crazysexysugarhoneybabylove 15.07.04, 00:10 Nie mogłam się powstrzymać:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onirolog Re: hihi 15.07.04, 00:18 o qrna! też nie mogłem się powstrzymać. Pisze do ciebie teraz najfajniejszy nicku ostatnich miesięcy. Jestes niezwykła z takim nickiem. Pozdrawiam. Onirolog Odpowiedz Link Zgłoś
crazysexysugarhoneybabylove Re: hihi 15.07.04, 00:21 Niestety ten nick nie został wymyślony przeze mnie i jest tylko na specjalne okazje ;-) Mimo to - dziękuję za miłe słowa, przekażę autorowi nicka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: hihi 15.07.04, 10:02 crazysexysugarhoneybabylove napisała: > Nie mogłam się powstrzymać:-) qrna belans, tego nicka nieda sie przecztać :) z szacunkiem, Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
noc.nik Re: hihi 15.07.04, 10:26 ramon1 napisał: > > > qrna belans, tego nicka nieda sie przecztać :) > > > z szacunkiem, Ramon qrnabelanstegonickaniedasieprzecztać:)zszacunkiemRamonhihi Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: hihi 15.07.04, 11:35 noc.nik napisał: > ramon1 napisał: > > > > > > > qrna belans, tego nicka nieda sie przecztać :) > > nocnik, hehehehehehehe z szacunkiem , Ranon > > > > z szacunkiem, Ramon > > qrnabelanstegonickaniedasieprzecztać:)zszacunkiemRamonhihi Odpowiedz Link Zgłoś
crazysexysugarhoneybabylove Re: hihi 15.07.04, 11:39 Jak to się nie da przeczytac? Da się, tylko trza wytrzeźwieć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś