Dodaj do ulubionych

KARANIE ZA...

IP: *.chello.pl 22.06.01, 14:55
Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc.
trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka.
Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: KARANIE ZA... IP: 194.203.162.* 22.06.01, 00:00
      a jak Twoj synek troche podrosnie i zacznie sprzedawc, zeby miec wiecej
      kieszonkowego to tez go zabic?
    • Gość: Pablito Re: KARANIE ZA... IP: 10.1.1.* / *.unregistered.formus.pl 22.06.01, 00:00
      Hi, hi...

A potem powiesimy panią z RUCHU bo jego dziecku prezerwatywę sprzedała...Wariat
      się urwał, albo domorosły hitler jakiś... Hi, hi...

PILNUJ PĘTAKU DZIECKA, ŻEBY PO TRAWĘ NI SIĘGAŁO, A NIE LUDZI BĘDZIESZ WIESZAŁ!!!

• Gość: Jola Re: KARANIE ZA... IP: *.kprm.gov.pl 23.06.01, 00:00
      Jacku, przemoc rodzi przemoc. Dziecko trzeba kochać, umieć słuchać o Jego
      radościach i problemach. Z dzieckiem trzeba rozmawiać - nauczyć co jest dobre
      a co złe. Co wolno robić a czego nie wolno i dlaczego nie wolno. Sam musisz dać
      Mu namacalny przykład swoim postępowaniem. Nigdy nie lekceważ tego co do Ciebie
      mówi, a wierz mi, Twój synek nie będzie dostarczał problemów.
      Pozdrawiam
      • Gość: schymonn Re: KARANIE ZA... IP: 10.16.4.* / *.trzebnica.net 23.06.01, 00:00
        pffffff
    • mozaika1234 Re: KARANIE ZA... 02.08.01, 08:37
      jak mu dobrze wytlumaczysz to moze niebedzie palil. a moze masz psychoze bo
      ciebie starzy tak wychowali ze tylko alko i fajki sa spoko reszta to gowno.
      uwierz mi ze jak bedzie chcial palic to i tak zapali a ty niebedziesz mial na
      to wplywu. pozdrowienia
      p.s. na marginesie powinnienes sie urodzic pozniej to pewnie bys zajarzyl o co
      w tym chodzi.strzala.
    • Gość: ts duke Re: KARANIE ZA... IP: *.spectrumhr.com 02.08.01, 16:38
      czyli innymi slowy chcialbys zeby posypaly sie glowy, bo nie potrafisz wychowac
      wlasnego dziecka?
      nie zdajesz sobie sprawy, ze gdyby ludziom podawalo sie fakty, a nie propagandowa
      papke, jesli narkotyki rozprowadzane bylyby przez normalne, kontrolowane przez
      panstwo jednostki handlowe i istniala by zdrowa atmosfera dyskusji na ten temat,
      to twoj synek bylby w wiekszym niebezpieczenstwie?
      poza tym, kto i w co wciaga twojego synka? ''dilerzy''? z tym wmuszaniem narkotykow
      dzieciom przez dilerow to bym sie nie przejmowal, to jest mit. zwykle trzeba sie
      raczej natrudzic i zaplacic zeby zdobyc nielegalne narkotyki.

Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc.
      > trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka.

• Gość: Emu Re: KARANIE ZA... IP: *.pl 17.09.01, 19:23
      Zabijać jest najłatwiej? Bo to zwalnia od dyskusji? Martwi nie mówią...
      Nie chodzi mi o to, żeby dyskutować z dilerami - nie zabijać; ale karać
      oczywiście należy. Zgadzam się z Jolą - trzeba umieć wytłumaczyć, przemocą się
      nic nie osiągnie.
      Kto Cię nauczył takiej agresji, takiego panicznego lęku przed ŚWIATEM?
    • Gość: revol_t Re: KARANIE ZA... IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 08:36
      Gość portalu: JACEK napisał(a):
      > Narkomanów należy leczyć,a wszystkich tych co popierają,rozprowadzają,etc.
      > trzeba zabijać żeby nie wciągali innych,np.mojego 7-mio letniego synka.

taaa a pozniej wezmiemy sie za tych ktorzy nie tylko robia ale i za tych ktorzy
      mysla inaczej. wymordujemy wszystkich transwestytow. a pozniej wszystkich
      nowonarodzonych chlopcow, a na koniec kazdy niech zamorduje sasiada w ksiazce
      telefonicznej wg alfabetu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka