toz1 06.07.05, 14:33 Informuje o powstaniu nowej strony www dotyczacej Kobylki - galerii fotograficznej - pod adresem: www.kobylka.org Obecnie jest tylko jedna galeria, ale strona bedzie powoli rozbudowywana. Zapraszam do odwiedzin i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenuphar77 Re: www.kobylka.org 07.07.05, 12:43 sympatyczna inicjatywa :) stronę odwiedziałam i czzekam na więcej zdjęc ! Odpowiedz Link
doktorpiotr Re: www.kobylka.org 11.08.05, 21:02 No ładnie, ładnie. Coprawda niedużo fotek narazie ale widzę że zdjęcia mają charakter bardziej artystyczny niz czysto informacyjny. Pozatym nie ilość się liczy a jakość. No i pomysł z naszym Kościołem jako motywem przewodnim - ładna seria. Fotografujesz posługując się technikami tradycyjnymi (film i może ciemnia) czy cyferką?? Sam trochę focę b&w tradycyjnie (choć z braku czasu coraz rzadziej) i moze uda mi sie wreszcie to poskanowac i sam jaką galeryję sklecę?? W kwestii formalnej to może przydałaby się wersja html, bez animacji. No i może fotki w większej rozdzielczości bo przy rodziałce monitora 1280x1024 to fotki nie są duże. Fajnie by było jakby widać było więcej szczegółów. Pozdrawiam i czekam na więcej fotek. Odpowiedz Link
pawwww Re: www.kobylka.org 14.08.05, 01:26 w najblizszym czasie ma powstac strona www.foto-wwl.pl prezentujaca i promujaca nasz powiat. Szykuje sie ogromna porcja ciekawych fotek z Kobyłki, Wolomina i reszty miejscowosci z naszego regionu. Na 'pierwszy ogien' pojdzie nasza Kobyleczka. Stronke bede robil z kumplem. Sam jestem ciekaw efektow... Odpowiedz Link
toz1 Re: www.kobylka.org 05.06.06, 00:12 No coz - czas płynie, a galeria nadal ta sama... Wobec notorycznego braku czasu postanowilem na biezaco umieszczac na innej stronie mniejsze porcje zdjec, z ktorych, byc moze, zbiora sie z czasem wieksze cykle. Zapraszam na www.kobylka.blogspot.com/ . Odpowiedz Link