Gość: Satan- IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 18:55 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 19:13 Przeraża mnie fakt popularności takiego typu muzyki. Wszystkie te gwiazdy (disco or someting like this)to wypromowane na supermenów beztalencia nie mający żadnego pojęcia o muzyce. Rynek muzyczny zalewany jest cały czas jakimiś pierdołami, a ludzie oczywiście słuchają tych pierdół. Niech powrócą lata 70- 80. Rock&Roll Rules.Metal Rules. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.icpnet.pl 07.03.02, 20:38 powroca.....tak powroca.... sadzac po nicku jestes nostalgicznym debilem koles pozdro acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:19 Jeżeli mam powiedzieć z czym kojaży mi sie twój nick to powiem - z mydłem. Ale nie chodzi mi o to. Chciałem wyrazić tylko swoje zdanie na temat tej muzyki. A nostalgiczny nie jestem ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 17:21 A z twojej wypowiedzi wynika, że jestes większym debilem odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shanka Re: Pier.....na era disco & techno 13.03.02, 17:24 chyba zoczyliscie z tematu obrazajac swoje niki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan- Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 18:53 Może troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDA Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 08.04.02, 18:15 MOŻE FAKTYCZNIE TA MUZYKA NIE JEST ZBYT MIŁA DLA UCHA, ALE KAŻDY MA CO CHCE ROLA DEMOKRACJI.JEDNAK TEŻ WOLĘ STARY ROCK-ROLL TO MNIE BARDZO POBUDZA ŻYCIOWO, TYM BARDZIEJ ŻE IDZIE WIOSNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acro Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.icpnet.pl 16.03.02, 15:06 niechce mi sie z toba gadac....... pozdrawiam mimo wszystko acro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Pier.....na era disco & techno IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 04:20 jednak panowie są jak dzieci , hihihi , teraz acro zabieraj fremki i do swojej piaskownicy hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Pier.....na era disco & techno 09.04.02, 08:21 fremki ano fremki , moze femki fatale :-))) i do palacu wlasnego a nie do piaskownicy;-))) Pozdrawiam Mors Odpowiedz Link Zgłoś