szwagr 23.04.05, 18:09 mam cukrzyce czy moge palic marihuane?? za wszystkie odpowiedzi dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gb15 Re: mam bardzo wazne pytanie 23.04.05, 19:09 Alez oczywiscie! Pod warunkiem jednak, że chcesz mieć wplyw na przyczynę swojej śmierci. Niektórym nie jest obojętne, na co umrą. Odpowiedz Link Zgłoś
mlotkiew Re: mam bardzo wazne pytanie 26.04.05, 09:37 pewnie nic ci sie nie stanie.. mozesz jak bedziesz jaral to wyleczysz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
resling Re: mam bardzo wazne pytanie 10.05.05, 16:44 nie wiem czy to zrobi jakies komplikacje-wiem jedno ze marihuana uzaleznia -to smieszne ?/ ja rowneiz tak myslalem. ale kiedy sie uzaleznilem i ta wlasnie nie grozne ziele otwozylo mi drzwi do innych srodkow ,kiedy sie kapnolem bylem w tym gownie po same uszy. wiec uzaleznia psychiczne ,pzyzwyczaja i to bardzo -w glowie zostawia wiekie dziury i zabija ce nawet nie wiedzac o tym . wiec pomysl i bac z tych ludzi ktozy mysla glowa/wybor nalezy do ciebie"zycie czy smierc" Odpowiedz Link Zgłoś
special_k Re: mam bardzo wazne pytanie 08.06.05, 00:30 szwagr napisał: > mam cukrzyce czy moge palic marihuane?? za wszystkie odpowiedzi dziekuje mozesz ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
gucio121 Re: mam bardzo wazne pytanie 09.06.05, 16:40 ale po co jarac? od jarania tego siajsu, to człowiek się tylo głupi staje! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Re: mam bardzo wazne pytanie 09.06.05, 19:02 cukrzyca powoduje spadek ciśnienia i zapaści ewentualne - marycha to wzmocni - masz duże szanse wąchać trawę ale od korzeni Odpowiedz Link Zgłoś