Dodaj do ulubionych

Jaki dekoder DVB-t?

14.09.12, 10:28
Witam, jak w tytule szukam dekodera DVB-t, nie najprostszego a takiego co będzie robił za odtwarzacz multimedialny (najlepiej wszystkie formaty włącznie z mkv). Ma ktoś odpowiednią wiedzę lub doświadczenie z takim sprzętem? A może jakiś model DVD z dekoderem DVB-t? Może coś co ma twin tuner? Czytałem różne fora ale z reguły ludzie polecają dość stare modele, co prawda sprawdzone ale już nie obsługują wszystkiego.
Obserwuj wątek
    • bozydar4 Re: Jaki dekoder DVB-t? 29.01.13, 10:51
      Z dekoderów to polecam wybrać troszeczkę droższy dekoder DVB-T taki ok 150zł powinien odtwarzać juz wszystko. A jeżeli chodzi o antenę to u mnie pokojowa się nie sprawdziła, pieniądze wyrzucone w błoto, zwykła najtańsza antena siatkowa doskonale spełnia swoje zadanie, najlepiej zamontować na balkonie. www.megamarket.com.pl/tuner-dvb-t
      • netkobylak Re: Jaki dekoder DVB-t? 29.01.13, 12:23
        Temat ma już brodę...
        Kupiłem Thomsona THT501 - całkiem przyzwoity sprzęt. Śmiga aż miło na starej antenie siatkowej.
    • mania.com Re: Jaki dekoder DVB-t? 30.01.13, 11:13
      zobacz na stronie mobile2, mają tam sporo różnych dekoderów i na pewno coś dla siebie znajdziesz. My już kupiliśmy tam jeden dekoder dla rodziców i twierdzą że dobrze się spisuje, ale to wszystko zależy od potrzeb- im był potrzebny najprostszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka