stoje_i_patrze Stefan Michnik 18.04.11, 21:20 Przyznam że ktoś się nieźle natrudził 1.bp.blogspot.com/_jLdEId-uwUE/S4cd1gfJBAI/AAAAAAAABTM/OVm9BUqsApc/s1600-h/Gazeta+Wyb2.jpg Odpowiedz Link
dorota_3 Pippa Middleton 02.05.11, 16:47 No dobra, post całkowicie plotkarski i bez sensu, ale nie chciałam, żeby to zginęło w otchłani internetu (przy tym może sprawi przyjemność Panom ). Sylwetka druhny, która przyćmiła ślub stulecia (nie udawajcie, że nie zerkaliściw w telewizor): awhitecarousel.com/2011/her-royal-hotness/ Podobno na Facebooku powstało "the Pippa Middleton Ass Appreciation Society" Odpowiedz Link
glupi_jasio Re: Troche humoru na dziś... 05.05.11, 14:17 Walka stulecia: www.youtube.com/watch?v=nSt4vCbmle0 Odpowiedz Link
klip-klap decyzje Tuska pasuja tylko do tego watku 07.05.11, 22:20 Byli hazard, kastrowanie, byla walka z dopalaczami, a oto kolejny sukces rzadu stulecia. "Przed stadionem zawisł transparent: "Nie róbmy polityki. Zamykajmy stadiony, a potem kopalnie i szpitale. I niech nie będzie niczego". Po rozpoczęciu drugiej połowy kibice krzyczeli , podobnie jak dzień wcześniej kibice Legii w Warszawie: "Tusk, ty matole, rząd obalą ci kibole". Mieli też transparent "Stop hiPOkryzji". (...) Inny kibic przygotował sobie koszulkę z napisem " Panie T...Bóg wybacza, kibice nigdy"." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9556928,Poznan___Tusk__ty_ACmatole__rzad_obala_ci_kibole___Doping.html Odpowiedz Link
llukiz Re: decyzje Tuska pasuja tylko do tego watku 18.05.11, 13:08 Najśmieszniejsi są tu i tak kibice którzy w ramach protestu postanowili przestać drzeć mordy na stadionach. Czekam na protest urzędników polegający na zaprzestaniu brania łapówek. Odpowiedz Link
klip-klap re kibice 19.05.11, 20:02 Ale krzyczeli gdzies indziej i dostali madnaty za obraze majestatu Donalda Matola I, O, taki obrazek pasuje. i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/95043-aresztowac-go.JPG Odpowiedz Link
glupi_jasio kto znieważa organ... 19.05.11, 21:00 home.comcast.net/~fotoszop/foto/organ.jpg Odpowiedz Link
klip-klap sprawny PRemier 15.05.11, 21:20 Po trzydniowym tygodniu pracy "Dziennikarze prześwietlili tryb pracy szefa rządu. Według nich, tydzień pracy premiera zaczyna się w poniedziałkowe popołudnie i kończy w piątek rano. A to dopiero początek... W tym temacie można powiedzieć jedno: wszyscy chcielibyście tak pracować!" wiadomosci.dziennik.pl/polityka/galeria/334788,1,trzydniowy-tydzien-pracy-premiera-rzadowe-samoloty-traktuje-jak-taksowki-galeria-zdjec.html PRemier sie relaksuje i ma duzo sil ""Od paru dni dwóch polityków, Grzegorz Napieralski i Marek Wikiński, uporczywie wmawia mi, że jestem zmęczony. Panowie, sprawdźmy kto jest zmęczony, a kto jest w formie. Zapraszam Was do wspólnego biegu" - napisał premier." www.fakt.pl/Tusk-wyzywa-Napieralskiego-na-pojedynek,artykuly,103643,1.html Odpowiedz Link
klip-klap puk! puk! 21.05.11, 16:17 kto tam ? ABW PO laptopa! --znalezione w internecie Odpowiedz Link
leny20-4-7 prl wraca? 24.05.11, 13:44 www.youtube.com/watch?v=QtDgpsBOQCI&feature=player_embedded 1. wskaz kibola! moze dorota ona ma odpowiednio czula wrazliwosc. 2. kibice sa przez niektorych traktowani jak bydlo...ciekawe czy potrafia tak argumentowac jak ten ziomal na koniec tego filmiku. 3. przy takim zaangazowaniu niesympatykow, jesli partia milosci nie pojdzie po rozum do glowy, dojdzie na jesieni do pata. Odpowiedz Link
dorota_3 Re: prl wraca? 24.05.11, 13:53 > moze dorota ona ma odpowiednio czula wrazliwosc Przed chwilą zagroziłes mi sprawą sądową, ty.... Odpowiedz Link
stoje_i_patrze gordon brown 06.07.11, 21:52 niezle,mi przypadl berlusconi: www.youtube.com/watch?v=spOxzzAxUdI Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Kabaret Ani Mru Mru & Robert Górski - Posiedzenie 11.07.11, 11:41 Kabaret Ani Mru Mru & Robert Górski - Posiedzenie Rządu www.youtube.com/watch?v=FFy9aktTac0&feature=related Odpowiedz Link
llukiz Re: Kabaret Ani Mru Mru & Robert Górski - Posiedz 14.07.11, 12:44 Nadgorliwcy z TVP już usunęli film... Swoją drogą wcześniejsza wersja 'jak pis dojdzie do władzy', było dużo lepsza Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Re: Kabaret Ani Mru Mru & Robert Górski - Posiedz 17.07.11, 12:52 nowe linki stojeipatrze.blogspot.com/2011/07/humor-dnia-posiedzenie-rzadu.html Odpowiedz Link
zbyszko1975 Re: Kabaret Ani Mru Mru & Robert Górski - Posiedz 15.07.11, 10:25 Mają poczucie humoru,hi. Odpowiedz Link
llukiz teorie spiskowe 14.07.11, 20:17 www.freedomsphoenix.com/Uploads/Graphics/211-1005094805-simple2.jpg Odpowiedz Link
klip-klap ulubieniec salonow i wyborcow 26.07.11, 22:45 s1.fotowrzut.pl/90GVCBDCN6/1.jpg Odpowiedz Link
wolo Jaka jest różnica między Grecją i Portugalią? 27.07.11, 23:37 Około sześciu miesięcy. Odpowiedz Link
stoje_i_patrze wlochy 04.08.11, 23:54 www.reuters.com/article/2011/08/04/us-italy-ratingagencies-prosecutors-idUSTRE7734FR20110804 Odpowiedz Link
leny20-4-7 ciekawe podejscie do recesji 25.08.11, 11:36 panzner.typepad.com/.a/6a00d83451591e69e2015434a71b53970c-pi Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Przynależe do struktur ;) 19.08.11, 13:17 Dorota: "SiP po prostu silnie zradykalizował się politycznie (aż po przynależność do struktur, jak sądzę)" post 156 kuczynski.blogbank.pl/2011/08/16/sierpniowa-przeprawa-miedzy-scylla-a-charybda/ Odpowiedz Link
stoje_i_patrze kolejny hit 20.08.11, 10:57 Kolejny Hit w wydaniu "Doroty". "@ Leny, 184, ostatni akapit skierowany do p. Piotra Nie chcę tutaj przenosić dyskusji na ten temat, ale proszę Gospodarza o puszczenie tej wypowiedzi, bo muszę odpowiedzieć na ewidentne kłamstwo. Kłamiesz, Łeny, pisząc, że mi “podziękowano”. Opuściłam tamto miejsce sama, z kilku powodów, które opisałam w pożegnalnym wątku. Niestety, założyciel Forum wątek wyciął, a mnie zbanował (o czym zresztą dowiedzialam się miesiąc później, jak sam o tym napisał). Wyjaśniam to, bo mam poczucie goryczy, w tamtym miejscu napisałam ponad 2 tys postów. Linkowałam to już dla SiP, zlinkuję i dla Ciebie, bo doskonale opisuje atmosferę tamtego miejsca. To jest właśnie to, co tam robicie: wywczas.salon24.pl/308274,kto-jest-agentem-scios-czy-ll Uwaga do p. Piotra - są fora opanowane przez aparatczyków pisowskich. Właśnie z takiego miejsca dwa miesiące temu odeszłam. Jak widać - trudno się od nich uwolnić, znajdą człowieka i tu Proszę o niedopuszczenie do dyskusji na ten temat, ja już się nie będę wypowiadać. ======== Fora opanowane przez aparatczyków, ja szukam agentów, pracuję w służbach i strukturach partii. Leny z kolei kłamie, dorota się pożegnała ale tak naprawde zostałą zbanowana i to wszystko z prosba o niedopuszczanie do dyskusji ROTFL hahahahahahahha to jest po prostu mistrzostwo hahahahh Odpowiedz Link
hurys_w_tancu Re: kolejny hit 20.08.11, 16:41 Skoro chcesz koniecznie odpowiedzi, to proszę bardzo. 1. Rzeczywiście uważam, że jestes jakoś powiązany z PiS. Twój całkowity brak obiektywizmu i zaciekłość, z jaką występujesz, utwierdza mnie w tym. 2. Nigdzie nie napisałam, że pracujesz w służbach. 3. To JEST forum aparatczyków pisowskich. Dwóch ludzi, którzy mnie stąd wygryzło (tak, że nie chcąc ustawicznie kopać się z koniem, odeszłam) nie pojawia się od tej pory (lub bardzo rzadko). Pewnikiem realizują to samo zadanie w innych miejscach. 4. Przedstawiona przeze mnie historia mojego odejścia jest prawdziwa. 16 czerwca (o ile dobrze pamiętam) napisałam wątek pożegnalny, w którym przedstawiałam motywy odejścia. Wątek został usunięty bez żadnego wyjaśnienia przez Przycinka. O tym, że mam bana (jako dorota_3) dowiedziałam się jakiś miesiąc później - nie miałam o tym pojęcia Było to paskudne - i o to mam żal, jeżeli o cokolwiek. Nie pozwolono mi się pozegnać z miejscem, gdzie napisałam ponad 2 tysiące postów. 5. Dobrze się stało, że zacytowałeś tutaj tego linka do Wywczasa. Rżałam ze śmiechu czytając. To wypisz wymaluj to Forum Pewnie ktoryś z Adminów wytnie ten post, może przeczytasz wcześniej. Odpowiedz Link
stoje_i_patrze odpowiedź 21.08.11, 15:57 > > 1. Rzeczywiście uważam, że jestes jakoś powiązany z PiS. Twój całkowity brak ob > iektywizmu i zaciekłość, z jaką występujesz, utwierdza mnie w tym. brak obiektywizmu? Dobre, tak jestem z PIS, moja ksywka wspak to PIS. bla bla bla. Zapomniałaś chyba jak regularnie nabijałem się z Jarka. Zresztą wskazywałem że to mały jarek i nie ma żadnej taktyki. Eh, weź leki, proszę. > > 2. Nigdzie nie napisałam, że pracujesz w służbach. Wystarczą sugestie. > 3. To JEST forum aparatczyków pisowskich. Dwóch ludzi, którzy mnie stąd wygryzł > o (tak, że nie chcąc ustawicznie kopać się z koniem, odeszłam) nie pojawia się > od tej pory (lub bardzo rzadko). Pewnikiem realizują to samo zadanie w innych m > iejscach. A ja tam nie wiem. Z tego co jedynie zrozumiałem miedzy wierszami do Dirloff był chyba jakos powiązany z PIS. Wskaż proszę konkrety, nicki. Ja przyznam szczerze że w wątkach politycznych nie zawsze biorę udział i wielokrotne "naparzanki" przechodziły bokiem. > 4. Przedstawiona przeze mnie historia mojego odejścia jest prawdziwa. 16 czerwc > a (o ile dobrze pamiętam) napisałam wątek pożegnalny, w którym przedstawiałam m > otywy odejścia. Wątek został usunięty bez żadnego wyjaśnienia przez Przycinka. > O tym, że mam bana (jako dorota_3) dowiedziałam się jakiś miesiąc później - nie > miałam o tym pojęcia Było to paskudne - i o to mam żal, jeżeli o cokolwiek. > Nie pozwolono mi się pozegnać z miejscem, gdzie napisałam ponad 2 tysiące post > ów. Dorota, zostałaś wywalona. Te niby żegnanie się to mi przypomina możliwość żołnierzy radzieckich co zostali wezwani na front. Wyboru to oni nie mieli. > 5. Dobrze się stało, że zacytowałeś tutaj tego linka do Wywczasa. Rżałam ze śmi > echu czytając. To wypisz wymaluj to Forum Cieszę się że "rżałaś". To wątek "humor na dziś" > > Pewnie ktoryś z Adminów wytnie ten post, może przeczytasz wcześniej. > A nie wiem czy wytnie czy nie. W każdym bądź razie mam dla Ciebie odpowiedzi które papcio Kuczyński wyciął. To dopiero nieobiektywny typ, przy nim jestem mistrz świata w dziedzinie sprawiedliwości. Dobrze że chociaż się przyznał że jest nieobiektywny: picasaweb.google.com/lh/photo/euCnP4yDY5w3tlhQrFtUjQ?feat=directlink nieźle mataczysz. Odpowiedz Link
stoje_i_patrze prosty dowód 21.08.11, 18:56 Jest jeszcze jeden prosty dowód na to że zostałaś z tego forum wyrzucona i że sama nie odeszłaś. Otóż w ramach humoru dnia wgrałem tutaj Twoje bezpodstawne insynuacje iż jestem powiązany z jakąś partią (wiadomo jaką! PIS!). To dla mnie był humor dnia, tak jak wypowiedź tego typa co stwierdził że jestem z PIS bo moja ksywka wspak to PIS hehe. Pomimo że nie linkowałem tego humoru w żadne miejsce to napisałaś na blogu Kuczyńskiego we wpisie 171: kuczynski.blogbank.pl/2011/08/16/sierpniowa-przeprawa-miedzy-scylla-a-charybda/#comment-43476 "I tak na koniec - właśnie widzę, że zlinkowałeś mój post (156) w miejscu, gdzie nie mogę na ten zarzut odpowiedzieć. Mało eleganckie, łagodnie mówiąc. Ale to też jest sposób, w jaki zacietrzewieni działacze walczą z odmiennością poglądów." Innymi słowy wynika z tego że regularnie przeglądasz to miejsce! Skoro je przeglądasz to wcale się nie pożegnałaś. Jesli sie ktos bowiem żegna ŚWIADOMIE z jakims miejscem to tam nie wraca. Ty wracasz co DOBITNIE świadczy że jest inaczej niż piszesz. Mam nadzieję że NIE odpiszesz bo nie chce mi się już pisać na ten temat i kopać się z koniem. Szkoda mi czasu po prostu, pogoda ładna za oknem. Odpowiedz Link
hurys_w_tancu żaden dowód 21.08.11, 20:15 To, że czytam, ma być dowodem na to, żem wyrzucona? Mój wątek pożegnalny kilka osób pamięta pewnie, więc nie zarzucaj mi kłamstwa. Ano przeglądam czasami, bo (po pierwsze) niektórzy dyskutanci (jak Szutnik) zawsze są warci przeczytania, niezależnie od tego, na jaki temat się wypowiadają. Po drugie - z mojej perspektywy niektóre wątki są bardzo zabawne. Nie mam jednak najmniejszej potrzeby pisać tutaj - robię to wyłącznie, żeby się bronić. To, że - dwa miesiące po moim odejściu (i późniejszym zbanowaniu) - jestem krytykowana jest nadużyciem. Jak można szarpać kogoś, kto nie może się bronić? (a przynajmniej nie może pod swoim nickiem). Paskudne. I tyle. Odpowiedz Link
vice_versa Re: Troche humoru na dziś... 07.10.11, 15:40 www.youtube.com/watch?v=4VXAhH2y1X4&feature=player_embedded Przekomiczny filmik wyborczy, choć finał kapuściany. Odpowiedz Link
ago-ya Re: Troche humoru na dziś... 18.10.11, 19:29 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/72/32119124986024327621483.jpg/][IMG=http://img72.imageshack.us/img72/4727/32119124986024327621483.th.jpg][/IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us Odpowiedz Link
leny20-4-7 oredzie powyborcze 19.10.11, 00:49 wpolityce.pl/wideo/16600-kabaretowy-klub-dwojki-oredzie-powyborcze-premiera Odpowiedz Link
klip-klap jaki rzad takie i represje 22.10.11, 10:10 - Jak żyć panie premierze? - pytał Donalda Tuska Stanisław Kowalczyk, najbardziej znany w Polsce plantator papryki. Teraz, gdy po wyborach gwiazda "paprykarza" przygasła, rolnikami z tak zwanego "zagłębia paprykowego" interesuje się CBA. Jak pisze "Rzeczpospolita", Biuro bada, czy nie próbowali wyłudzić od państwa zawyżonych odszkodowań za zniszczone uprawy. - Ci co uczciwie podeszli do tematu mogą spać spokojnie - uspokaja rzecznik CBA. www.tvn24.pl/0,1721600,0,1,cba-zabralo-sie-za-papryke,wiadomosc.html Odpowiedz Link
leny20-4-7 przesmiewcze o Prezydencie Komorowskim 26.10.11, 16:31 twitter.com/#!/KomorowskiPL Odpowiedz Link
leny20-4-7 smieszne tylko z pozoru 27.10.11, 16:10 podlinkowalem to studium przypadku juz w watku zamachowym pod wpisem Vice versy dotyczacym umyslow zniewolonych. aby nie zaginelo jak w/w watek bedzie morfowal w coraz wieksze przepychanki slowne zamieszczam i tutaj. www.youtube.com/watch?v=zNNz0yzHcwg&feature=player_embedded Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Faszyści? Polacy? 04.11.11, 09:42 img706.imageshack.us/img706/5835/screenshotxza.png Odpowiedz Link
tartaczek Re: Faszyści? Polacy? 13.11.11, 18:40 @SIP Trafny ten obrazek. Dla rozladowania nastrojow-ciekawostka. wiadomosci.onet.pl/swiat/piramida-w-gizie-zamknieta-z-powodu-masonskich-ryt,1,4904619,wiadomosc.html Tak na zdrowy rozsadek , to jak napisal ktos w komentarzach, wlasnie jej zamkniecie dla zwiedzajcych potwierdza plotke . Turysci mogliby przeszkadzac. Odpowiedz Link
leny20-4-7 oto Polska wlasnie 14.11.11, 10:02 kontakt24.tvn.pl/temat,koszmar-weekendowych-powrotow-quot-za-takie-warunki-mamy-placic-quot-,154384.html Odpowiedz Link
klip-klap dziura w ZUS 24.11.11, 20:06 www.youtube.com/watch?v=ZL7WQLUOIAQ&feature=mfu_in_order&list=UL Odpowiedz Link
leny20-4-7 ALL U can eat 29.11.11, 19:58 www.rybinski.eu/?p=3256&lang=all dopreczuje moze, ze chodzi mi o foto tam zamieszczone. Odpowiedz Link
klip-klap porzadny obywatel 30.11.11, 15:12 Musze przyznac, ze pierwsza czesc rozmowy rozbawila mnie do lez www.youtube.com/watch?v=7XwdC0Pk-mc&feature=related Odpowiedz Link
leny20-4-7 jak budowano dziki zachod...czyli autostarda po 05.12.11, 16:57 polsku. "W tym czasie w innym zakątku Polski trwały już przygotowania do uroczystego otwarcia stukilometrowego odcinka autostrady. Laudację wygłosił pan prezydent, a laureat Oscara – Jan A.P. Kaczmarek – zaprezentował skomponowany specjalnie na tę okazję (!) utwór muzyczny. – Kiedy doktor Kulczyk poprosił mnie o to, nie wahałem się ani chwili – mówił artysta. – Orkiestra dęta jest idealną machinerią dla oddania eksplozji celebracji. Ten utwór ma zaprosić do podróży.*" az slow mi zabraklo jak to przeczytalem! moze chlopaki z usa napisza jak u nich oddaje sie do uzytku niecale 70 mil autostrady. *za: blog.rp.pl/feusette/2011/12/05/orkiestra-deta/ Odpowiedz Link
marcinpru Re: Troche humoru na dziś... 03.12.11, 16:31 hahaha --- alkomaty.bialystok.pl Noclegi Gdańsk Super latarka dla każdego calivita Odpowiedz Link
klip-klap z Donaldem musisz sie usmiechac 05.12.11, 21:15 Przewidzieli Donalda w 1987! www.youtube.com/watch?v=Dp6gWCaWu_A&feature=related Odpowiedz Link
szczurek.polny Niewolnik narysował 07.12.11, 21:34 Polecam wszystkim rysunki Niewolnika (ci co czytują Rolexa już go znają). Na przykład ten: niewolnik.salon24.pl/370915,nr-0239-jak-w-banku Odpowiedz Link
leny20-4-7 Re: Niewolnik narysował 07.12.11, 22:49 szkoda, ze napisał - "pisze" bo poza tym ten "eurror" radzi. dla mnie jednak najwieksza groteska to ten obrazek: niewolnik.salon24.pl/357469,nr-0230-pogoda-na-jutro Odpowiedz Link
leny20-4-7 reformy Tuska 04.01.12, 20:37 www.rybinski.eu/wp-content/uploads/reformy_Tuska.png Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Humor dnia - Beat Goldiego 14.01.12, 18:54 Humor dnia - Beat Goldiego stojeipatrze.blogspot.com/2012/01/humor-dnia-beat-goldiego.html Odpowiedz Link
leny20-4-7 po co angela pojechala do chin:) 03.02.12, 23:07 njusacz.blogspot.com/2012/02/ujawnijmy-po-co-kanclerz-merkel.html Odpowiedz Link