bagracz 31.01.09, 20:28 Właśnie dostałem informację, że banki na Ukrainie odmawiają wypłaty waluty mimo iż potwierdzają, że wpłynęła na konto. Tłumaczenie gorteskowe. Nie mają pieniędzy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoje_i_patrze Ukraina: krach banków 13.02.09, 09:49 www.rp.pl/artykul/2,262748_Ukraina__krach_bankow_.html znajomy robi biznesy na ukrianie i powiedzial ze tam nikt nie trzyma juz kasy w banku. i teraz mam pomysl na biznes: zakladajac pozytywne rozwiazanie sprawy w Polsce a tam nie, proponuje za dular y i euracze kupic w pipe ziemi na ukrainie. gorzej bedize jak ta s*ka tymoszenko dojdzie do wladzy i dekretem putina wywlaszcza wszystkich cudzoziemcow... Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Ukraina może spowodować "efekt domina" 13.02.09, 10:17 www.rp.pl/artykul/2,262805.html Odpowiedz Link
bushii_3 lekko off-topic 13.02.09, 11:20 zalozmy scenariusz, ze bank w ktorym mam zarazem kredyt jak i swoje oszczednosci w formie lokat przestaje wyplacac pieniadze i nie pomagaja tu gwarancje panstwa. czy osoby w mojej sytuacji mialyby sie czym przejmowac? na chlopski rozum pieniadze beda nadal na koncie i beda wykorzystywane na splacanie kolejnych rat kredytu. czy sie moze myle? przepraszam za troche upersonalizowanie tematu Odpowiedz Link