miriam_aa 29.10.04, 23:17 co jest jezeli jest podwyzszona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kleszczo Re: cholinesteraza 30.10.04, 08:51 Prawdopodobnie zaczyna byc toksyczna dla organizmu. Kleszczo Kleszczowski Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: cholinesteraza 30.10.04, 09:18 kleszczo napisał: > Prawdopodobnie zaczyna byc toksyczna dla organizmu. > > Kleszczo Kleszczowski > ... i może sie skończyć żle... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem .... Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: cholinesteraza 31.10.04, 00:16 Jest to jeden ze wskaznikow czynnosci komorki watrobowej. W sprawie szczegolow skontaktuj sie z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: cholinesteraza 31.10.04, 00:43 trzeba walnąć setę albo dwie smok Odpowiedz Link Zgłoś
emerytowana Re: cholinesteraza 02.11.04, 00:15 tak na moje to się alzheimer zaczyna jak cholinesteraza acetylocholinowa idzie w górkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_el Re: cholinesteraza 02.11.04, 14:24 Acetylocholinesteraza lub esteraza acetylocholinowa nie jest tym samym co cholinesteraza lub esteraza cholinowa. Sa to enzymy o w miare podobnym dzialaniu na zwiazki chemiczne ale innej lokalizacji w organizmie. Zadnego wyniku badania nie naley rozpatrywac z daleka od ogolnego stanu pacjenta i jego objawów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: cholinesteraza 02.11.04, 10:52 czyli lepiej wypic niz miec alzheimera smok Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: cholinesteraza 02.11.04, 11:33 zdecydowanie, szmoku ;-) alkohol zresztą ”czysci” naczynka ;-), choc wątróbce nie pomaga, więc AChE raczej podwyższa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: cholinesteraza 02.11.04, 11:46 hippy_pottamus napisała: > alkohol zresztą ”czysci” naczynka ;-), wreszcie jakas mila wiadomosc z rana;) mam cala gore naczynek o wyczyszcenia. Czy jedna butelka wystarczy? pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: cholinesteraza 03.11.04, 19:48 wreszcie jakas mila wiadomosc z rana;) > mam cala gore naczynek o wyczyszcenia. > Czy jedna butelka wystarczy? ann, nie polecam tej metody mycia naczyn, bardzo drogo to wychodzi. lepiej zaserwuj sobie ludwika :) lepiej pozmywaj tradycyjna metoda, a butelke daj mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś