Dodaj do ulubionych

Pier.....na era disco & techno

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 18:55
Obserwuj wątek
    • Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:13
      Przeraża mnie fakt popularności takiego typu muzyki. Wszystkie te gwiazdy
      (disco or someting like this)to wypromowane na supermenów beztalencia nie
      mający żadnego pojęcia o muzyce. Rynek muzyczny zalewany jest cały czas jakimiś
      pierdołami, a ludzie oczywiście słuchają tych pierdół. Niech powrócą lata 70-
      80. Rock&Roll Rules.Metal Rules.
    • Gość: acro Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.icpnet.pl 07.03.02, 20:38
      powroca.....tak powroca....
      sadzac po nicku jestes nostalgicznym debilem koles

pozdro acro
      • Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:19
        Jeżeli mam powiedzieć z czym kojaży mi sie twój nick to powiem - z mydłem. Ale
        nie chodzi mi o to. Chciałem wyrazić tylko swoje zdanie na temat tej muzyki. A
        nostalgiczny nie jestem ani trochę.
      • Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:21
        A z twojej wypowiedzi wynika, że jestes większym debilem odemnie.
        • shanka Re: Pier.....na era disco & techno 13.03.02, 17:24
          chyba zoczyliscie z tematu obrazajac swoje niki
          • Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 18:53
            Może troszeczkę.
      • Gość: RUDA Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 08.04.02, 18:15
        MOŻE FAKTYCZNIE TA MUZYKA NIE JEST ZBYT MIŁA DLA UCHA, ALE KAŻDY MA CO CHCE
        ROLA DEMOKRACJI.JEDNAK TEŻ WOLĘ STARY ROCK-ROLL TO MNIE BARDZO POBUDZA ŻYCIOWO,
        TYM BARDZIEJ ŻE IDZIE WIOSNA
    • Gość: acro Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.icpnet.pl 16.03.02, 15:06
      niechce mi sie z toba gadac.......

pozdrawiam mimo wszystko acro
      • Gość: ana Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 04:20
        jednak panowie są jak dzieci , hihihi , teraz acro zabieraj fremki i do swojej
        piaskownicy hihihi
        • pwrzes Re: Pier.....na era disco & techno 09.04.02, 08:21
          fremki ano fremki , moze femki fatale :-))) i do palacu wlasnego a nie do
          piaskownicy;-)))
          Pozdrawiam
          Mors

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka