Gość: JACEK IP: *.chello.pl 22.06.01, 14:55 Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc. trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: KARANIE ZA... IP: 194.203.162.* 22.06.01, 00:00 a jak Twoj synek troche podrosnie i zacznie sprzedawc, zeby miec wiecej kieszonkowego to tez go zabic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablito Re: KARANIE ZA... IP: 10.1.1.* / *.unregistered.formus.pl 22.06.01, 00:00 Hi, hi... A potem powiesimy panią z RUCHU bo jego dziecku prezerwatywę sprzedała...Wariat się urwał, albo domorosły hitler jakiś... Hi, hi... PILNUJ PĘTAKU DZIECKA, ŻEBY PO TRAWĘ NI SIĘGAŁO, A NIE LUDZI BĘDZIESZ WIESZAŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: KARANIE ZA... IP: *.kprm.gov.pl 23.06.01, 00:00 Jacku, przemoc rodzi przemoc. Dziecko trzeba kochać, umieć słuchać o Jego radościach i problemach. Z dzieckiem trzeba rozmawiać - nauczyć co jest dobre a co złe. Co wolno robić a czego nie wolno i dlaczego nie wolno. Sam musisz dać Mu namacalny przykład swoim postępowaniem. Nigdy nie lekceważ tego co do Ciebie mówi, a wierz mi, Twój synek nie będzie dostarczał problemów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schymonn Re: KARANIE ZA... IP: 10.16.4.* / *.trzebnica.net 23.06.01, 00:00 pffffff Odpowiedz Link Zgłoś
mozaika1234 Re: KARANIE ZA... 02.08.01, 08:37 jak mu dobrze wytlumaczysz to moze niebedzie palil. a moze masz psychoze bo ciebie starzy tak wychowali ze tylko alko i fajki sa spoko reszta to gowno. uwierz mi ze jak bedzie chcial palic to i tak zapali a ty niebedziesz mial na to wplywu. pozdrowienia p.s. na marginesie powinnienes sie urodzic pozniej to pewnie bys zajarzyl o co w tym chodzi.strzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts duke Re: KARANIE ZA... IP: *.spectrumhr.com 02.08.01, 16:38 czyli innymi slowy chcialbys zeby posypaly sie glowy, bo nie potrafisz wychowac wlasnego dziecka? nie zdajesz sobie sprawy, ze gdyby ludziom podawalo sie fakty, a nie propagandowa papke, jesli narkotyki rozprowadzane bylyby przez normalne, kontrolowane przez panstwo jednostki handlowe i istniala by zdrowa atmosfera dyskusji na ten temat, to twoj synek bylby w wiekszym niebezpieczenstwie? poza tym, kto i w co wciaga twojego synka? ''dilerzy''? z tym wmuszaniem narkotykow dzieciom przez dilerow to bym sie nie przejmowal, to jest mit. zwykle trzeba sie raczej natrudzic i zaplacic zeby zdobyc nielegalne narkotyki. Gość portalu: JACEK napisał(a): > Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc. > trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: KARANIE ZA... IP: *.pl 17.09.01, 19:23 Zabijać jest najłatwiej? Bo to zwalnia od dyskusji? Martwi nie mówią... Nie chodzi mi o to, żeby dyskutować z dilerami - nie zabijać; ale karać oczywiście należy. Zgadzam się z Jolą - trzeba umieć wytłumaczyć, przemocą się nic nie osiągnie. Kto Cię nauczył takiej agresji, takiego panicznego lęku przed ŚWIATEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revol_t Re: KARANIE ZA... IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:36 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc. > trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka. taaa a pozniej wezmiemy sie za tych ktorzy nie tylko robia ale i za tych ktorzy mysla inaczej. wymordujemy wszystkich transwestytow. a pozniej wszystkich nowonarodzonych chlopcow, a na koniec kazdy niech zamorduje sasiada w ksiazce telefonicznej wg alfabetu. Odpowiedz Link Zgłoś