zonqa 07.08.12, 09:38 Szukam dobrego ginekologa na NFZ w okolicach do prowadzenia ciąży zależy mi na tym by wykonywał wszelkich badań i nie zakładał że jest wszystko ok Kogo polecacie?? Pilne!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11111 A czy musi być profesjonalista? 07.08.12, 22:10 No bo ja się tym tak trochę po amatorsku interesuję. I choć nie mam dyplomu to zapewniam cię, że zaangażowania to u mnie nie brakuje. No i oczywiście za free, jak w NFZ. Odpowiedz Link
ada-0 Re: A czy musi być profesjonalista? 08.08.12, 09:14 No to chyba jakiś żart, prowadzenie ciąży nie przez lekarza? Rozumiem konsultacje, porady ale to nie może zastąpić lekarza. Ja też polecam Czeczelewską, prowadziła moją ciąże bliźniaczą. Odpowiedz Link
zonqa Re: dobry ginekolog 08.08.12, 10:54 U czeczelewskiej prowadziłam pierwszą ciąże i nie uważam że jest profesjonalna. Ostatnie usg miałam w 21 tyg, a badanie gin chyba ze 3 razy wciągu całej ciązy było więc rozumiecie dlaczego taka opinia i poszukiwania nowego lekarza Odpowiedz Link
cotelle24 Re: dobry ginekolog 08.08.12, 11:47 podobno dobry jest dr Ostrowski. w środy przyjmuje w Promedzie na NFZ <http://www.promed.net.pl/page38.php> Odpowiedz Link
fvita Re: dobry ginekolog 09.08.12, 13:37 O dr Ostrowskiem też słyszałam dobre opinie.. W PRO-MEDZIE przyjmuje jeszcze dr E. Piskorz, ale to już chyba nie na NFZ, ale polecam tak na marginesie... :-) Odpowiedz Link