Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Kobyłce

07.08.12, 22:26
Czy mozecie polecic jakiegos dobrego fryzjera w Kobyłce. Wiem, ze jest Estetica, ale jestem srednio zadowolona z ciecia tam wlosow. Czy ktos byl na górze w API lub w pawilonach na Napoleona?
m.
Obserwuj wątek
    • next-forum Re: Fryzjer w Kobyłce 07.08.12, 22:51
      Polecam salon fryzjerski przy ul.Pieniążka. jeżeli chodzi o "cięcia" to tak jak się chce tak Pani ścina jedna jaki i druga. Osobiście byłam u jednej i drugiej Pani i byłam bardzo zadowolona, oczywiście doradzą co będzie lepsze. Jeżeli chodzi o cennik mają bardzo przyzwoity:)
      Osobiście bardzo polecam:)
      • usura Re: Fryzjer w Kobyłce 08.08.12, 21:10
        Ja również polecam salon na ul. Pieniążka. Zawsze wychodziałam zadowolona. I ceny przystępne.
        • madeleine28 Re: Fryzjer w Kobyłce 08.08.12, 22:19
          Rozumiem, ze nie jest to fryzjer w baraku, tylko jakis standard jest?
          Jaka cena za sciecie i farbowanie?
          m.
    • fvita Re: Fryzjer w Kobyłce 09.08.12, 13:32
      Witam,
      niestety ja nie polecam tego fryzjera... Zarówno ja tak i moja koleżanka byłyśmy niezadowolone z baleyag-u, który miałyśmy tam robiony.. Cięcie też nie za specjalne i ceny też średnie. W sumie tak jak wszędzie.. Ten salon wcześniej znajdował się na ul. Warszawskiej, a teraz został tam przeniesiony jeżeli mówimy o tym samym salonie...
      SZCZERZE ODRADZAM
      • wa.dora Re: Fryzjer w Kobyłce 10.08.12, 11:39
        Polecam Akademie fryzur w Zielonce a w zasadzie Paulinę, zawsze jestem zadowolona z farbowania jak i z obcinania. Szczeze przyznam że nie znam innych fryzjerek w tym salonie wiec polecam
        Pauline. Moja bratowa czesała sie i farbowała na swój ślub u Kasi też była baedzo zasowolona.
      • ewa12345.1 Re: Fryzjer w Kobyłce 19.08.12, 12:45
        Witam bardzo mi przykro ze nie była Pani zadowolona z naszych usług i szkoda ze nie poinformowała nas Pani osobiscie tylko tutaj na forum.Pozdrawiam Ewa
    • vienetta Re: Fryzjer w Kobyłce 10.08.12, 23:11
      Polecam panią Monikę znad Api, ceny ok i dziewczyna naprawdę się stara, zawsze jestem zadowolona.
      • madeleine28 Re: Fryzjer w Kobyłce 16.08.12, 08:11
        A co salonem studio urody Ewa na Jana Pawla?
        Niby maja zbiegi na cialo i inne rzeczy ale usługi fryzjerskie rowniez
        m.
        • prospeky2 Re: Fryzjer w Kobyłce 05.05.14, 19:46
          Polecam ten salon. Chodzę tam do pani Ani, niezwykle miła i odważna babeczka. Zawsze wychodzę zadowolona, obydwie lubimy eksperymentować :-) Szczerze polecam.
          • pina20 Re: Fryzjer w Kobyłce 23.07.14, 18:22
            jak cenowo jest w studio urody Ewa w Kobyłce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka