nightrain 14.09.04, 22:04 ...ktos chetny?wstepnie na pazdziernik. piszcie,dzwoncie itp pozdr n Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slodzik Re: Wieden... 14.09.04, 22:25 ja siedzie za kierowca ,jakby co,podobno najbezpieczniej,dyg Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Wieden... 14.09.04, 23:29 Na mnie mozesz zawsze liczyc :)))) Tylko se cholera musze sponsora znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Wieden... 15.09.04, 15:10 Deszcz w Wiedniu ktos przez radio mowi mi ze dzis w Wiedniu deszcz i mgly skad to wzruszenie i dreszcz Wieden i Ty i deszcz naddunajski mokry bruk krokow twoich znany stuk blade latarnie na gaz a w tle zapewne walc ten sam,ten sam,jak echo, jak sen ten walc, ten walc a jakby nie ten raz dwa,raz dwa,zbyt smutny ten walc tak jakby w Chopina zasluchal sie Strauss niech gra,niech gra,melodie sprzed lat raz dwa,raz dwa,zakrecil sie swiat jak zal,jak zal rozgonil nas wiatr gdzie Wieden gdzie POlska gdzie ty a gdzie ja u nas tez juz pada-wiesz coz zapewne wszedzie desz widze Cie znowu jak spisz pomysl czasami-pisz Odpowiedz Link Zgłoś
kastor_xyz Re: Wieden... 15.09.04, 16:57 no..jak sie nie myle to chyba napisał Waligórski:)))k. Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Wieden... 15.09.04, 17:16 kastor_xyz wcale sie nie pomylil;) i napisal: > no..jak sie nie myle to chyba napisał Waligórski:)))k. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rekiny_dwa Re: Wieden... 15.09.04, 19:25 ... moze i rekiny by przyjechaly, jakby wiecej szczegolow poznaly pozdrawiamy serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk_zalogowany Re: Wieden... 15.09.04, 21:13 Wiedeń też piękny ...a przy okazji odwiedziłbym Budapeszt Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Wieden... 17.09.04, 19:14 to moze jeszcze bratyslawa (godzinka z wiednia)? rzym i dubrownik tez po drodze ;) ja wstepnie sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka ? 17.09.04, 20:10 settembrini napisał: > to moze jeszcze bratyslawa (godzinka z wiednia)? rzym i dubrownik tez po > drodze ;) > ja wstepnie sie pisze. Jesli Dubrownik bedzie po drodze to i mnie prosze zabrac;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: ? 17.09.04, 20:32 To ma byc weekend czy rodzinne wczasy na 2 tygodnie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinokio_po_sterydach Re: Wieden... 17.09.04, 22:04 nightrain napisał: > odwoluje... Ale co? Ostatecznie calkowicie wyjazd? Eeeee no nie rob scen :P Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Wieden... 17.09.04, 22:17 nightrain napisał: > tak,wyjazd i przepraszam za zamieszanie No nie powiem ze nic nie szkodzi bo szkodzi :P Ale pomazyc fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Wieden... 17.09.04, 22:18 hermanowy napisał: > nightrain napisał: > > > tak,wyjazd i przepraszam za zamieszanie > > > No nie powiem ze nic nie szkodzi bo szkodzi :P > > Ale pomazyc fajnie bylo. Ni to zebym blad zrobil, tylko mi se literka nie wcisła :P Odpowiedz Link Zgłoś