Dodaj do ulubionych

kontakt z WS

28.10.14, 13:44
Dzis chcialam zadac kilka pytan kandydatce WS z mojego okregu. Zajrzalam na strone, byl podany mail.. i niestety wiadomosci wracaja do mnie. Wiec chcialam sie skontaktowac ze WS mailowo, aby podali mi prawidlowy adres. Hm... do nich tez nie docieraja moje wiadomosci.
Mam pytanie, czy moze ktos z Panstwa probowal nawiazac kontakt mailowy z nimi? Przepytac osoby kandydujace z okregow?
Ja wychodze z zalozenia, ze glosuje sie na ludzi ze swoich okregow, a nie na partie, stowarzyszenia itd.
Obserwuj wątek
    • artur7770 Re: kontakt z WS 28.10.14, 13:55
      Na stronie są podane także telefony, zawsze można zadzwonić.
      • kobylka34 Re: kontakt z WS 28.10.14, 18:49
        Ponad to organizują spotkania ,wrzucają każdemu do skrzynki gdzie i kiedy ? Ja jeszcze nie dostałem.
        • selena_s Re: kontakt z WS 29.10.14, 10:30
          Na spotkania nie mam czasu, ulotka to dla mnie same slogany. Telefon - owszem to dobre rozwiazanie, ale mimo wszystko wole maila, ktorego moge w dowolnej chwili przeczytac, odpisac, tak samo druga strona.
    • marek.k72 Re: kontakt z WS 29.10.14, 11:58
      nie szkoda Pani czasu na takie bzdury jak wczytywanie się w wyborczą propagandę czy chodzenie na głosowanie?
      • selena_s Re: kontakt z WS 29.10.14, 13:36
        Glosowanie dla mnie to przywilej demokracji i dlatego odkad mam prawo to glosuje. Wybory samorzadowe sa dla mnie dosc istotne, bo moge zaglosowac na ludzi, ktorych znam (np. osoby z sasiedztwa), ktore kojarze z poprzednich wyborow (nazywam ich zawodowymi kandydatami). Wkurzam sie, ze ciagle te same twarze kandyduja do powiatu i wyzej... no ale coz, mam wybor i moge na nich nie glosowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka