Dodaj do ulubionych

Kobyłczanin - problem ze stroną

07.06.13, 13:32
Czy to tylko u mnie się nie wyświetla nic i mam tylko dostęp do archiwum, czy u Was podobnie się dzieje? Mógłby ktoś sprawdzić bo jestem ciekaw czy bana dostałem, czy to tylko przejściowe problemy techniczne...
www.kobylczanin.pl/Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kobylka34 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 07.06.13, 15:26
      u mnie również się nie wyświetla
      • damyk1 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 08.06.13, 11:16
        To coś się popsuło, dzięki kobyłka34 za odpowiedź, pozdrawiam
        • 11111 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 08.06.13, 14:42
          To coś było od zawsze zepsute, od samego początku gdy się 10 lat temu narodziło. Nie ma co płakać.
          • aklybok Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 10.06.13, 07:52
            z kobyłczaninem to jest tak mniej więcej jak z rodziną, w której się wszyscy tłuką, krzyczą i odnosi się wrażenie, że daleko tu do jakiejkolwiek zgody... ale gdy się chce pomóc to wszyscy się jednoczą przeciw Tobie ...; tak, narodziło się to 10 lat temu (kobyłczanin) i szybko umarło... a gdy burmistrz (podejrzewam, że nieświadomy- bo ja tez nie wiedziałem o tym pisemku) wydał biuletyn kobyłczanin to nagle zmartwychwstali dawni właściciele nazwy i z wielkim oburzeniem piszą co tylko się da na temat burmistrza... i nie to, że jestem za Robertem, ale nazwa powinna być urzędu miasta ot chociażby z tej przyczyny, że kobyłczanin prędzej czy później padnie tak jak to było 10 lat temu... tak więc mój apel do właściciela- niech pan odda nazwę Robertowi (oczywiście nie za darmo) bo i tak kobyłczanin legnie...
            • 11111 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 10.06.13, 12:37
              To trochę nie tak. Gdy powstawał to było to pisemko z założenia chwalące burmistrza (poprzedniego) i szkalujące opozycję. Wydawane było przez MOK przy współudziale m.in. jego pracowników, a obecnych "redaktorów" Kobyłczanina. Na zarzuty opozycji dlaczego MOK wydaje niezarejestrowane pismo (tytuł "Kobyłczanin" nie był zarejestrowany w sądzie) odpowiadano, że Kobyłczanin to biuletyn (pismo wewnętrzne jakiejś organizacji) a nie czasopismo (skierowane do ogółu) i dlatego nie wymaga rejestracji. Gdy jednak zakończono współpracę z dyrektorem MOK to jeden z jego dawnych współpracowników nagle zmienił zdanie odnośnie konieczności rejestracji tytułu i złożył w swoim imieniu stosowny wniosek w sądzie. I przejął w ten podstępny sposób pismo, które od wielu lat było własnością nas wszystkich. W mojej opiniii jest to po prostu złodziejstwo, choć niestety zgodne z literą prawa. Dura lex, sed lex...
            • adam.adamowicz Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 10.06.13, 15:09
              Zanosi się,że nieświadomy ,"nie wiedziałem" Robert legnie w najbliższych wyborach to i po co mu ten tytuł,ośmieszył się tylko w sądzie, a przy okazji i nasze miasto.Macie swoje pismo urzędowe "Kobyłka.pl" , za za nasze podatników pieniądze,tam wszystko jest cacy, możecie się napawać "sukcesami" tej ekipy,milej lektury.
            • kobylka34 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 11.06.13, 07:59
              Panowie z taką wiedzą to tylko na garnuszku u sołtysa.... oj trzeba pisać pochlebne komentarze.Kobyłka to miasto należące do MIESZKAŃCÓW i dlatego pismo Kobyłczanin jest bardzo popularne wśród społeczeństwa lokalnego.Dlaczego? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami.
              • aklybok Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 11.06.13, 10:06
                popularne??? (:0 polemizowałbym... mi tylko chodzi o to, że nagle pojawił się (zmartwychwstał) gdy Robert wydał swój biuletyn... czyż nie??? na stronie internetowej kobyłczanina ile jest archiwalnych numerów? 3? czy się mylę...

www.klawiszowemarki.strefa.pl
                • aklybok Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 11.06.13, 10:07
                  nagle sobie przypomnieli i Robertowi zrobili porute że chciał chłop swój biuletyn Kobyłczaninem nazwać... mi tylko o to chodzi... że to trochę nie fair... pozdrawiam!
          • damyk1 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 21.06.13, 12:38
            A tego to nie musisz mi wyjaśniać ;) Tylko lubię czasem poczytać te bzdury o których to tak piszą i szukają dziury w całym. pamiętam doskonale jak za poprzedniego burmistrza informowano o wspaniałych dokonaniach Kobyłki o planach itp...
            • adam.adamowicz Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 21.06.13, 15:02
              Dziur w Kobyłce dostatek nie trzeba szukać są prawie na każdej ulicy.Mieszkam w Kobyłce od kilkudziesięciu lat i większego ściemniania i robienia mieszkańców w bambuko jak obecnie nie było nigdy.
              • damyk1 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 21.06.13, 20:20
                Kobyłka była znana kiedyś że w całym powiecie miała najlepsze drogi - od jakiś ok. 15 lat infrastruktura została bardzo zaniedbana - skoro mieszkasz tutaj kilkadziesiąt lat a ja nie mniej to sam Panie Adamowicz zdajesz sobie sprawę z tego faktu i to jeszcze przed Mikulskim Kobyłka zaczeła niszczeć, więc tutaj ani na Mikulskiego ani Roguskiego nie będę wieszać psów bo od 15 lat problemy zaczęły się w całym powiecie... Chociaż biorąc pod uwagę Wołomińskie dziury,Zielonkowskie i Ząbkowskie nie utwardzone drogi oraz Radzymin, Kobyłka nie jest taka zła ale to nie zasługa Roguskiego tylko poprzedników jeszcze z czasów PRL [nie jestem komunistą i nie popieram tamtych czasów]
                • adam.adamowicz Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 22.06.13, 16:11
                  Pan Mikulski nigdy nie rządził w Kobyłce,a raczej w Wołominie.Co do kobyłkowskiej infrastruktury to obecnie praktycznie nie dzieje się nic,marazm kompletny,może trzeba wskrzesić akcję czynów społecznych jak w PRL-u.Władza wskaże co mieszkańcy mają zrobić a pan burmistrz będzie robił za ANIOŁA jak w serialu "Alternatywy 4 " .
                  • damyk1 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 22.06.13, 17:17
                    Sorry Jakubowski
                    Co do infrastruktury to w całym powiecie wiele sie nie dzieje spowodu pustek w budżecie po kanalizacji...
                    • damyk1 P.S. 22.06.13, 17:27
                      Jakubowski rządził 16 lat i też zbytnio nic dobrego nie wyrządził ale fakt 16 lat rządzenia to i przyjaźnie które się skończyły jak stara ekipa musiała odejść i teraz płaczecie bo kokosy się skończyły czyż nie tak p. Adamowicz? Coś mi się wydaje że był Pan kiedyś związany z Urzędem Miasta...
                      A co do zera infrastruktury to ul. Nadarzyn została wyasfaltowana, ul. Wąska za SP2 została wyłożona kostką, Ręczajska została wyfrezowana [choć tutaj nie mam pojęcia czy UM czy starostwo to robiło... Także powolutku cosik się zaczyna dziać po drenażu budżetu z kanalizacją...
    • kaaes68 Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 29.06.13, 16:19
      ktoś wie kiedy nowy numer pojawi się w necie?
      • aklybok Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 30.06.13, 21:04
        Damyk coś zaczyna sie dziać??? czekaj kiedy to wybory?? czyżby niedługo??
      • kobylczanin.pl Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 01.07.13, 11:26
        już jest www.kobylczanin.pl
    • kobylczanin.pl Re: Kobyłczanin - problem ze stroną 01.07.13, 11:25
      Szanowny Panie,
      Nie było żadnych problemów tylko materiały z poprzedniego wydania zostały przeniesione do archiwum a nowych jeszcze nie było. Zapewniam, że wszystko jest OK. www.kobylczanin.pl
      Pozdrawiam
      Paweł Majkowski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka