjiki, ze Ty potrafisz z nimi rozmawiac, ze
        > chcesz.

Chyba jednak nie potrafie, skoro mnie usuneli. A czy chce - no coz, rozmowa z radiomaryjcami to zadna przyjemnosc, przekonalem sie tez nie raz, ze sa oni absolutnie niewrazliwi na logiczna argumentacje, ale nigdy nie zaszkodzi sprobowac. Gdybym sie przyczynil do zmiany pogladow chocby przez jedna osobe, juz bylby to sukces.
    • robisc :) 02.02.05, 23:49

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24536&w=20009854&v=2&s=0
      • klip-klap Re: :) 02.02.05, 23:53
        czytalem,ale w koncu tych lobuzow z LPR wywalili wiec chyba jakies podstawy mieli;
        nie dziwie sie konserwie,ze nie ufa materialom GW o LPR,
        • krzysztofsf Re: :) 03.02.05, 00:32
          klip-klap napisał:

> czytalem,ale w koncu tych lobuzow z LPR wywalili wiec chyba jakies podstawy mie
          > li;
          > nie dziwie sie konserwie,ze nie ufa materialom GW o LPR,

Ale podejscie maja troche jak z Laskowika - "Nie pisz, ze traktor nie ma jednego kola a, ze ma az trzy."

Lub jak z tego kawalu gierkowskiego - "zaslonimy firanki i bedziemy udawali, ze dalej jedziemy".

Porownaj sposob dyskusji i komentarzu z e-upr (zeby jeszcze tam zmienili zapis dyskusji tak, zeby sie watkowaly, tak przy okazji) a z forum konserwatystow.
          • vice_versa Re: New Age i szamanizm na forum Konserw 03.02.05, 02:51
            Tak, to czysty Laskowik...

Albo i lepiej... Gosc sie nazywa "shanti":

• Re: Nie bedzie tu zadnych oszczerstw wybiorczej !
            shanti 29.01.2005 18:12 + odpowiedz

BARDZO DOBRZE> PRZYNAJMNIEJ NIECH JEDNO FORUM,KTORE JA ZA SWOJE TEZ UWAZAM<
            NIECH BEDZIE WOLNE OD TEJ LEWACKIEj ateistycznej propagandy grzechu>
            wYRZUCAJ STAD SMIECIE, BRACIE!
            • vice_versa Re: New Age i szamanizm na forum Konserw 03.02.05, 02:54
              A ten maaax to tyran, typowo narodowe, ciekawe ze oni jeszcze popleczników
              znajduja... W koncu nie wszystkimi da sie rzadzic takimi prostymi metodami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka