stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 03.08.19, 22:57 "Ballada o Januszku Pe kumplu Donalda Te". Rada małpa, że się śmieli, kiedy mogła udać człeka, widząc panią przed kamerą, wlazła pod stół, cicho czeka. Pani wyszła, drzwi zamknęła Janusz - figlarz nuż do dzieła! Wziąwszy pański przyrząd z gumy, (co go pani używała, kiedy męża z nią nie było a tej pani się nudziło) Stanął przed kamerą dumny długowłosy, panicz "śliczny" krzywousty wielki członek który wygląd ma falliczny. Za to dostał w ryj od żonki, powiedziała Januszowi: "wyglądacie jak dwa członki!" Innym razem w telewizji chciał pochwalić się trofeum bo przyjechał prosto z lasu z polowania dla kut-asów Był wprost pewien że pod pachą niesie właśnie głowę dzika Jak się później okazało "dzik" ten, to świnia z chlewika! Stanley W-ski Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 03.08.19, 23:26 KORUPCJI STOP! Powiedziała Julka aresztując dziewczynki i chłopców z podwórka. Ryby w jeziorze zaniemówiły... bo też w korupcji uczestniczyły! Korupcji nie będzie już od teraz to mówię ja, Julia Pitera Ministra - specjalista od PO-uczania w resorcie Strojów i Uczesania Stanley W-ski 09.2011r. Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 04.08.19, 09:03 Niechętniem dzisiaj zasnął bom zasnął z żoną własną I niechętnie się budzę bo śniły mi się cudze Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 04.08.19, 09:34 www.youtube.com/watch?v=cZ6TVgcudWQ Odpowiedz Link
pepe49 Praca 31.10.17, 18:36 a to z europy-spalił się 2piętrowy dom w Londynie.Spłonęli na 2gim piętrze pakistańczycy,spłonęli na parterze jamajczycy a z 1szego piętra białasy nie.Więc organizacje antyrasistowskie szum podnoszą,żądają wyjaśnień.Wychodzi bidny Brandmeister(szef strażaków) i się tłumaczy:Bardzo państwa przepraszam,ale wszystkie białe były wtedy W PRACY. marucha.wordpress.com/humor/ Odpowiedz Link
sexytenss Re: Troche humoru na dziś... 18.01.18, 05:42 Minha gente não venha pra o Brasil só tem ladrão, assalto toda hora e uma quadrilha no congresso acabando com o País e o PT acabando com tudo... clixxxcash.biz/ Odpowiedz Link
kinga.cycek Re: Troche humoru na dziś... 15.02.18, 15:39 Tanie-taxi.com Najtańsza taksówka Warszawa Tanie taxi Warszawa Tanie-taxi.com Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Ze smiechem trzeba, z dystansem :) 11.10.18, 18:35 Inaczej sie nie da chyba Nowy wieżowiec będzie nosił nazwę Widok Tower, ale inwestor nazywa go również biurowcem J44. Więcej: metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/56,141635,24032415,obok-rotundy-wyrosnie-blisko-100-metrowy-wiezowiec-tak-bedzie.html#s=BoxOpImg3 W srodku Europy, w stolicy Tygrysa rosnie wam...Widok Tower Odpowiedz Link
hektor-achilles Re: Troche humoru na dziś... 26.12.18, 00:39 promocja-kredyty.ebrokerpartner.pl Odpowiedz Link
lastboyscout Ona ? tanczy dla mnie 29.01.19, 01:12 Jak karnawal to siec bawic Palikot & Grodzka - Ona Tańczy Dla Mnie Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Ona ? tanczy dla mnie 04.08.19, 08:53 "Ballada o Januszku Pe kumplu Donalda Te". Rada małpa, że się śmieli, kiedy mogła udać człeka, widząc panią przed kamerą, wlazła pod stół, cicho czeka. Pani wyszła, drzwi zamknęła Janusz - figlarz nuż do dzieła! Wziąwszy pański przyrząd z gumy, (co go pani używała, kiedy męża z nią nie było a tej pani się nudziło) Stanął przed kamerą dumny długowłosy, panicz "śliczny" krzywousty wielki członek który wygląd ma falliczny. Za to dostał w ryj od żonki, powiedziała Januszowi: "wyglądacie jak dwa członki!" Innym razem w telewizji chciał pochwalić się trofeum bo przyjechał prosto z lasu z polowania dla kut-asów Był wprost pewien że pod pachą niesie właśnie głowę dzika Jak się później okazało "dzik" ten, to świnia z chlewika! Stanley W-ski Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 09.02.19, 14:23 www.facebook.com/leszczyc/videos/2249410568719625/ Odpowiedz Link
lastboyscout Bez komentarza ;) 12.03.19, 17:58 cdni.rt.com/files/2019.03/xxl/5c87c119fc7e93e7508b4579.jpg Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 03.08.19, 18:15 SŁOWO NA NIEDZIELĘ: I spojrzał z góry Pan na pana Donka który jest dla kraju tym, czym była stonka. Z tym, że te w paski wstrętne robaki niszczyły tylko nasze ziemniaki... Rzekł więc do Donka Pan z wysokości: co ty pier... im o miłości?! Nie dbasz o swoich jakby rodakach, chyba zamienię cię znów w robaka... Albo cię oddam do "konkurencji", za twe uczynki i zaniedbania, bo trudno znaleźć w kraju nad Wisłą większego Donku od ciebie drania! Stanley W-ski Odpowiedz Link
stanley-w-ski Re: Troche humoru na dziś... 04.08.19, 17:28 "KOD-owce" Jadą, jadą, jadą z jakimś tam przesłaniem hej, uważajcie Warszawiacy na stado baranie Wszyscy tacy "młodzi", wszyscy uśmiechnięci hej wszyscy wyglądają jak mocno je...nięci Odpowiedz Link
bookmajster Re: Troche humoru na dziś... 10.09.19, 15:12 Spotykają się szefowie USA, Rosji i Unii. Pierwszy mówi: - Kurcze, jeden z moich ministrów jest narkomanem, ale nie wiem który? Prezydent Rosji mówi: - Eee tam, jeden z moich jest w mafii i też nie wiem który. A szef Unii: - No kochani, to jeszcze nic, u mnie któryś ekspert jest fachowcem i też nie mam pojęcia, kto... Odpowiedz Link
bookmajster Re: Troche humoru na dziś... 10.09.19, 15:12 Spotykają się szefowie USA, Rosji i Unii. Pierwszy mówi: - Kurcze, jeden z moich ministrów jest narkomanem, ale nie wiem który? Prezydent Rosji mówi: - Eee tam, jeden z moich jest w mafii i też nie wiem który. A szef Unii: - No kochani, to jeszcze nic, u mnie któryś ekspert jest fachowcem i też nie mam pojęcia, kto... blog blog blog blog blog blog Odpowiedz Link
kaja70072 Re: Troche humoru na dziś... 17.09.19, 13:00 dobry żart www.blackcatstudio-lodz.pl Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Dowcip przedwyborczy 😊 10.10.19, 18:53 “Polska jest silnym państwem, które broni swoich obywateli i w kraju, i poza jego granicami.” wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25295010,polak-wieziony-pol-roku-w-syrii-uwolniony-od-dwoch-dni-jest.html#s=BoxOpImg2 Posikac sie mozna normalnie 😊 Odpowiedz Link
pigeon_shit_dust Pojszczalem siem ze smiechu :) 29.10.19, 16:16 Niezle jajca robicie w tej Polsce wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25358609,mazowsze-upc-zada-od-emeryta-400-tys-zl-odszkodowania-za-zalanie-serwerowni.html Odpowiedz Link
marzeniazwierzakow Re: Troche humoru na dziś... 14.01.20, 21:41 www.facebook.com/marzeniazwierzakow/posts/28683136332211 Proszę zobaczcie ten post i POMÓŻCIE ... Odpowiedz Link
marzeniazwierzakow Re: Troche humoru na dziś... 14.01.20, 22:22 KOCHANI, jeszcze raz prosimy o wsparcie.... proszę PRZECZYTAJCIE 🙏 www.ratujemyzwierzaki.pl/lokalmruczkowo Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 02.03.20, 21:08 Ech ! Rozowa elyta ... Wlasciwie winno to byc zamieszczone w watku "Chamy i obrzydliwosci" poniewaz nazwac to dowcipem uwlacza poczuciu jakiegokolwiek humoru vimeo.com/user109215378/review/395020903/65f74bac46 vimeo.com/user109215378/review/395020903/65f74bac46 Odpowiedz Link
kasianowik123 Re: Troche humoru na dziś... 19.03.20, 10:37 Taki tam żarcik sytuacyjny. dodam jeszcze jeden: - Co pomyślał koronawirus, patrząc na Podlasie? - tej mapy nie przejdę, pierdolę Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 24.07.20, 04:43 Do kolekcji tych, ktorzy rzadza zyciem miliinow ludzi: burmistrz wraz z first lady ... Odpowiedz Link
lastboyscout Re: Troche humoru na dziś... 06.01.21, 02:18 Z DYSTANSEM. 😅😅😅 " Diabeł postanowił zaszczepić Anglika, Francuza, Niemca i Polaka. Mówi do Anglika: - Proszę tu twoja szczepionka. U - Nie chcę! - No weź, dżentelmen by się zaszczepił. I Anglik się zaszczepił. Diabeł zwraca się do Niemca: - Teraz Twoja kolej. - Nie dziękuję! - No weź, dżentelmen by się zaszczepił. - Nie chcę! - To rozkaz! I Niemiec się zaszczepił. Diabeł zwraca się do Francuza: - Teraz Ty. - Nie zmusicie mnie! - No weź, dżentelmen by się zaszczepił. - Nie dziękuję! - To rozkaz! - I tak nie się nie zaszczepię! - Ale wiesz, teraz taka moda. I Francuz się zaszczepił. Diabeł zwraca się do Polaka: - Zostałeś tylko Ty. - Nie zaszczepię się! - No proszę, dżentelmen by się zaszczepił. - Nie ma mowy! - To rozkaz! - Nie! - Wiesz, teraz taka moda. - Nie zrobię tego i tak! - Słuchaj... kim ty właściwie jesteś? - Polakiem. - Aaa, Polakiem! To wiadomo, że ty się nie zaszczepisz. - CO KURWA, JA SIĘ NIE ZASZCZEPIĘ???!!! " Odpowiedz Link
marta-zwial Re: Troche humoru na dziś... 31.03.21, 11:23 -Szukam mężczyzny na namiętne spotkania. Mam 24 lat i zgrabne ciało, moje nagie zdjęcia i kontakt na stronie: bzykanki.pl __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ Wyszukaj mnie po niku: Maggda-x napisz do mnie lub zadzwoń o każdej porze, odpisuje zazwyczaj do 5 minut, czekam. Odpowiedz Link