05.02.05, 07:58
Dzisiaj o 20:10 w TVP1 jest film o alkoholiczce walczącej z chorobą, w roli
głównej Sandra Bullock, warto zobaczyć:)
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: 28 dni 05.02.05, 08:14
      Potwierdzam -film ,który warto zobaczyć.Sporo uproszczeń ale pokazane etapy
      uzależnienia i przebiegu terapii.(taka filmowa wersja "Rehaba"
      Osiatyńskiego.Zapewne ci,którzy po terapiach(na których ten film jest
      pokazywany)będą mogli zobaczyć jak to z nimi było,ci którzy przed -jak może z
      nimi być.Polecam przede wszystkim paniom z forum.Sporo prawdy o kobiecym
      alkoholiźmie.
      • jerzy30 Re: 28 dni 05.02.05, 20:08
        pozdrawiam hepika - i też będę oglądał - chyba 10-ty raz. I zawsze coś odkrywam
        w tym filmie.
        P.S. Hepik - zapraszam do Kanady na zlot AA - w końcu czerwca. Robi wrażenie
        taki zlot. Byłem w 2000 w Minneapolis. Pełen stadion "pijaków" i "pijaczek" -
        atmosfera nie do opisania, coś wspaniałego.
      • valpoliczella Re: 28 dni 06.02.05, 22:13
        Nie podobał mi sie ten film! Zbyt trywialny jak na moj gust!
        • deoand Re: 28 dni 06.02.05, 22:34
          Val jak Ty jesteś taką alkoholiczką jak Sandra Bullock , to ja gotowy jestem
          mimo wczesniejszych deklaracji odebrać hepikowi pozytywistyczną pracę nad toba
          i póść z Tobą na każda terapię jaką sobie wymarzysz i jakiej sobie zażyczysz !!!
          • hepik1 Re: 28 dni 07.02.05, 06:37
            Chyba mnie ,deo ,mylisz z obecnym tutaj przez jakiś czas Patrykiem-terapeutą.
            • valpoliczella Re: 28 dni 07.02.05, 09:33

Deo, wolę sie już nie domyślać, czym podszyta jest Twa niby oferta:) bo chyba
              nie chodzi Ci o etap rozwoju choroby u Bullock???:))))
              • deoand Re: 28 dni 07.02.05, 20:27
                Niewątpliwie droga Val na pierwszym miejscu stawiam walory ducha alkoholiczki
                Sandry i innych alkoholiczek sandro-podobnych , choć nie zaprzeczę , iż jednym
                okiem zerknę na walory ciała wyżej wspomnianych dam .
                Drogi H ,
                zdaje się , że masz rację , iż Głównym Terapeutą Val jest wspomniany Patryk ale
                wobec złożoności przypadku val i odległości od terapeuty efekty terapeutyczne
                delikatnie mówiąc są niezbyt zachęcające więc wzorem skoków narciarskich gdzie
                zagranicznemu trenerowi towarzyszy Polak - więc może i ty drogi H mógłbys pomóc
                w pracy rzeczonemu Patrykowi w żmudnej pozytywistycznej pracy nawracania Val na
                drogę picia mleka zamiast wody z procentami ./ o ile sie nie mylę czerwonej i
                wytrawnej /
                W końcu drogi H tylko tobie może sie udać pogłaskać val po główce co jak dowodzi
                wątek na akcjisos - kobiety lubią najbardziej - bo chyba blisko wam do siebie -
                ty z południa i Val chyba tez ?
                A może właśnie to odmieni naszą Val i stanie się ONA wzorową VAL - AA ?
                deo
                • valpoliczella Re: 28 dni 07.02.05, 21:01
                  deo, na litość boską i wszelką inną! Zlituj się i nie szukaj mi tu terapeutów-
                  samobójców :) Jak na serio zechce odejść od nałogu, to odejdę i to sama! Musze
                  miec tylko motywacje, której na razie nie mam! a mój przypadek przecież nie
                  jest arcy złożony, kiedyś został wszak zaklasyfikowany do książkowych,
                  sztandarowych.... wiec?
                  Na razie nosze sie z myślą, by w poście (chociaż) nie pić! Oczywiście będę Cię
                  powiadamiać o efektach mej decyzji:) VAl...
                  • hepik1 Re: 28 dni 07.02.05, 21:22
                    No widzisz Deo-tylko o mnie wspomniałes a Vall juz zapowiada 40 dniową abstynencję.
                    Powiem nieskromnie-ten nick -leczy;)
                  • deoand Re: 28 dni 07.02.05, 21:26
                    E.. no Val nie przesadzaj ... Mistrz H raczej na samobójcę nie wygląda a
                    prędzej na podobnego nijakiemu Wildsteinowi bo tak jak przed tym W. żaden agent
                    bezpieki sie nie schowa tak przed mistrzem H żaden tajny agent forum się nie
                    skryje .
                    Kazdy termin dobry a post też ...
                    na Podhalu to rzeczywiście księża odzwyczajają od picia mówiąc - No...
                    Jaasiczku - przez trzy niedziele ani kropli ... i ponoć skutkuje !!!

ale z kobietami zawsze gorzej ... o czym przekonał sie juz Adam jak go wygnali
                    z Raju !!!
                    A przez kogo .... val ?????
                    • hepik1 Re: 28 dni 08.02.05, 06:11
                      deoand napisał:!!
                      >
                      > ale z kobietami zawsze gorzej ... o czym przekonał sie juz Adam jak go wygnali
                      > z Raju !!!
                      > A przez kogo .... val ?????

Przez własne żebro...?
                      • jerzy30 Re: 28 dni 08.02.05, 15:13
                        bo zjadł jabłko - zamiast nastawić zacier na wino - he1 he!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka