18.06.11, 14:37
Podawalam synkowi,teraz zamienilam na eskimo 3 6 9 firmy FuncioMed bo wydaje mi sie ze jest bardziej skacentrowany.Podaje od miesiaca i efekty widze(tylko moze widze bo chce widziec).Jak myslicie podawac te produkty na zmiane:butelka eskimo butelka eye q. Czy nie ma sesu tak zmieniac i lepiej uzywac tylko jeden produkt. Dodam ze swiecie wierze w moc kwasow omega.Maly w marcu mowil kilka slow,teraz buzia mu sie nie zamyka(czsami jeszcze mowi bez ladu ale ogolnie mowi i ludzie go rozumia).Ma dreny w uszach od marca .
Obserwuj wątek
    • marian770 Re: eye Q 18.06.11, 23:51
      moim zdaniem bez znaczenia. równie dobrze możesz podawac olej lniany.
      Kwasy Omega 3 należa to tzw. lekkich suplementów pobudzających mowe.
      jesli już to bardziej to działa na koncentracje a więc bardziej w pośredni sposób odziaływuje na mowe ( może bardziej sie skoncentrowac na tym co mówi i lepiej skupić )
      • kasia123m Re: eye Q 27.07.11, 21:55
        moj dostaje od 3tyg...efekty niesamowite...jego wypowiedzi sa bardzo dlugie logiczne i takie inteligetne..to pewnie efekt poprawy koncentracji..po 100razy dziennie sie tuli i mowi ze kocha...przedtem tez to robil ale kilka razy dziennie...czy stal sie bardziej pobudzony...wydaje mi sie ze nie, a tego najbradziej sie balam (zaburzenia si-podwrazliwosc).jedyne co to od tyg drapie buzie nad brwiami....mam nadzieje ze to nie jakas reakcja alergiczna na eye q.
        Acha i mysle choc moze nie mma racji ze ta poprawa to nie efekt omega 3 bo takie juz dostawal chocby zima w tranie...ale ten olej z wiesiolka.Chyba ze razem to worzy jakas mieszanke.Cos w tym musi byc bo 3 tyg to malo by uzyskac jakies tam nsycenie a naprawde widac efekty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka