addria 28.06.04, 16:37 Witam wszystkich. Jeśli ktoś mógłby mi polecić dobrego logopedę w Lublinie, to będę wdzięczna. Dobrze by również było gdyby prowadził praktykę prywatną. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Logopeda w Lublinie 28.06.04, 16:49 ja chodze do logopedy do DSK na Chodźki. Przyjmuja tam dwie panie doktor, obie podobno świetne. Potrzeba mieć skierowanie od rodzinnego. No i trzeba sie juz zapisywać na jesień. Odpowiedz Link
addria Re: Logopeda w Lublinie 28.06.04, 19:36 Dziękuję za info, ale ja właśnie nie chcę czekać do jesieni. Tak na marginesie to dla mnie jakas paranoja z tym czekaniem miesiącami na wizytę u jakiegoś specjalisty w DSK, już to kiedyś przerabialiśmy i ja dziękuję. Dlatego poszukuję kogoś prywatnie, wiem już że przyjmuje logopeda w Intermedzie, Luxmedzie i Sanitasie. Ale poszukam jeszcze. Dzięki. Odpowiedz Link
anatemka Re: Logopeda w Lublinie 07.07.04, 23:31 addria, podziel sie ze mną wrażeniami po wizycie u jakiegos prywatnego logopedy, ok? moze być na priv. Odpowiedz Link
addria Re: Logopeda w Lublinie 08.07.04, 14:03 ok :) choć jeszcze minie parę dni, bo czekam na urlop ;-) Odpowiedz Link